logo

Hayatımın Rolü 4. Bölüm izle

Özet: Usta aktör Haluk Bilginer ve Ebru Özkan’ın başrollerini paylaştığı Hayatımın Rolü, üçüncü bölümüyle bu akşam Star’da. Müşfik zor durumda! Bilgisayarda görüntülü konuşma yaparken Ecenaz’ın dadısı ile babasını tanıştırmak için kapıyı çalması, Müşfik’i çok zor durumda bırakır. Yakalanmamak için bağlantıyı kesen Müşfik’in bu hareketi Ela’yı meraklandırır ve hayatında başka birisinin olabileceği fikri beynini kemirmeye başlar.. Dadı Yaşar ve Bedia göz göze geliyor Çocukların babaanneleri kahvaltıya gelecektir. İlk kez annesinin karşısına Yaşar olarak çıkacak olan Müşfik ise oldukça tedirgindir. Yaşar’la tanışan Bedia, tanıdık birisini görmüş gibi duraksayınca Müşfik telaşlanır. Dadı Yaşar’a talip var! Bu arada parkta köpeği gezdirirken Yaşar’ı gören güvenlik görevlisi Gökhan, arkadaşı Hasan’a ondan bahseder. Gönlüne göre birisini bulamayan güvenlik görevlisi Hasan, Yaşar’a ilk görüşte aşık olur! Hasan, görüşme gününde çocukları almak için eve gelen Müşfik’e, Yaşar Hanıma talip olduğunu söyleyince Müşfik büyük şok yaşar. Yapımcılığını Süreç film / İnci - Ali Gündoğdu, yönetmenliğini Sadullah Çelen’in üstlendiği dizide Haluk Bilginer ve Ebru Özkan dışında İlhan Şeşen, Bekir Aksoy, Güzin Özyağcılar, Emel Göksu, Ebru Aykaç, Tiraje Başaran, Su Kutlu, Berke Tevik, Alisa Sezen de oyuncu kadrosu arasında yer alıyor.
Derya demiş ki;
Bence harika olmuş orijinalinden daha iyi kendimizden de bı seyler buluyoruz
09.11.2012 20:22:52
0   0

Derya demiş ki;
Bence harika olmuş orijinalinden daha iyi kendimizden de bı seyler buluyoruz
09.11.2012 20:22:25
0   0

ahmet demiş ki;
Harika bir dizi.Emeği geçen herkese çok teşekkür.Yukarıdaki yorumlarda beğenmeyenlerin ve hatta midesi bulananların fikrinede saygı.Ancak seyrettikleri bir çok dizi veya film içinde yüzlerce reprodüksiyon olduğuna adım gibi eminim.Ya bilgisizlikten yada cehaletten, ya farkında değiller yada önyargılılar. Yada ne kadar bilgili olduklarını göstermeye çalışıyorlar ama filmin bazı bölümlerinde Robin ustaya atıfta bulunuluyor zaten.
25.09.2012 10:04:15
0   0

ayse demiş ki;
yabanci bir filmden olmasina ramen cok guzel

0   0

Ýsmail AYDIN demiş ki;
Yabancı bir filmden çalıntı olması midemi bulandırdı. Türk insanından soğutmayın adamı.Hiç mi aklınıza yeni fikirler gelmiyor.Sövücem şimdi admin yayınlamıcak töbe yaa..

0   0

star7 demiş ki;
cok guzel, emeklerinize saglik; orijinal filimden daha guzel olmustur yanii...Admincim gunaydin, sen benimle pek konusmuyorsun ama yinede selamlasmak istedim, iyi gunler dilegi ile, sana kolay gelsin...

0   0

Muhammed demiş ki;
Cok ama cok güzel bir dizi. Adminlere de vallah helal olsun

0   0

hatice demiş ki;
filme bayıldım çok güzel

0   0

serhat demiş ki;
emeğine sağlık

0   0

DilekC. demiş ki;
admin teşekkürler bu dziyi paylaştqn için. ayrıdünyaları ne zaman yayınlıcaksın 13. bölümü bgn oynamş

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler