logo

Yer Gök Aşk 92. Bölüm izle

Özet: Hamiyet, Bade’yi evden kovar. Herkes şoke olmuştur. Mehmet’se Bade’nin elini asla bırakmayacaktır. Ali Ömer’in kız arkadaşı Linda’nın gelişi büyük sürpriz olmuştur. Ali Ömer, ailesi ve Linda arasında kalacaktır. Hamiyet, Bade’nin bebeğini kaybetmesine üzülmez bile. Çoktan planlarını yapmıştır. Reşit’in evlenme teklifiyle şoke olan Sultan, Yiğit’in de hayatına girmesiyle ne yapacağını şaşırmış haldedir. Yiğit ise Münevver’i aşkına ikna etmek için uğraşırken, beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır. Ali Ömer, Hamiyet’ten Havva ve Yusuf’un hikâyesini öğrenir. Duyduklarına inanması çok zorken, Hamiyet ondan Havva’yla konuşmasını ister. Ali Ömer ve Sevda bir kez daha karşılaşırlar; Havva, Ali Ömer’le görüşmeyi reddedip kiminle görüşmesini isteyecektir?
Zehra demiş ki;
YGA ve LD için yapılan yorumların tümüne katılıyorum.yapılan saçmalıklar artık bardağı taşırdı,bu akşamdan itibaren LDni izlemeyi bıraktım. Yusufdan sonra YGA da da saçmalıklar iyice arttı,bu diziyi de bırakacağım.zaten yaşam koşulları yeteri kadar stres yapıyor,birde bunlara bakıp gerilmenin alemi yok.Eli~yüzü düzgün diziler seyretmek ümidiyle herkesin bayramını kutlarım.
28.10.2012 03:07:39
0   0

Imren Ozenc demiş ki;
Hiç boşuna nefesinizi harcamayın Bu senaristler ve yapımcılar bence her akşam içip içip ertesi güne o kafa ile saçma sapan şeyler üretiyorlar Ya avşar filime ne demeli böyle saşma senaryolara para ödüyor Filmin adı Yer gük Aşk asıl aşıklar toprak oluyor Ali Ömer eğer havvaya aşık olsa idi bence film çekilirdiçEğer havva Ölürse O zaman bu Filim adı Toprak olup mezara gömülen aşıklar olur ve kimse Bade ile Mehmetin Sevda denilen bir yeni artisle Ali Ömerin yada Yamayam suratlı patlak gözlü kötü karekterli Hamiyetin Torun sevgisini ve entrikalarını seyretmeğe meraklı değil Yer Gök aşk mevta olur Havva ölür ölmez bu diziyide defnetsinler
27.10.2012 03:06:11
0   0

Feyaz demiş ki;
Filim cok guzel Ama muzig cok yuksek filim mi bakiyoruz muzik mi diniyorus
26.10.2012 04:31:39
0   0

gunay azeri demiş ki;
bu ne yaaa simdide havva diziden ayrilicak.sevdiyim oyuncular ayriliyor.dizilerin hepsinden sevilen oyuncular ayriyo.tersine yapilolar yaa
25.10.2012 11:17:09
0   0

sevda demiş ki;
iyice sacmaladilar diziyi hele birisi gelmisya yigit diye eski yigit degil bu yeni ayy ne gicik oyle rol yapamiyor bosbos ses cikariyor tadi kacti dizinin iyice
24.10.2012 21:51:30
0   0

berat demiş ki;
senaristler galiba kfayimi yedi yoksa milltin ahlagini bozmaya calisiyorlar neyin pesindeler badeyle mehmet evleniyo sanki buna bakilarak bade yusufun ölümünü bekledi bade kim evlenmek kim yarim akliyla bir deli oluyo bir akilli oluyo cikisn bunlarin foyasi meydana vede sevda ali ömer aski cok güzel yakisiyorlar vede hamiyet bu kadarda adi olamaz ben dedim pisman oldu derken yine sil bastan yapiyo eger hamiyet havvaya yine kötülük yapiyosa bu filme bakilmaz yeter artik bu kadar göz yumulmaz bu kadina dur deyin havva inanmasin hamiyet ölsün ben havvanin ezilmesini istemiyom cok zoruma gidiyo yeter vede müneverden bahsedilmis sanki münever cokmu dürüst babasi yasindayken beraber oldu simdi dürüst takiliyo yigitin gelmesi sacma oldu yigitin yerinde olsam onunla evlenmem ve o doktar cocugada cok üzülüyom müneverin nesini sevdi isaygilarimla
24.10.2012 18:12:37
0   0

Berran demiş ki;
Sagol Tertip, senin yorumunda güzel:) Yalniz bizi yine sinirlendirmeye basladilar. Ben tekrar-tekrar yazmayacagim.Bugün bir yerde ÖZET okudum.Güya SEVDA ve HAVVA arka-arkaya dogum yapacaklarmis. Bizim sivri zekalilar Acaba cocuklari degistirirlermi? diye düsünmüstüm.Havva nin ölecegi haberi tahminimin önüne ENGEL oldu...Bu durumda nasil devam edecek?? Bende ALI ÖMER le SEVDAyi uygun bulmuyorum.Zaten Havva onun mücadelesini yapmadimi???Hepinizi sevgilerimle kucakliyorum.
24.10.2012 16:08:44
0   0

Huseyin demiş ki;
Bu kadar sacmaliklarla, bu kadar zirvalamalarla dolu baska bir dizi seyretmedim. Sayin senaryo yazari yazdiklariniz biraz daha gerceklere yakin olursa seyirciden daha cok kabul gorur ve boylesi elestirilerede maruz kalmaz.
24.10.2012 08:25:23
0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum, Berrancigim; ben de su aticiyla ayni evde kalamaya basladiklarinda insallah demistim, Seref Deli Remziyi bosar da atci ile olur:))) ama Sultana mukafat olarak vermisler, dediginiz gibi Sultanla Deli Remzi cok yakisirlardi:)) Serefle de Atci. Sultan konakta iken misafirlik adtlerini iyi ogrenememis belli, hem Amerikali kiza hem de Munevvere ayni kabaligi yapti, hele Muevverin yuzune sakk diye kapiyi kapatti, oglunun cani acimasin diye, bir yil ortadan kaybolmusm, simdi cikmis gelmis dayatiyor, zorla beni affedeceksin yeniden baslayacagiz diye baski yapiyor, evet Munevver de bazi dengesizlikler yapti ama Yigit.le birlikte iken yigiti aldatmadi, ben yigitle olmasini istemiyorum, insallah dr.la olur:))) dr da cok tatli cocuk, Sevda.nin daha ilk dizisi, simdi moda oldu, yarismada derece alanlar hmen hop dizilere transfer oluyorlar, bazilari bu isi kiviriyorlar5, bazilari da yapamiyor, bari diziye baslamadan biraz oyunculuk dersi alsalar. kizda boy pos yerinde de nedense Ali Osmanin yanina yakismadi:)) Lavinya, aslinda senaryon akla yatkin, insallah yonetmen de okur da bazi degisiklikler yaparlar, yoksa su super zeka senariostlere birakirlarsa daha da isin ucunu kaciracaklar:(( Turanecim, gelecek bolumde mi havva oluyor da Toprak cenazeye geliyor. b akdar cabuk mu?? daha bebek cok kucuk karninda, nasil dogumda olecek diyorlar???
24.10.2012 02:45:42
0   0

Berran demiş ki;
Tamam yine bizim sivri zekalilarin isi ,Zira söylentilere göre; Havva 5-6 bölüm daha kalacakti.Bence Esinin dizisi FINAL yapinca Havvayida apar-topar öldürdüler..Allah bilir kari-koca TATIL yapip gezip-dinleneceklerdir muhakkakBen bir ara yazmistim.Bu durumda TOPRAK yine KONAGA alinsin bu kez 2 BEBEGE Süt Annelik yapsin. Bundan ala DEJAVÜ olurmu????;-))))))))))Iyi aksamlar ve sevgiler;)
23.10.2012 22:44:56
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler