logo

Lale Devri 79. Bölüm izle

Özet: Toprak, Yeşim ne kadar yalvarsa da geri adım atmaz, yaptığı tüm kötülükleri Çınar’a anlatmasını ister. Peki Yeşim bu durumda ne yapacaktır? Toprak, Yeşim’in günahını Çınar Berk’e ödetmek istemez. Çınar Berk’in doktoruna gidip ondan ne isteyecektir? Yeşim’in neler peşinde olduğunu araştıran Çınar, onun yalanlarını yakalayabilecek midir? Ilgaz yalısına gelen polisler aileyi şaşkına çevirir. Yeşim’in yaraladığı gençle ilgili adalete hesap verme günü gelmiştir! Yeşim bu duruma nasıl bir tepki verecektir? Çınar, Yeşim’le ilgili gerçekleri öğrenmek için Toprak’ın kapısına dayanır. Çınar’ı nasıl bir sürpriz beklemektedir? Tüm sırların açığa çıktığı, tüm dengelerin değiştiği nefes kesen yeni sezonuyla Lale Devri; yine aşk, intikam ve heyecan dolu bölümleriyle sizlerle olacak...
Rena demiş ki;
Nigar hanım,Çinarın Topraktan şübhelenmesi Yeşimin sayesinde oldu ve ben bu konuda artık konuşmak istemiyorum, hepimiz kendi fikrimizde kalsak iyi olur,hoşca kalın.
13.09.2012 14:39:37
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili ozgu ve fatma; sizler de hosgeldiniz, sayfamiz yeniden senleniyor. Ben de merakla olacaklari bekliyorum, cunku aylardir bekledigimiz adalet sonunda gerceklesecek ve yalanlar bir bir ortaya cikip takke dustu kel gorundu diyebilecegiz. Zumrut.un de Yesim.in de kirli oyunlari bir bir ortaya cikacak, bakalim o zaman kendilerini nasil savunacaklar. Hamile bir kadina komplo kurarak yuvasini dagitmak, icip icip sarhos olup sucsuz insanlari araba ile ezmek, laylay lom hayat yasamanin bedelini bakalim nasil odeyecekler. Cinar uzun kis uykusundan uyanip nihayet gozunu acti ve yavas yavas suphelenmeye basladi. Uzun suren sabirsizligimiz sonunda sona eriyor:))) hepinize sevgiler.
13.09.2012 12:09:37
0   0

ÖZGÜ demiş ki;
HOŞGELDİNİZ KIZLAR, Sevgili Sezzy, Fatma, Umarım iyi bir yaz geçirmişsinizdir. Güzel bir sezon dilerim. Şahane diziler başlıyor, Ben YGA ve LD"ni fragmanlardan ve sizin yorumlarınızdan takip ediyorum. Sizleri gerçekten özledim. Sağolsun Berran sizlerle ilgili bilgileri ulaştırdı. Amaç sizlerle bağlantıyı kesmemek, Merhabalarınız kıymetli gerisi hikaye, Kendinize iyi bakın,sevgiyle kalın.. ÖZGÜ
12.09.2012 22:42:59
0   0

fatma demiş ki;
MERHABALAR...... Tüm dostların güzel bir sonbahara girmesini umarım.(YANİ HASAT MEVSİMİNE)en ekşi korukların pekmez olduğu,bağbozumlarına girdiğimiz şu günlerde gerçek aşkların da meyvesini alacağına eminim.sadece biraz sabır...LD hikayesindeki zararlı ot yada hormonlu domates yani yeşim aşkının çürüme zamanı geldi.bırakın acı çekerek,kokarak ve çürüsün yok olsun. neden biran önce herşeyin ortaya çıkmasını isterlerki anlamam.yavaş yavaş acı çektiğini görmek daha keyifli. üstelik bu defa ne ılgaz olmak nede zengin olmak işe yaramayacak. bu işin bir boyutu diğer boyutu ise toprak neden çınarla barışsınki??? bir kadını ayakta tutan iki şey vardır. bir gururu ki çınarda en az yeşim kadar suçlu toprağın düştüğü durumdan.iki çocuğu gerçek bir anne çocuğu için yaşayabilir, ölebilir ve öldüredebilir. bırakın aşkından vazgeçememek(yeşim gibi).bence artık olacakları keyifle izleme zamanı geliyor.TADINI ÇIKARALIM.. NE DERSİNİZ ...
12.09.2012 22:22:59
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Berran; dediklerinin tumune katiliyorum, senin de dedigin gibi cevap yazmak yerine ignore etmek en iyisi. Yoksa toprak ve yesim karakterleri icin yazilanlara cevap olacak kadar onca sey var ki. En iyisi tartisma ortamindan uzak kalmak ve kimseyi hedef almadan kendi fikrini belirtip yorum yapmak, herkese sevgiler.
12.09.2012 19:18:49
0   0

nigar demiş ki;
Rena hanım,yorumumun iki defa düşmesi ilk defa gönderirken internetin kesildiyini sandığım için yeniden göndermiş olmam yüzündendir. Özellikle yapılmış bi şey diyil yani.Çokukun Sıtkıdan olduğunu söyleyen ilk defa Yeşim diyildi.Toprakın ardı-ardına söylediyi yalanlardan kuşkulanmış Çinar özü şüphelenmişdi.Bu yüzden Topraktan kendi sordu.O da cevab vermeden,Çinarın şüphelerine daha artık esas vererek tavr yapıb gitti.Bir de Yeşim Sıtkıya para karşılığı onun eski karısının yakınlığında dolaşarak onun ilglsini yeniden kazanmasını planlamışdı.Yeni doğduğu çocuğunun babasını kendine,çocuğuna geri qaytarmak için planlamışdı.O zaman Toprak hiç çocuk doğmak istemiyordu bile.Yeşimin doğumundan sonra Çinarı yeni doğmuş çocuğa,Yeşime kaptırmamk için acele o da hamile kalmak istedi.Çinar önce itiraz etdi,sonra razılaşdı.Bi de kendisi çocuğunu yeni kayb etmişken başkasına onun yalançı evliliyi bozulmasın diye zorla kürtaj yaptırılmasına onay vermiş bi kadına ne acınır ki? Ne yapmışdı,onu da bulmuşdu.Yeşim onun yüzünden aylarca her kesten çocuğunu saklamalı olmuşdu.Şimdi de o saklıyor.Ama Yeşim yüzünden diyil.Kendi saçma mantıksız tavrlarından.O Yeşimle Çinarı ayırmamak içinmi söylemiyor? Hayır.Hiç kendi bile bilmiyor o çocuğu neden Çinardan saklıyor.Çinki, saçma bi insan.En başından YGA-da,LD-de tüm yaptıkları mantıksız ve saçma.İşte o yüzden bu karakteri oyunçu ne kadar güzel kadın olsa da bile iyi biri gibi göremiyoruz.Yoksa başka ne alıb-veremediyimiz varki? Sayqılarla.
12.09.2012 18:29:09
0   0

Berran demiş ki;
Renacim, bosver takma kafana Herkes kimin nasil oldugunu? ne oldugunu? biliyor hemde 90 oranda... Böyle arada-sirada negatif sesler cikiyorki ortalik karissin diye..biliyorsun gecen Sezondada olmustu.En iyisi sen IGNORE et.. bak bizden kimse cevap veriyormu???Sevgilerimle hosca kal:))
12.09.2012 16:05:53
0   0

Rena demiş ki;
Anlamadım, Nigar isimli yorumçu benim yazdıgım yorumu okuyub, kendi yorumunu iki kaç gönderip, yani bir kaç göndermek yetmirdimi? Evet,Yeşim karakterini destekliyenleri ben anlamiyorum,ve benim yorumumu dikkatla okuyubsunuzsa,ben onu da yazdım ki,Yeşimi desteklemek her insanın kendi işidir.Ben ise,ablasına hiyanet eden, hamile bir insana iftira atan, ona kötülükler yapan Yeşime hiç bir zaman destek vere bilmem. Ne oldu, bir zaman Çinara söylüyordu ki,Toprakın bebeyi Sıtkıdandır, şimdi gidip "Sıtkının" bebeyinden yardım bekliyor???
12.09.2012 13:48:17
0   0

Berran demiş ki;
Evet cok haklisin Okan Kardes;) Bu IQ su yüksek Senarist ve yapimcilara hic kafani yorma..Al birine vur ötekine:(( Ayni sekilde YGA yida iyice berbat ettiler.Tam bir FIYASKO ;(( Basrol oyuncusunu öldürdüler,,Zira baska Dizide oynayacak;)) Neyseki cok güzel yeni diziler basliyor.IYI GECELER:))
11.09.2012 23:23:43
0   0

Okan demiş ki;
Sevgili Beran hem taşkıran kadınları ne olursa olsun kaybetmez diyen bu kadın hem de gidip Topraka duygu sömürüsü sizin deyişinizle baskı yapan kendisi bu senaristleri analamkta çok zorlanıyorum. Ywni bölümün özeti de çıkmış zaten Yeşim hanım her zaman olduğu gibi aklanmış berat etmiş Çınar da Toprak ile yüzleşecekmiş Büyük ölçü de bebeği 81.Bölüm de öğrenecek.
11.09.2012 15:10:39
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler