logo

Ustura Kemal 1. Bölüm izle

Özet: İstanbul Üsküdar’da uzun yıllar önce yaşamış ve namı uzak diyarlara ulaşmış bir yiğidin, vatanseverliği ve aşklarıyla dillere destan bir kabadayının hikayesi, USTURA KEMAL 4 Eylül Salı akşamı Show TV’de başlıyor… Bir insanın kaderi, belki de bir ulusun kaderini değiştirir… Ustura Kemal’in hikayesi, Mütarekenin, yokluk yıllarının, yorgun ama gururlu İstanbul’un, bir milletin kurtuluş mücadelesini ekranlara yansıtıyor. İşgale karşı omuz omuza, birlikte dayanışma içerisinde yaşayan azınlıkların, Osmanlı topraklarında kardeşçe yaşayan her milletten insanın hikayesini, İstanbul’un ara sokaklarında yaşayan insanların sımsıcak dostluklarını, aşklarını izlerken geçmişi çok büyük bir özlemle anacak, Ustura Kemal’in maceralarını hiç kaçırmayacaksınız…Kabadayılığın raconunu yazan, Cumhuriyet tarihimizin çok önemli bir dönemine ışık tutan, güzelliğiyle şarkılara konu olan eski İstanbul’u ve güzel şehirde yaşayan insanların öykülerini izlerken derinden etkileneceksiniz. Türk televizyon tarihinin en önemli başyapıtlarından biri olmaya aday Haldun Sevel’in eserinden uyarlanan USTURA KEMAL’in yapımcılığını, rating rekorları kıran yapımlara imza atan Süreç Film/Ali Gündoğdu, proje tasarımını ve yönetmenliğini usta bir isim Mustafa Şevki Doğan üstleniyor. Senaryosunu H.Baykut Badem, Filiz Ekinci, Hülya Şahin ve Savaş Saylan’ın kalema aldığı Ustura Kemal’de, sanat dünyasının ünlü isimleri biraraya geliyor:Oktay Kaynarca, Emre Kınay, Naz Elmas, İpek Karapınar ve Esra Ruşan’ın yanı sıra Gökhan Bekletenler, Ali İpin, İskender Bağcılar, Emin Gürsoy, Ferda Yalçın, Ezgi Sözüer, Fatih Dönmez, Bertan Dirikoğlu, Erdal Kuyumcu, Uğur Demirpehlivan, Cavit Çetin Güner, Murat Makar, Cem Cücenoğlu, Uğur Kural, Onur Orhan, Süleyman Atanısev, Buse Işık, Elif Burgaz, Nazlı Çiga, Özge Özdemir, Tugçe Kurt, Çigdem Aygün, Gözde Gizligöz, Cansın Bezircilioğlu, Fatih Doğan, Ural Buldu… ‘USTURA KEMAL’ 4 Eylül salı akşamı saat 20.00’da Show TV’de başlıyor…
ERİM demiş ki;
neden kaldırdınız yayından böyle bir mükemmel diziyi
30.03.2013 - 00:27
0   0

Elxan demiş ki;
adanali wimdide bu eh izlemekden doyamiyorum bir adanalida son bulmasaydiii
26.09.2012 19:01:12
0   0

uskudarli demiş ki;
eskiden gazete koselerinden takip ettigim bir yapitin simdi oktay kaynarca tarafindan dizi olarak canlandirilmasi guzel. umarim uzun omurlu olur
20.09.2012 00:52:44
0   0

Aydin Altintop demiş ki;
Helaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal. Dizi böyle olur. Edepsiz namussuz acik sacik Turklukle kulturumuzle vb ile alasi olmayan diziler yaparlar. Bizim millette bakar. (hayret).. Oktay Kaynarca ve ekibine cooook tesekkurler.
13.09.2012 21:50:08
0   0

FATMAEÞ demiş ki;
beni pek ısndıramadı artık diziler hep aynı bir tuttumu hemen başkası yapılıyo.oktay kaynarca.budiziyi ona yapmışlar gibi.onu kurtlar vadisinde seyrettim .onu öldür düklerinde daha bir kere seyretmedim. amao kendini kurlar vadisinde oynuyo zannediyo bir komedi yapmiştı odaha güzeldi.
13.09.2012 20:05:34
0   1

oldie demiş ki;
Bu dizi,turkiye cumhuriyetinin ne, zorluklarla, ne mucadelerle,ne fedakarliklarla kuruldugunun anlatimi olacakti, mesaj verecekti turk milletine.Bu amacla yasanmis olaylardan gurgulandi, yapildi.Yorumlari okuyunca, insanin vatan sizin neyinize lan diyesi geliyor insanin.(admin agir kacti biliyorum)ama insanimizin uyanmasada hafir kimildamasi gerekmiyormu?
11.09.2012 22:11:01
0   1

doðan demiş ki;
uçan osmanlı tokatı bi harikaydı bee :)
10.09.2012 21:55:15
1   0

aziz demiş ki;
süper bişe harika
09.09.2012 14:53:44
1   0

Gurkan demiş ki;
Harika bir film Ustura Kemal öbü bölümde hepsiyle yüzleşicek ingiliz askerlerini teker teker bileğinin gücü ile yok edicek . Ustura Kemale yanlış yapan cezasını öder . Ustura Kemale merakım eski Adanalı dizisinden geliyor . Orda polisti ve bir o kadarda ağır abiydi burdada değişen bir fark yok inşallah bu film hep devam eder tek kelime ile muhteşem uzun zamandır adam akıllı film izlemiyordum ve şimdi değdi işte bu filme .
09.09.2012 03:47:21
0   1

Mustafa usta demiş ki;
Dizi çok güzel çok beğendim yanliz bu İngiliz işgal meselesi çok uzarsa sıkmaya başlaya bilir işgalcilere karsı bi topluluk kurulmalı gizli calisan doktorun kızı ile Kemal arasında bir yakınlaşma sağlanmalı ama kemalin aklında hep günnaz olmalı su kadirgali çocukla Kemal beraber haraket etmeye baslamali işgalcilere karsı bu Kemalde aynı bana benziyor ya:)))
08.09.2012 18:02:18
0   1

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler