logo

Sultan 8. Bölüm izle

Özet: Sultan, Nathalie ile Şeyhmusu yan yanalar diye kıskanıyor. Haticenin intihar girişimi, bir yanda Kerim ile Bilali birbirinden uzaklaştırırken, diğer yanda ise Aziz ile Sultanı birbirine yaklaştırır. Ortaklığı öğrenen Şeyhmus, Faikin Sultan etrafındaki varlığından rahatsız olurken, Aziz de bir şeyler döndüğünü düşünür. Bir de Azizin işkillendirmesiyle aralarına Yılmaz eklenir. Sultan durumun farkında ve tedirgindir ama, yine de başı diktir. Çünkü kendini ve masum olduğunu bilmektedir. Sultanın yeni rakibi olan Nathalie ise, kalma kararının ardından yerleşik hayata geçmenin adımlarını atarken Faik ile yolları kesişir. Nathalie, Faikin intikam planı için bir fırsattır ve Faik bunu değerlendirecektir. Nathalie ise dünyadan habersiz Şeyhmusla birliktelik hayalindedir. Nathalie ile Şeyhmusu yan yana diye kıskanan Sultan ise, Şeyhmusun aklında, kendisinden başkasının olmadığını bilmemektedir. Şeyhmus ortaklığı öğrendiği andan itibaren kimselere duyurmamak için büyük çaba sarfetmesine rağmen, mesele duyulur. Kıyamet kopar, kırılır, dökülür... O kırıkları toplamak kolaydır ama, ya Sultanın kalp kırıklıkları?
aysel demiş ki;
hepiniz sacmaliyorsunuz bu bir dizi ve gayet güzel bir senaryo begenmeyen izlemsi bence bütün karekterler süper oynuyor tebrikler

0   0

selda demiş ki;
Evet bencede bir sopasi eksik Avukatin;))) Herkesi yönlendirmek istiyor.Dizi izlenir ve elestirilir.Bu kimseyi ilgilendirmez. Ayrica yorumculari degil Diziyi elestirmeyi ne zaman ögreneceksiniz???

0   0

ferda demiş ki;
ben buradaki Advocati kasdettim :))))

0   0

selda demiş ki;
Diziyi analiz edip elestirmek yorumculari elestirmekten daha iyidir. siz galiba AFK sayfasindaki yorumlari hoc görmediniz galiba???Sevgili MARALcim nerelerdesin senin yorumlarinida özledik:)))

0   0

ferda demiş ki;
Avukat tam görevini yerine getiriyor.Elinde bir sopasi eksik:)))))

0   0

Avukat demiş ki;
Zeynep madem begenmiyorsun bakma sultan dizisine.

0   0

zeynep demiş ki;
yilmazin rolü cok celiskili, ablasina edep tasliyor, melda ile iliski yasiyor, pinarla oynasasi var, bunlari yaparkende hala delikanlida kalasi var, (teeeers) senarist sarhosmu yaziyor acep senaryoyu... bütün karakterler celiskili, sonra neyin neye göre hangi gizli adete göre yanlis oldugunu cözemedim (ortaklik olayi neden bu kadar yanlis düsünülüyor)... baba kizini eve almayarak sokaklarda kalmasina sebep oluyor buna karsi hala üzerinde hak talep ediyor, dükkanini talan ediyor, gambazliyor vs... her iki anne birbiriyle yarismaktan ve ayni zamanda cocuklarini yaristirmaktan cocuklarinin yaristirilacak zerre kadar bir güzelliklerinin olmadigini göremiyorlar... sultana nefes aldirmayan kayinvalide her iki adamida vaktiyle idare etmis... senaryoyu cok celiskili buluyorum, fransiz kadinin icine düsmeleride hic hos deyil, kendi elindekileri degersiz kilacaksin, elin fransizini göklere cikaracaksin, yok daha neler... kayinvalide iyi baba olacagina inandigi icin zülküfü secmis, ogullarinda is yok, o zaman baba tam, kendinde is yok...dizinin tek saglam karakteri "Kerim"...

0   0

Avukat demiş ki;
Roza lutfen bilmeden konusma , berbat fransizca konusuyo çok sinir bozucu, bence produksiyon bu sacmaliga en kisa zamanda bir son vermeli , dizinin degeri açisindan çok önemli......

0   0

Berran demiş ki;
Sultanin Babasi gibi Babalar oldukca Dogudaki kizlarimizin okuma sansi nasil olurki??????? Buradaki Nathalie GILBERT BECEAUDun Sarkisi Moskovadaki ( hayatinda hic gitmedigi hayalindeki Cafede tanidigi)NATHALIEsinden sogutttu beni:-(((( gercekten YILISIK birsey:))))) Roza haklisin imza toplansin SEHMUSun degistirilmesi icin:)))Hatice ile Bilal birbirlerinin yaralarini sararlar ama Bilal akillanmazSevgiyle kalin:)

0   0

Hezal demiş ki;
Natalie evet FG oynayan kristin.. Avukatta kacak oynuyor kallesce..Dicle ve Dilan cok guzel anlasiyorlar.Hatice sultani cok kiskaniyor, bilal ve Hatice bence birbirlerine cok uygunlar nayni karekterdeler.. bence bu dizi tikandi bakalim heyecan katmak icin ne yapacaklar senarisyler..

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler