logo

Bulutların Ötesi 10. Bölüm izle

Özet: Bekir şampiyonluklar yaşamış bir güreşçidir. Uzun ve parlak bir spor hayatının ardından karşılaştığı talihsizlikler ve aksilikler yüzünden yaşamı alt üst olmuştur… Çocukluk arkadaşı Murat’ın, tıpkı Bekir’in kendisi gibi güreşe kabiliyetli oğlu Fatih’i ona emanet etmesiyle hayatında yeni bir dönem başlar. Becerikli, girişken, dürüst ve vicdanlı bir genç adam; Fatih. Umudunu yitirmek, yolunu değiştirmek üzereyken rastlar Bekir’e. Aynı zaman diliminde, bambaşka mekanlarda hayatının gerçekliğini sorgulayan ve tüm hayatını değiştirmek için adım atan Elif Öğretmen de tecrübeleri, umutları ve korkuları ile beraber Bekir’in, Fatih’in ve diğer gençlerin hikayelerinde yerini alır... Bekir, Elif ve Fatih... Hikayenin bu üç kahramanı için, o çok bilinen tabiriyle kader ağlarını örmeye İstanbul’un naif, tarih kokan semti Balat’ta başlar. Sadece bu üç kahraman da değil; Balat’ın dokunsan kırılacak naiflikte cam kalpli gençlerinden Kamil, Fikret ve Nurinin de yaşamları, onların hikayesi ile beraber ilerleyecektir; kah hüzünlü sokaklarda; kah köhne bir spor salonunda... Zira güreş minderindeki mücadeleden herkesin öğreneceği şeyler olacaktır... Kimilerinin düşleri, düşlediği kadar kolay gerçekleşecek, kimilerininkiyse "bulutların ötesi"nde bir başka zirveye koşacaktır; düşlere giden o yollar kimi zaman çakıl taşlarıyla, kimi zaman da dağlardan yüce engellerle dolu olsa da!
Islam demiş ki;
cok harika bi dizi.Yavuz Bingol u tekrar dizide gormek cok hos.Super oyunculuk yapiyo.Devamli olsun dizi.

0   0

zeynep demiş ki;
sezzycigim, seni görmek ne güzel, iyi oldugunu umut ediyorum... bu dizi yoklugunda trt dizisi güzel olur, bakayim dedim, seni gördüm... sekercik, sevgiler selamlar...

0   0

sezzy demiş ki;
Asiye Elif.i Bekir hocadan kiskaniyor, kendisiyle olamayacagini, ona bacim dedigini gorunce bu defa da sirf Elifle olmasin diye hemsire kizla arasini yapmaya calisiyor, cok fesat biir ama cocuklari melek gibi. Bekir hocanin annesini bile durmadan doldurusa getiriyor, Eliften gelin olmazmis diye. Sonunda oyle kotu birsey yapacak ki ikisini de ayiracak, bu kadindan hersey beklenir. Allah da onun kotu kalbine gore verir insallah, tam mafia bozuntusu ile uyar o. Cok guzel bir dizi

0   0

ayten demiş ki;
Sadece Asiye değil Elif öğretmen hariç bütün anneler kötü..Asiye nin çocukları kime benzemiş acaba babaları desem arkadaşına yaptığı kötülüğü de biliyoruz..sinir Asiye birde kendi çıkarı için Meral i kullanıyor..cahil kurnaz..

0   0

lale demiş ki;
Ne iyrenc birisi oldu ya Asiye? Elifle ne alib veremediyi var anlamadim? Adami cileden cikariyor, agzini burnunu oynata oynata. Halbuki cok huzur verici bir diziydi, Asiye pozuyor diziyi, anne gibi annelik de yapmiyor, fikri zikri Elife nasil kotuluk yapacaginda.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler