logo

Düşman Kardeşler 5. Bölüm izle

Özet: Otel odasında Bereket Bey ile Kamalia’yı romantik bir atmosferde el ele yakalayan Derya çok şaşırır. Bereket Bey Derya’yı bu konuyu Ahmet’e anlatmaması için ne kadar uyarsa da o gece olanlardan haberdar olan sadece Derya değildir. Hastaneden çıkan Selin’i hem polis hem de doktoru Ahmet’e emanet eder. Selin’in kendisine gösterdiği yakınlık karşısında duygularına hakim olmaya çalışan Ahmet, Derya’yı Mehmet’in yanında görmesiyle çılgına döner. 2. Adam olmayı bir türlü kendine yediremeyen Mehmet yeni planlar yapar. Kamalia’ya aşık olan Müjdat sonunda Kamalia’yı kendisiyle yemek yemeğe ikna eder. Selin’i kendi evinde misafir eden Ahmet bu durumu Derya’dan saklamaya çalışsa da Derya’ya hiç beklenmedik bir kişi tarafından telefon gelir ve Derya duydukları karşısında şok olur… Hafızasını kaybeden Selin geçmişini yeniden hatırlayabilecek mi? Attığı her adımda karşısında Mehmet’i gören Ahmet sonunda onu yakalayabilecek mi? Mehmet’in hayallerine kavuşmak için planları ne? Arayan kişi Ahmet ve Selin ile ilgili Derya’ya ne söyledi? Düşman Kardeşler, 2 Ağustos Perşembe akşamı saat 21.30’da yeni bölümüyle Show TV ekranlarında!
AAAA demiş ki;
Ben bu diziyi cok begendim bazi yerleri abartilida olsada genede guzel emegi gecen herkese cooook tsk

0   0

fidan demiş ki;
nugeye sinir oluyorum.onun dizide hic yeri yok.

0   0

melisa5 demiş ki;
Bereket beyin soforunun mimiklerine,calgicilar grubuna ve dovmeciye tek kelimeyle bayildim. Harika bir dizi umarim show tv bu diziyi kaldirmaz. 2-3 defa izliyorum.

0   0

ceren demiş ki;
Ahmet çok tatlıı ya :) derya ile çok yakısıyolar.Selin bu bölümde ahmetin yatağına girip sarılıp yatmak için bi yalvarmadığı kaldı gerçi onuda yaptı sayılır ama , bide yani sevgilisi olduğunu bile bile saf kız bu mu ?

0   0

Hezal demiş ki;
yazik Ahmete ya ;)) etrafi hep uc kagitci dalevereci dolu mehmet desen zaten elebasi yazik Ahmete ;))

0   0

furkan demiş ki;
kim bu kadın bea hangi kadın bea :D

0   0

oguz demiş ki;
adminnnn. partları karıştırmıssın birader. 5. bölüm yerine full 4. bölümü koymussun. Bi bak istersen :))) Birazda uyu dinlen :)

Admin Notu: Düzeltiyorum

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler