logo

Karadayı 4. Bölüm izle

Özet: Bulduğu parmak izi ile babasının kurtulacağını düşünen Mahirin karşısına bir engel çıkar... Evet, parmak izi babasına ait değildir ancak bu Mahiri istediği sonuca götürmeyecektir. Katil olduğunun anlaşılması an meselesi olan Turgut ise bu arada boş durmaz. Nazif için özel planları vardır. Emeline ulaşmak için her yolu mubah sayan Turgut, tüm bağlantılarını kullanarak Nazife itirafname imzalatmak ister. Haklı davasından asla yılmayan Mahir de Serra ile konuşabilmek için Cumhuriyet Balosuna katılacaktır. Fakat Turgutun bunun için de bir planı vardır... Canı pahasına kötülere direnen Nazif, itirafnameyi imzalayacak mıdır?
Berran demiş ki;
Sevgili Sezzycim...gecmis olsun canimmm:((( Bende haftasonu hemsirelik yaptim kizima. Zira oda sifayi kapmis ve ateslenmisti.Tüm haftasonu onunla mesgul oldum. Simdi iyi masallah:) Sende dikkat et canimm;))Sevgilerimle kucaklarim. Yorumcu Kardes o saydigin Diziler SUPER dizierdi.Sanatin, Müzigin,Edebiyatin,Sinemanin, Tiyatronun hatta resim ve heykel sanatinin bile ASLARI eskiden vardi.Yani ne varsa eskide vardi:( Alcatraz Dünyanin en dehsetli Hapishanelerinden biriydi.Ne demek istediginizi anlamadim Türk Hapishaneleri dizideki gibi degil daha SUPER diyorsaniz durum degisir, Benden NO COMMENT Iyi günler
05.11.2012 16:40:52
0   0

sezzy demiş ki;
Yorumcu bende senin yorumuna katiliyorum, diziler gittikce tamamen ucmaya basl;adi, her dizide bir mafia mutlaka var, ya da bir bas belasi. cinayet. Asi cok guzeldi, hatirla sevgili de, ya Asmali konak???? yavas yavas guzel ve kaliteli diziler azaldi. Sacma sapan seylerle izleyiciyi uyutmaya calisiyorlar. Hele ki bu diiznin senaristleri iki super beyin olursa vay halimize, bizi daha oyle ucuracaklar ki, cunku onlarin hayal gucleri oluyu bile diriltir. Herkese iyi geceler.
05.11.2012 05:18:15
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Berran, haftasonu guzel gecti canim, ama sifayi da kaptim:)) Sana ve herkese guzel, sicacik bir hafta diliyorum.
05.11.2012 02:30:55
0   0

yorumcu2 demiş ki;
Bu dizideki tek gercek cezaevinde olanlar ve adalet sisteminin curuklugu. O zamanlar bu zamanlar hic degismedi. Sistemin icindekiler rahatca delil karartiyorlar ya da suc atabiliyorlar masum insanalra. Hatta en inandirici yalan deliller yaratarak. Asil buna sasanlara sastim. Cezaevi alkatraz degil ama herhalde onlar baska ulkede yasiyorlar ya da o kadar cok dizi izliyorlar ki gercek hayattan haberleri yokEntrikalar sadece dizilerde olmuyor ama diziler kadar ucuz kor gozume parmagim olmuyor.Ince ince insanlarin canlarini yakiyorlar. Ya artik saf temiz insanlarin oldugu, cirkeflikilerin olmadigi dizi yapmak yasak mi?. Ne Tekindorun o guzel hatirina ne Kenanin oyunculuguna, ne o guzelim kadro ve en kucuk oyuncusunn super oyunua ragmen izlenmez bu dizi. Asi diye bir dizi vardi, vallahi saf bir diziymis Ufak tefek tutarsizliklar vardi o kadar.o gunleri ozledim. Hatirla sevgili, cemberimde gul oya ah ah Nerde eski diziler deme vakti gelmis bile.Ben de bir sonraki bolumu izlemeyecek olanlardanim artik.
04.11.2012 07:11:14
0   0

yorumcu demiş ki;
Allahim kriiiiiiiizzzzzzzzzzzz Tekindor ve Imirzalioglunu kurban vercek bu senarisler Olu savcinin parmak izi fikri de neyin nesi...Bu dizi de erkenden gider. seyirci doydu entrikaya yalana arap sektorune guvenmeyin. Bu diziyi onlar bile almaz. Artik insanlar gercek samimi bir sey istiyor. Dizi sektoruru yavas yavas kendi bindigi dali kesiyor. Cunku o kadar hizli zirveYe vardilar ki saygi alcak gonululuk kalmadiNe seyircilerine ne de oyuncularina, emekcilerine saygilari kalmamis Sultan dizisi de boyle bitmisti.
04.11.2012 06:28:13
0   0

sevin demiş ki;
cinayete kurban giden birinin gömülmeden önce parmak izi alinirda cinayet aletinden parmak izi alinmiyormu? heleki o kisi ben katil degilim diyorsa ee o zaman daha ilk basta cinayet aletinde nasifin haricinde baska birinin parmak izi oldugu anlasilmazmiydi? böyle bir seyi ilkdefa bu bölümde duyduk yani simdi ölünün parmak izi ilk andan itibaren alindida cinayet aletiniki yeni mi aliniyor???bilemedim. yani baska bir parmak izi olayi daha 2 bölüm önceden ortaya cikmasi lazimdi.neyse polisiye dizi degil cok incelemesekmi acaba ama ne olursa olsun cekin takindoru izlemek birkeyif.ben belki dizi bir hirsiz polis askina dönüsür diye bekliyorum bir tarafta adalet bir tarafta zayiflarin fukaranin babasi mahir ote yanda ask bir yandanda berran arkadasin senaristler icin söylediklerini düsünüyorum o iki diziyi hic seyretmedim ama annemin neler cektigini biliyorum .bir birakiyor belki düzelmistir deyip tekrar basliyor ama simdi tamamen birakti cok sükür(: herkese iyi aksamlar.
04.11.2012 00:54:47
0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Sezzycim, parmaklarina ve yüregine saglik canimmm:)) Bilmeyene bildirmek gerek. Sanki JANDARMA:-)) Kendi kendine paye bicenlerden isteDaha önce yazdigim gibi, bir sopasi eksikIyi pazarlar sana ve tüm Arkadaslara sevgilerimle:)
03.11.2012 17:10:00
0   0

sezzy demiş ki;
Herkes diziyi izleyince, kendi goruslerini ve fikrini yazar, kendini bilen akilli biri ise kimsenin yorumuna mudahale edip de sen bunu dedin siz cahilsiniz diyerek saygisizca hakaret edemez. kendini bilen diyorum cunku sen herkese cahil derken ne kadar akilli oldugunu mu gostermek istedin:))))) Oyle ise 60.li yillardaki arabalarin 70.li yillarda isi ne???? Cigirtkan cocuugun bagira bagira gazete satmasi ne??? Bunlar abarti degil mi. Dizinin gectigi yillarda polis arabalari eski tip renolardi(onu ve arkasi asagiya dogru olan tipler) siyah kocaman amerikan arabasini polis arabasi yapmak abarti degil mi??? Cok akilliysan bunla r da snein gozune carpmali idi. Iddiali bir dizi, bu kadar iyi oyuncu kadrosu varken boyle SUPER ZEKA SENARISTLER sayesinde basitlestiriliyor. Kadini kocasinin gozu onunde olduresiye dovecekler ve hapishanede tum gardiyanlarin hepsi de kotu savciya calisiyor dige rgardiyanlar nerde???? Diziye baya abartma var. Akilli kimse kendi isine bakar, yorumunu yazar kimseye de bilgiclik taslayarak laf atmaz. ben de ADMINLERIN kisilere hakaret iceren yorumlari yayinlamamasini dilerim. Sevgili annenin, Berran.in, roza.nin, mae.nin ve yunusun yorumlarina aynen katiliyorum, sen rahatsiz olmak istemiyorsan kimseyi de rahatsiz etmeyeceksin, kimseye cahil deme hakkina sahip degilsin. sen once diger yorumculara karsi saygili olmayi ogren, demek ki senin daha cok ogrenecek seyin varmis. Sevgili Roza, bu niki ben tanimiyorum ama herkese cahillik basmasi onun ne oldugunu gosterir, her kotu soz sahibini baglar, her yorum da sahibinin ne karakterde oldugunu gosterir. Hepinize guzel bir haftasonu diliyorum. Sevgiler.
03.11.2012 04:47:26
0   0

Berran demiş ki;
Rozaya.Anneye ve diger Arkadaslara katiliyorum. "OLDIE" nikli kisiyi bende saygiya davet ediyorum. Bir sopasi eksik. Bizim yorumlarimiz onu ilgilendirmezBiraksin herkes istedigi gibi özgürce yazsin.Ona kisaca S A N A N E ....diyorum ve Adminlerin uyarmasini rica ediyorum.Tesekkürler:)PS.Kanimca Mae Arkadas"Kadin Hapishaneye tek basina girdi diye" Mahirin Annesini kasdetti
03.11.2012 00:41:08
0   0

mae demiş ki;
dizinin en iyi oyuncusu o küçük çocuk, oskarlık bir durum yok ama "en iyi çocuk oyuncu ödülü" diye bir ödül varsa tartışılmaz verilir. oldie sana cevap bile vermiyorum zira "önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye" Saygılar...
03.11.2012 00:23:36
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler