logo

Aşkın Halleri 5. Bölüm izle

Özet: Sabri ve Osman arasındaki bahçe sınırı kavgası, Sabri’nin Osman’ın helikopterini düşürmesiyle ayyuka çıkmıştır. Tartışma büyüyünce yönetim, iki bahçe arasına küçük ağaçlardan oluşan bir set çeker. Osman ve Sabri arasındaki kavga çocukların ilişkisini de olumsuz etkiler. Arkadaşlık yapmalarına yasak gelir. Artık iki aşık bir araya gelmekte zorlanmaktadır. Eski bir kitap arasında unutulmuş bir fotoğraf, Sabriye kabus yaşatır. Çünkü fotoğrafta Asiye ve Sabrinin samimi bir pozu vardır. Mehtap kitapı okumaya niyetlenince, Sabri fotoğrafı almak için ecel terleri döker. Site yönetimi lokal için zeytinyağını Osman’dan almaktadır. Sabri yağın iyi olmadığını iddia edince aralarında yeni bir tartışma başlar. İki tarafta kendi yağının daha iyi olduğunu söylemektedir. Yönetim, yağların sınanacağı bir yemek yarışması düzenlemeye karar verir. Lokale, oluşturulan jürinin beğendiği yağ alınacaktır. Sabri ve Osman arasında yarışmayı kazanmak için kıyasıya bir rekabet başlar.
cataman demiş ki;
Kadro iyide senarist çalışmıyor gibi. dizi aynı kişiler üstünde ,kısır döngü yapmaya başladı. Metin akpınar ın çabalıyarak senaryoya eklentilerler yürütme çabası bariz görülüyor. Bu yüzden sahneleri de çok uzun.Hocaya saygısızlık etmek istemem ama sıkıcı olmaya başlıyor çogunlukla. Aslında kadroda pasif kalmış oyuncularında aktif edilip birer hikayesi olsa herşey hızlanacak . örnegin TRT1 seksenlere bakın , nasıl vızır vızır , hayatın içinden, ufak büyük tüm rollerin her bölüm hikayesini takip ediyorsunuz. Senarist böyle devam ederse bu diziye yazık eder

0   0

ayse demiş ki;
bu bölümün baslangicina baktim sadece. tipki avrupa avrupa dizisine benziyor dizi. hatta ipek tuzcuoglunuda almislar. oda orda oynuyordu önce. ilginc :)

0   0

Tanja demiş ki;
cok güzel bir dizi ama bu bölüm tek parca yapmamissiniz sevk vermiyor birsey anlamadik yani

0   0

Berran demiş ki;
Bende arkadaslara katiliyorum.Güven Kirac hala MOR MENEKSELERDEKI gibi konusuyor.Ayni mimik ve öfkeli replikler.Yani kabadayi rolünü cok benimsemis atamiyor üstünden.Metin akpinarda öyle Ipek Tuzcuoglu kizi gibi görünüyor. Yani yakismamislar:(( Cok bagirip cagirma ve didisme var.Hayat zaten kafi derece streßli birde böyle streßli dizileri seyretmek keyif vermiyor.KOMEDInin adini ya kavga, yada alay etme haline getirdiler. En iyisi Metin Ustanin youtubetan eski oyunlarini seyrederim gülerim daha iyi bu dizinin ömrü uzun olacaga benzemiyor:(( Müjdat Gezeninkini kaldiriyorlar yayindan

0   0

Sertan demiş ki;
bu kadrodan çok daha iyisini bekliyordum açıkcası. özellikle ilk bölümden, gelişmelerin daha iyi olacağını düşünmüştüm ama olmadı, olmuyor halen. çok daha iyi şeyler çıkabilirdi ama senaristler zayıf kalıyor bence..

0   0

asli demiş ki;
Cok basit bir seneryo bagirma cagirma oyunculuk diye bisey yok sadece yukses ses konusmadan ibaret. insanin basi agritiyor 5 dk dayanamadim.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler