logo

Sudan Bıkmış Balıklar 5. Bölüm izle

Özet: Selim, Zeynep’in kalbini kazanmıştır ama önünde zorlu bir sınav daha vardır... Selim’in Kerem’e verdiği sözü tutamaması ve Zeynep’le ilişkisini saklaması Kerem ve Selim’in ilişkisini çok zedeler. Selim, çok sevdiği kuzeni Kerem’den aşkını saklarken, Zeynep de aynı sınavı evde vermek zorundadır. Zeynep, annesini Selim’le görüşmediğine inandırmak durumunda kalır. Ancak Esra ne yazık ki bütün gerçeği söylemiştir. Öte yandan seyahatten dönen hocanın, kararı Kerem’in yıkılmasına sebep olurken, Selim’in Kerem’e yardım girişimi hiç istenmeyen bir şekilde sonuçlanır. Ve bu olaydan Zeynep de payını alır. Bu sırada Zeynep’in ailesinin başına gelen büyük felaket olayların merkezini aniden değiştirir. Selim ve Zeynep’in aşkı yeniden başlamıştır ancak ailenin yaşadığı bu olayla birlikte yaşanan güven sorunu daha da artacaktır. İlişkiler iyice karmaşık hale gelecektir. Ve bütün bu yaşananlar Zeynep ve Selim’in aşkını bambaşka bir yere savuracaktır.
diana demiş ki;
MSFIGO ayni fikirde olmamiza sevindim:)) Sanki kendi sesi gibi zira 3 dizidede ayni sese sahipti.ayrica kekeleyenler bile güzel sarki söyleyebilirler...iyi seyirler..

0   0

MSFIGO demiş ki;
diana, bence süper olur :) acaba zeynepin kendi sesimi yoksa seslendirmemi? ayrica sarki söylerken kendimi söyledi? cok güzel bir sesi var. burakta güzel söylüyor.

0   0

diana demiş ki;
Zeynebi YAPIMCI dogru nefes alip- verme terapisine göndersin.Bu durum oyunculugunu negativ yönde etkiliyor. O yüzden devamli heyecanli:-((( bana da izlerken tesir ediyor:((

0   0

MSFIGO demiş ki;
sezzycim, kerem konusunda sana katilmiyorum su an :) ben onun cikarli biri olarak su an görmüyorum. selimin o duruma düsmesi birazda kendinde suc. sonucta kereme söz verdi cd yi vericek diye, sonra ögretmenle tartisti. biraz altdan almaliydi. keremde babasina onada yardim et dedi ama baba yapmadi. zeynepe yardim ettiyse bu yine onun sucu degil. sonucta aile zeyneple selimin ciktigini bilmiyorlar. birsey demeye zaman bile verilmedi aile hemen onun üzerine sipladilar :)

0   0

sezzy demiş ki;
Kerem iyi bir cocuk ama isin icine kendi cikarlari gelince o da babasi gibi insanlari hemen harcamayi biliyor. Sirf kendi kurtulsun diye babasina Zeyneple Selim icin baski bile yapmadi. Zeynep.in babasinin sucsuzlugunu Selim ispatladi, ama Kerem birden kahraman oldu. Ben de Zeynepin su hallerine hala alisamadim, daha onceki dizisinde de Muhtesem yuzyildaki rolunde de, kizin kisisel davranislari rollerine de yansiyor galiba. (hep o telasli halleri, cabuk nefes alip vermeleri gibi.)Bu arada NE.cim yuliacigim, Msfigo.cum; sizleri de burada gordugume sevindim.

0   0

melissa demiş ki;
birde ciplak gercek onun konusunu biliyorum ama genede o tarz dizileri severim.

0   0

melissa demiş ki;
ne adli arkadasim ben bu diziye bakmiyorum bakan arkadaslar adina yorumladim tv den izliyorlarmis.zaten genclik dizisi evet sanki devamli kosmuta yorulmus gibi telasli hali sinir bozucuymus.AFK 3-5 baktim konusu sosyal bir konu olmai nedeni ile ama tahammül edilecek gibi degildi devamli kavga,agrasif sahneler yani bu bir genclik dizisi ise topluma ne mesaj verdi konu odur benim icin.o dizide vahide gördüm gitti bir özelligi kalmamisti saniriz yeni sezonda bir canlilik getirirler belki bakariz.ben sadece insanlar alemi ve düsman kardeslere bakiyorum veee tabiiki MYY bekliyorum.nerde sosyal konulu dizi oradada olabilirim.size iyi seyirler ...

0   0

NE demiş ki;
melissa,,,sana zeynep konusunda katiliyorum,bende bir türlü onun telaslarina alisamadim,helede o nefes alisi,sanki kosmuda yorulmus gibi,rol kabiliyet sifir,ama böyle böyle yorulucaklar.ya dizide bir amac yok,evet ask dizisi,ama amac ne,insan sever kavusamaz,yada bir türlü bir birlerine acilmazlar,ama bu dizide hic bir amac göremiyorum.mesela afk da asklari ve yalanlari icin mücadele ediyorlardi,burda hic bir konu yok bana göre,mesela selim,neden teyzesinde,ne oldu onun ailesine,sir gibi saklananlar ne????neden teyze bunu cok savunuyor vs vs hepisi muamma,yani konusu var, ama aciklamasi yok....Kerem neden yanlis anlasilgininda susdu diyenler,kerem suzmazdi ama,zeynepin ailesinin bilmemesini istedi,cünkü onlarin gizli ask yasadigini biliyor,selime zeynepin,ailesinin kizgin oldugunuda,belki bu yüzden susmustur

0   0

melissa demiş ki;
dizinin konusu iyide zeynep cok heyecanli devamli telasli hali cok sinir bozucu.lise bitirmis kiz degilde cocukca telasli nefes alisi abartili.kardesi daha gercekci oynuyor.zeynep karekteri biraz daha telassiz oynamali cok sinir bozucu.temiz bir genclik aski.yanliz konu ayni yerde dönüyor degisiklikler olmali.

0   0

MSFIGO demiş ki;
bencede kerem aslinda iyi bir kuzen. ama babasi masallah oglani iyice dolduruyor. kerem fazla dinlemiyor ama birgün baba basaracak gibi. aslinda keremide anlamak lagzim. iki yil proje icin ugrasmis durmus. sirf selimin yüzünden oldu projesindan ama seliminde sucu yok cünkü zeynepe yardim etti. nerdeyse okullarindan oluyorlardi. aslinda kerem babasina dedi yardim et selime ama baba ne dedi "benim kredim sana yeter" zeynepe gelirsek. sinir bozucu oyunculugu var. hele aglamasi. esra ondan cok daha dogal ve güzel oynuyor.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler