logo

Sultan 13. Bölüm izle

Özet: Sultan ve Şeyhmusun Cemal’in düğünündeki dansı, kimilerini umutlandırırken, kimilerini ise hırslandırıyor. Faik, Şeyhmusun ölmesini değil, kendisi gibi acı çekmesini istemektedir. Bu hesaplaşma o kadar kolay olmayacaktır. Sultan, Cemalin düğününe yardım etmeye çalışırken, tek eksiğin düğün yeri olmadığını, aynı zamanda gelinin de olmadığını görür. Elde bir tek davetiye vardır. Kız, ailesinden istenecektir. Sultan bunu tek başına yapsa, iş hemen hallolacaktır ama kız istemeye giderken Şeyhmusu yanına alınca işler sarpa sarar. Sonunda kızı kaçırmak zorunda kalırlar. Başlarına gelmeyen iş kalmaz. Çığ gibi büyüyen talihsizlikler zincirini sonunda Şeyhmus kırar ve kızın ailesini ikna eder. Mutlu son olur ve düğün gerçekleşir. Boşanma gününe adım adım yaklaşan Sultan ve Şeyhmus, düğün hazırlıkları sürecinde yakınlaşmışken, düğün de iyice yakınlaşırlar. Sultanın kafası her geçen dakika daha çok karışır. François ile yakınlaşması da onları mutlu aile tablosunun içine sokar. Bu duruma memnun olanlar kadar rahatsız olanlar da olur. Hele de Sultan ve Şeyhmusun dansı kimilerini umutlandırırken, kimilerini hırslandırır. Boşanma günü gelip çattığında herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir.
roza demiş ki;
Sarki hakim bey. Söz müzik sezen aksu. Söyleyen mehmet erdem
11.09.2012 18:29:26
0   0

Leyla demiş ki;
Arkadaslar , o son sarki kimdardin? Ban cok sevdim sarkiye, Could someone tell me the name of the singer please?
11.09.2012 16:35:13
0   0

Ben u sen demiş ki;
Cok guzel bir bolumdu. Bayildim sonunda Sehmus ve Sultanin romantik sahnelerini izliye bildik. Danslari harikaydi beni benden goturduler resmen. Bundan sonra olacaklari cok merak ediyorum. Dizi yakinda İstanbulda cekilecek. Acaba aylece bunlar nasil, niye istanbula tasiniyorlar ?? Goruslerinizi alalim arkadaslar.
10.09.2012 23:04:43
0   0

nishane demiş ki;
bir sozle shahane bir dizi
10.09.2012 15:23:21
0   0

Berran demiş ki;
Evet roza haklisin eski Türk filmleride ve ünlü eserleride dizi yapimcilari tarafindan katlediliyorlar:(( DILA Hnm Erkan Petekkaya icin izlenir. Ancak PAPAZ HER ZAMAN PILAV YEMEZ FILIZ AKIN+ HALIL ERGÜN Dizisi baslamasiyla bitmesi bir olmustu,,Bazen sevilen Oyuncular bile MARKA olmalarina ragmen dizinin kiyimina engel olamiyorlar.Daha bircok örnek verilir.Kadir Inanrin diziside mesela, IZMIR CETESINde ..buda uzun ömürlü olamadi..ÖGZdeki DESTANIN KARESINI gördüm.AFK familyasindan herhalde? Oradaki SENARYO denemesi yapan yorumcuya benziyor.Daha önce yazdigini hatirlamiyorum.Yoksa biz tanirdikSultanin reytingi düsmez bence...Iyi Haftalar..
10.09.2012 07:47:20
0   0

Berran demiş ki;
Evet arkadaslar hepinize katiliyorum.Zeynepcim..hatirlamana sevindim;)) Binnur Kayayi unuttum onun ALICE cayi icerken eltilerine Alamanyali Yenge olarak" -hadi bir kere daha höpürdetelim..." demesi:)))))))))sevgili tertip katiliyorum yazdiklarina biraz o yöreye göre fazla erotikti dans.Sehmusun tüm yaptiklarindan sonra ikisinin olmasi iyi olmaz.Faik karizmatik ama yakisik almaz herhalde.yeni birisini bulsunlar sultan icin:))Dün geceki bölümde tüm güzelligi üstündeydi Sultanin hele kirmizi elbisesiyle cok hostu:)) Bende Istanbula tasinmalarina taraftar degilim.Sevgilerimle kucakliyorum herikinizide:)
10.09.2012 07:31:21
0   0

sahane demiş ki;
bu dizi harika.buram buram anadolu kokuyor.resmen icimi isitiyor bu dizi.hep devam etsin.kültürü olsun, sivesi olsun, aile yapilari, sahane tarihi evler, manzarasi,herseyine bayildim.hele su iki babalarin didismesi ve espirileri cok ama cok eglenceli.10 numarali dizi, hep devamini bekliyoruz.
10.09.2012 00:34:02
0   0

blade3344 demiş ki;
dizinin diğer bölümlerini DİYARBAKIR dan istanbula taşıyacaklarmış bence dizi orda devam ederse saçma sapan bişey olur konu tamamen DİYARBAKIR ve anadolu insanına ait bir senaryo o zaman reytingleride düşer buna eminim.....
10.09.2012 00:04:26
0   0

Melinda demiş ki;
Basindan belliydi zaten bunun siradan gecici bir yaz dizisi olmayacagi.. Sultan seyircisini saglamlastirdi, kisinda aslanlar gibi rekabet edecektir... Berrancim, dans sahnesini bende cok begendim ama bana biraz fazla erotik geldi... Yani oyle tutucu bir yerde, gercekden bu dansin ozu bu kadar erotik olabilir mi diye dusundum ister istemez..:))) Sanirim Sehmus siyasi davalar yuzunden yurt disina kacti...Henuz tam olarak bilmiyoruz ama oyle tahmin ediyorum...Siradan bir kriminal olamaz herhalde.... Sahte evraklara gelince; kim olsa karisi olunce cocugunu baldizina birakmak istemez...Ama anlayamadigim niye Fransiz hukumeti cocugu babasina degilde, teyzesine veriyor??? Butun bunlar gun yuzune ciksa cok memnun olacagim..:)))))) ASLINDA SULTANIN SEHMUS ILE BIRLESMESINI PEK ARZU ETMIYORUM.... neden derseniz, adam yillarca baska kadinla evlilik yasiyor, mecbur kalip donunce eski aski debresiyor...:(( Onceleri acaba Fransadaki ile mecburiyetten mi evlendi diye dusundum, hani kacak falan ise orada kalabilmek icin.... Ama oyle olmadigini anladik.... O kadinida sevmis ve Sultanida unutmus bile.... Kalkmis birde seni unuttugumu sandim diyor utanmadan..... Eger o kadin olmeseydi, mutlu mesut birlikde yasamaya devam edeceklerdi ve asla Sultana geri donemeyecekti..... Simdi donmesinin sebebi ise yine Sultan degil, mecburiyet yani cocugunu kacirmak...Hatta dondugunde Sultanin hala evde olduguna bile sasirmisti.... Yani ben olsam asla affedemezdim gibi geliyor...Insallah Sultan icin baska biri cikar ortaya....eger Sehmusun avukat ile davasi olmamis olsa idi o olsun derdim..Zira bence avukat Sultana daha cok yakisiyor...:)) ama bu sartlarda o da olmaz, cunku sultan kullaniliyor pozisyonuna duser adam onu gercekden sevse bile.... neden bilmiyorum ama, Sultanin can yoldasi kiza da bir turlu icim isinamadi....:(
09.09.2012 23:19:17
0   0

ayben demiş ki;
sehmuzla sultanin kiz istenme sahnesi cok ama cok komik gülmekten gözlerime yas indi ama sonu kötüydü sarkisi iyiidi kim söylüyor acaba sarkiyi ilerki zamanlarda sehmuzla sultan ne olucak acaba
09.09.2012 22:18:40
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler