logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kuzey Güney 41. Bölüm izle

Özet: Kuzey, Ali’nin intikamını almak için Gürcistan’da olduğunu öğrendiği Ferhat’ın peşine düşüyor. Ferhat’ın attığı kurşun, Kuzey’in bütün hayatını değiştirir. O kurşunla Kuzey’in çocukluğu biter. Kuzey o kurşundan sonra, daha çok sahiplenmeyi, korumayı ve sevdiğine daha çok sarılmayı öğrenecektir. Ve intikamı, ve ölümü... O kurşunla Kuzey’in hayatında kocaman bir delik açılmıştır. Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. Kuzey’in aynası kırılmıştır. Ali, Kuzey’in, kardeşiydi, o kurşunla artık efsanesi oldu. Aylar sonra Kuzey, Ferhat’tan bir iz bulur ve Ferhat’ın Gürcistan’da olduğunu öğrenir. O kurşundan sonra ilk kez intikamına bu kadar yakındır. Hayatı pahasına Ferhat’ı öldürmeye niyetlidir. Düşmanıyla karşı karşıya gelmeden önce, sevdiğiyle vedalaşır.
sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum az once bir tuyo okudum. Baris Cemre.ye saldiracakmis, Cemre de Barisi oldurecekmis:(( yani dogruysa hapiste olma sebebi bu galiba.
17.09.2012 19:35:19
0   0

sezzy demiş ki;
Ozeti nerde okudun MSFIGO.cum, demek fragman dogru cikacak. Zeynep Cemrenin basina corap orebilir,( Kuzey.le onu ayirmak icin) ama bilse bu hapis Cemre ile Kuzey.i birbirlerine daha cok baglayacak, boyle birseye kalkismazdi. Gelecek bolum olabilir o hapishane sahnesi belki de. Bende sonunda ikilinin sevgisini gordu ve arlaarindan cekildi diye dusunuyordum.
17.09.2012 19:06:35
0   0

MSFiGO demiş ki;
sezzycim, maalesef zeynep konusunda galiba yanilacagiz :( cünkü 42. bölüm özetinde zeynep öfkesine yenilecekmis ve bunlara engel olmak icin ugrasacakmis. sonra aklima sezon baslangici fragman geldi. zeynepin elinde bir silah ve bunu göle firlatiyor. cemrede hapiste. buda insani düsündürüyor.
17.09.2012 17:23:56
0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum; baslarda Zeynep epey laf atti, imali sozler soyledi Cemreye ama sonradan acik acik konusmasina ve kabullenmesine aferin dedim ben de. Dedigin gibi Guney cok mutsuz, ikide bir kiskanclik yapan karisi Guney.i kendinden iyice uzaklastirdi. Guney annesini de konaga alinca bayram baslayacak. Kadin birden bire gorecegi satafatla noldum delisine donecek, fragmandaki manikurculerle konusmasi cok komikti, o sahneyi gormek icin sabirsizlaniyorum:))
15.09.2012 01:19:35
0   0

MSFIGO demiş ki;
demekki bu diziye bir kadin el atmaliymis :) hem güzel basladi hemde hersey daha canli ve sicak. ilk bölümlerde cemre yerden yere vurulmustu :) bumu iki kardesin arasinda olacak kiz diye düsünülüyordu. hatta daha az rol verilmesi icin merveyi getirmistiler diziye. simdi ise cogu seyirci tarafindan sempatik geliyor. cemrede bayagi bir degisme oldu. baslarda biraz varos bir havasi vardi. kötü anlamda demiyorum ama simdi barisin yaninda durabilecek güclü bir kadini sergiliyor. baris ne zaman böyle cemreye düskün oldu, onu kacirdim galiba ;) öbür yandan güney var. hic mutlu degil. ne zaman banuyla arasi bozulsa cemrenin etrafinda geziyor. bana öyle geliyorki cemre ve kuzey hic bir zaman birlesemiyecekler. birbirlerine asklarini itiraf ettiler ama kader onlari hep uzak tutacak bence. birinci cemre hapise girecek, ilerde herhalde birinden birinin basina birsey gelecek diye gibi bana geliyor. hep birbirlerini uzaktan sevecekler galiba. tam efsane aski. cemre ve zeynepin acik acik konusmalari hosuma gitti. zeynepinde artik aradan cekilmesi iyi oldu. onlarin sürekli cekismeleri sinir bozucuydu.
14.09.2012 21:24:21
0   0

Melinda demiş ki;
Dunku mesajimi yazdiktan sonra, aksam merak edip arastirdim, baska bir arkadasinda yazdigi gibi KIVANC yazin Yilmaz Erdoganin yonettigi ve RUSTU ONUR ve MUZAFFER TAYYIP USLU adli veremden olen sairlerin hayatini konu alan filmde oynamis... Hangisini canlandirmis bilemiyorum ama her ikiside veremden oluyorlar...daha da ilginci filmde OGZnin Aylini FARAH ZEYNEP ABDULLAHin da yer almasi.... Konusuna bakilirsa bir hayli dramatik bir film KELEBEGIN ruyasi...Helal olsun cocuga dogru duzgun tatil bile yapmamis.. bir yandan dizi, diger yandan film... Umarim verdigi kilolarin bir kismini geri alir hic olmazsa..:))
14.09.2012 16:32:07
0   0

Turane demiş ki;
sevgili STAR7 arkadasim, ben rusyani VARONIJ seherinde yasiyorum, SEZZY CIM beni unutmadigina sevindim, her kesi selam bay
14.09.2012 14:48:53
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili star7cim; o kadar cok yorum okudum ki aklimda bir yorumda burnu ameliyat oldu falan yazildigi kaldi. Ben de burnu zaten kucucuk, cok kibar ameliyata gerek yok dedim. Burun ameliyati olanlar hemen farkediliyor degisiklik olunca, ama bence degisiklik Cemrenin makyaji ile saci basi ile ilgili, baska bir yorumda da yine stetik oldugu yaziyordu. ben de kendi fikrimi soyledim. Sen de dikkatli bakarsan estetik olarak bir degisiklik degil de makyaji ve saci ile daha cekici oldugu. Burda herkes fikrini soylemezse yorum olmaz zaten, onemli olan fikir alis-verisini keyifle yapmak. sen de k.i.b. canim. optum.
14.09.2012 14:22:37
0   0

star7 demiş ki;
sevgili Berran, orjinalinde derken, "orjinalinde Cemreyin adi Ayse.yimis"
14.09.2012 11:59:30
0   0

star7 demiş ki;
Turane.cim merhaba, iyiyim arkadasim tesekkur ederim, Rusiyada yasadigini bilmiyordum, bir sakincasi yoksa sorabilirmiyim Rusiaynin neresindesin? cevabin incin tsk ederim, k i b; sezzycim sozun banaisa ozur dilerim canim, haklisin Cemre henuz 22 yasinda, 1990 dogmus, sen oyle "arkadasin burun ameliyati olmus demis" deyince bende ne bileyim oyle soylemis oldum, yoksa Cemre cirkindir demedim ki ben, belki.de ben yalnis anlamisimdir, kusura bakma, ama eski bolumlara tekrar bir goz atsan farkini gorebilirsin; tabi ki guzel kiz ama dahada guzellesmis; k i b, a e o, hayirli sabahlar herkese...
14.09.2012 11:52:12
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler