logo

Hayatımın Rolü 6. Bölüm izle

Özet: Erdal ve Melek’in evlilik yıldönümünde tüm aile onlar için özel bir organizasyon yapar. Evden çıkacakları sırada Saygın, Ela’yı arayınca Müşfik’le aralarında kısa süreli bir gerginlik yaşanır. Çocuklar ise yeniden anne ve babalarıyla birlikte olmaktan dolayı keyiflidir. Ela’yla yaptığı konuşma sonrası canı sıkılan Saygın, dertleşmek için abisi Eren’le buluşarak tekneyle açılır. Saygın tekneyi daha önce Ela’yla birlikte geldikleri restorantın önüne demirler. Ela’nın annesi Hülya ve Müşfik’in annesi Bedia’nın da katıldığı yemek gergin bir ortamda başlar. Saygın, tekneden Ela’yı, Müşfik ve çocuklarla görünce morali daha da bozulur. Saygın’ı fark eden Müşfik ise bu durumdan keyif alırken, yemek sonrası çocukların da oyunuyla Ela’yı tek başına eve bırakır. Çocuklarla ve Müşfik’le güzel bir gün geçiren, eski mutlu günlerini hatırlayan Ela’nın aklı karışır ve Yaşar’la dertleşir. Ela’yla yeniden yakınlaşmanın keyfini yaşayan Müşfik’i ise bir sürpriz beklemektedir. Müşfik’in Ela’yla tanışmadan önce önce sevgilisi olan ve eşinden boşanan İlayda’nın İstanbul’a tayini çıkmıştır. Ela’nın da tanıdığı İlayda, ev bulana kadar Erdallar’da misafir olacaktır.
ibraam demiş ki;
çok tşk bilgilendırme için :D

0   0

ibraam demiş ki;
bu dizi bittimi yahuu bileniniz varmı ????????????

Admin Notu: yeni bölüm yayınlanacaktır

0   0

serha demiş ki;
ilk başta iyi başladı dizide gitmiyor artık sıkıştı konu aksiyon yok dizide hiç bencede çok sürmez müşfik çok yaşlı edaya göre

0   0

neyda demiş ki;
Dizi guzel basladiysa da sonradan monotonlasti,heyecansiz, replikler basit. Haluk Bilginer olmasa izlenmez.

0   0

Hezal demiş ki;
cok guzel aile dizisi yanliz uyumsuzluklar var dikkat edilmemis mesela anneler ogullarindan daha gencler;)) musfikle elanin arasinda cok yas farki var cocuklar cok sekerler guzel izlenilebilir bir dizi;))

0   0

Gul demiş ki;
Super bir dizi tesekkurler adminler

0   0

berk demiş ki;
Dizi çok güzel ama sonu niye güzel bitmiyo :)

0   0

Muhammed demiş ki;
Cok güzel dizi

0   0

lale demiş ki;
of ya neden dizi yuklenmedi?

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler