logo

Sultan 15. Bölüm izle

Özet: Sultan, İstanbul macerasının içine düşüyor. Şeyhmus gördüğü manzara karşısında kendini çaresiz hisseder. Bir süre şehirden uzaklaşır. Bir zamanlar gençlerin uzaklaştığı yere... Tıpkı Yılmaz gibi... İki yaralı adam itiraflarda bulunurlar. Yıllar sonra ilk kez Yılmaz hayranlık duyduğu Şeyhmus abisiyle yakınlaşır. Kendi doğrularının peşine gitmek üzere oradan ayrılırlar. Şeyhmusun dönüşü, Hanın kurtuluşu olma yolunda bir adımdır. Sultan, İstanbul macerasının içine düşer. Pınarı bulacağım derken iki kaçağı yakalamıştır. Şimdi Pınarı bulma vaktidir. Sultan bir başına yollara düşer... İstanbulda bir yakadan öbür yakaya geçmek mi? Diyarbakırın engelli yaşamı bile Sultan’I bu kadar zorlamamıştır. Yolun sonunda ise karşılaştıkları Sultanı daha da endişelendirir. Aziz handa sözleşme yenileme iknalarına devam eder. Ancak hiç aklında olmayan bir şey vardır. Ya güvendiği Veli onu yarı yolda bırakırsa... Saltanat hayali uzun sürmez. Sultan çaresizlik içinde Pınar için Faikten yardım istemek zorunda kalır. Faik bizzat yardım etmek için Sultanın yanına gelir. Aziz sonunda yaptıklarının bedelini ödemektedir. Hem handa hem evde yalnız kalır. Artık onun için anlamsızlaşan hayat, sarhoşluğun da etkisiyle Azizi büyük bir yanlışa sürükler. İstanbulda her şeyi düzene koyan ve evine dönecek olan Sultanı yolundan çevirecek engeller bitmek bilmez. Belki de o gece dönememiş olmak Sultan için en iyisidir.
Selin demiş ki;
cok hos dizi, hem güldürüyor hemde diger diziler gibi bunalima sokmuyor..Simdi anlasildi, bunlar kis mevsimini Istanbulda gecirecekler...Diyarbakirin kis mevsimi cok soguk olurmus.Istanbulda (her büyük sehirde oldugu gibi) insanlar o kalabalikta yapayanliz tek basina kalabiliyor.....nerde ooo eski dostluklar komsuluklar diye yakiniyor büyüklerimiz...ve haklilarda
28.09.2012 22:54:11
0   0

sultan demiş ki;
yavvv, neden fragman o kadar gec cikiyor anlamadim.bekle bekle bir hal oluyorum burda. merak ediyorum,diziyi severek takip edenlerdenim ama fragman cok gec cikiyor.zeynep nick li arkadas, ne güzel yorum yazmissin öyle, güldürdün beni.dizinin istanbul macerasi umarim fazla sürmez. dizi diyarbakirda devam etmesi cok daha iyi olur.büyüleyici bir sehir.tarik la diyar birbirine yakisiyorlar ama olurmu acaba, beraber büyümüsler??? yilmaz nihayet gercekleri meldaya söyleyebildi.ama biraz gec.pinar da bir an evvel iyilessin, yazik kiza.sultanla aralarindaki bag cok samimi.insanin icini isitiyor.bütün dizi.devamini bekliyoruz ve fragmani tabiki.
28.09.2012 00:52:43
0   0

zeynep demiş ki;
dizi süprizlerle dolmus... ilk suat sunguru gördüm heryyooo ilk askim diye nidalar attim... :-)) sonrasinda usan cakiri gördüm, anaaaaa bu kaba kuvvet delikanliyi diziye almislar dedim... herkes teker teker istanbul yoluna düsmüs... meldaya üzüldüm, duygulari bitmemis ve terkediliyor... kalan her zaman enkazlar altinda olur... en enkaz bile aldatilmaktan iyidir, yilmaz meldaya aciklamasinda her ne kadar gecde kalmis olsa böylesi olmasi gerekendi... pinarada büyüksehir buhrani sorunu yüklemisler... :-) her ne kadar istanbula göc nedenleri beni ikna edememissede diziye isindim... iyi seyirler cümleten...
26.09.2012 23:37:58
0   0

nig demiş ki;
Arkadas DIYARBAKAIR diyorki "dinen hüküm nasildir bilemedim". Nasil olcakdi, evlatlik diye kendi buyutdugu kizina kendisi nikah yapan kimdi Islam dininde?
25.09.2012 18:42:39
0   0

Berran demiş ki;
Burasi Diziyi yorumlamak icin. Yorumcularini elestirmek icin degil Herkes Diziyle ilgili istedigini yazmakta serbestir..
25.09.2012 11:32:07
0   0

roza demiş ki;
Bulent yorumunla güldürdün beni. Diyar sonucta evlatlik olarak alinmis o aileye. Kardes gibi büyümüsler. Etik olarak dogru bulmuyorum. Bazi aileler cocuklari olmiyor evlat ediniyorlar. Sonra kendi cocuklarida oluyor. Simdi bu iki kardes gibi büyütülenler illa birbirlerine asik olmalarimi gerekiyor? Avukat sultana anlatsin seymusa göz dagi verdigini " ya sultan ya oglun" dedigini. Bosanmalarinda avukatin parmagi oldugunu ögrensin sultan. Sonra sultanda bunlari yutacak migde varsa evlensin avukatla.. Istanbulda cekilen okadar dizi varki. Bu dizinin samimiyeti diyarbakirda cekilmesiydi. Hayir ben istanbuldada ayni tadi vericegine inanmiyorum. Benim medyadan okudugum kadariyla nurgülün oglu okula basliyacakmis. Cekimler istanbulda olsun diye diretmis. Bence oglunun okulunu dizi icin imzayi atmadan önce düsünmeliydi.
25.09.2012 10:54:05
0   0

sevgi demiş ki;
Cok guzel bir dizidir.Diziye bakdikca konul acilir.Tam istirahet edir insan.Cok keyfli,ayni zamanda cok menali,mantikli bir dizidir.Boylece devam eder INSALLAH.Butun dizi kollektivi GUZEL ve SEVIMLIDIRLER.Sadece dizi vakti cok gec.
25.09.2012 09:20:43
0   0

bulent demiş ki;
ilk yorumum berrine valla öle düşüncelerin varki aziz in bayan versiyonu gibisin ikinci yorumumda roza ya tarıkda diyarda birbirlerini seviyorlar bunu ilk bölümden beri takip ediyorsunuz nasıl anlamadınız hayret 3ncü yorumum ise diyarbakır nickli arkadasa diyarbakırda istanbulda bizim bu dizi istanbulda cekilsede aynı tadı verir önemli olan yer değil insanların yüreğidir elbet bir sebebi olmasa istanbula gelinmezdi
25.09.2012 04:03:20
0   0

erdem demiş ki;
dizinin istanbul a tasinmasinin tek amaci hava sartlari kis günü diyarbakir da cekim yapmak her ekip in harci degil
25.09.2012 01:36:41
0   0

diyarbakir demiş ki;
dizinin istanbula tasinmasi hic hosuma gitmiyor.bu dizi diyarbakirda simsicak.tarihi yerleri, insan bakmaya doyamiyor.umarim fazla sürmez istanbuldaki cekimler.aksi takdirde dizinin simdiki tadi kalmaz.aziz cok fena isler yapiyor, ama oda elbet cekecek cezasini,simdiden yalniz kaldi.pinar dan beklemezdim bagimlilik uyusturucu felan.yakismadi,insallah bir an evvel kurtulur, sultanla diyarbakira döner.roza arkadas; bencede tarik diyara asik.aslinda sahiden kardes degiller, sadece birlikte büyümüsler, yinede nasil olur bilmiyorum? dinen hüküm nasildir bilemedim.
25.09.2012 01:04:38
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler