logo

Kızlar Yurdu 4. Bölüm izle

Özet: Mehmet, kızlara sürpriz yapıyor. Kızlar hep beraber anneannesinin Aliye hediye ettiği eve yerleşiyorlar. Yeni yurtlarını güzelleştirmek için bahçeye çiçek dikerlerken Ali toprağın altında bir kutu buluyor. Kızlar hazine mi, mücevher mi derken kutunun içinden beklemedikleri bir şey çıkıyor. Ve esrarlı hikâye böylelikle başlıyor.
eray demiş ki;
Bu dizi annemin en sevdiği diziydi. Yeri ayrı bende. Küçükken izlemiştim. 90lar ne kadar da güzelmiş. Hacer hanim bu beğenmediğiniz dizi o aradığınız dizinin orjinalidir. Tutulmadigi için kaldırılan aptalca bir diziydi. Her sitede var gidin izleyin. İnşallah bu dizinin devamı gelir. Nostalji çok iyi geldi.
07.12.2013 - 07:26
0   0

berna demiş ki;
resimdeki diziyle oynayan dizinin bir alakası yok.Kızlar yurdu 2006 yı istiyoruz.
01.08.2013 - 12:02
0   0

Selin demiş ki;
Show Tv'de yayınlanan 2006 yapımı olan Kızlar Yurdu değil ki bu !..
15.05.2013 - 13:43
0   0

Hazal demiş ki;
Merhabalar, öncelikle size büyük bir hayal kırıklığına uğradığımı belirtmek isterim. Videodaki diziyle kapak fotoğrafındaki dizi aynı değil. Sizlerden show tv de yayınlanan melike günerin oynadığı diziyi istiyoruz. Bu eski diziyi değil. Şimdiden teşekkürler.
24.11.2012 23:13:11
0   0

eda demiş ki;
Hacer hanım madem siz berbat buldunuz diziyi, izlemeyin o zaman. Ayrıca bu kadar berbat üstü berbat bulduğunuz bir dizi için neden yorum yapıyosunuz ki. Yorum da yapmayın bence. Sizin yaşadığınız devir bizim de yaşadığımız devir ama biz hala eskilerde kaldık demek ki. Bunda bu kadar anormal karşılancak bisey yok bence ....

0   0

hacer demiş ki;
bu yorum yapanların hepsi hiç dizi izlemiyormu herkes güzel diyor.berbet bi dizi bikere en beşte yeni gelen kızın gelme amacı nedir ben en başta hep onunla kavga ediceklerini sonrada barışıcaklarını sanıyordum berbet üstü berbat.yorum yapanlara söylüyorum hangi devirde yaşıyorsunuz.hayatınızda hiç dizi seyretmediğiniz belli oluyor.

0   0

arzu demiş ki;
neden 5. bölüm gelmemekte acaba.. gayet güzel bir dizi zaten az bölümü varmış toplamda. lütfen yükleyin de biz de izleyebilelim.

0   0

derya demiş ki;
Çok güzel bir dizi. lütfen devamı gelsin. bekliyorum. sevgiler .....

0   0

semiha demiş ki;
ya bukadar bu dizinin devamini bekleyen var lütfen ama devaminida yükleyin..bekliyoruz devaminida..

0   0

pinar demiş ki;
mustesnaya bayildimmm cok guzel dizi

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler