logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kuzey Güney 48. Bölüm 720p izle

Özet: Ferhat’ı kimin öldürdüğü sorusunun cevabı aranırken, Ferhat’ı kendi eliyle öldüreceğine yemin etmiş olan Kuzey ise, intikamını elinden alan meçhul katile öfkeleniyor. Kuzey, can düşmanı Ferhat’tan intikamını almak üzere onunla karşı karşıya geldiğinde yine Cemre ile sınanmış ve aşkını seçmiştir. Kuzey’in silahını indirmesiyle ‘imkansız’ aşkları mühürlenmiş olurken, Ferhat meçhul bir elin ateşlediği silahla ölür. Ferhat’ı kendi eliyle öldüreceğine yemin etmiş olan Kuzey, intikamını elinden alan meçhul katile öfkelidir. Soruşturma sırasında şüphelilerin çoğalmasıyla, olay giderek karmaşık bir hal almaya başlar. Komiser Şeref, Kuzey’e verdiği desteğin bedelini ağır bir şekilde ödemek zorunda kalır. Ferhat’ın ölümüyle Kuzey için tehlike bitmiş değildir. Annesinin ölümünden onu sorumlu tutan Simay, onun hayatını kâbusa çevirmek için yemin eder. Kuzey’in aşkından artık tam anlamıyla emin olan Cemre ise Barış’la evlenmekle ne büyük hata yaptığının farkındadır. Yanlışından dönmeye kararlı olan Cemre, Kuzey’e bu evliliği bitireceğini söylerken, onlar için kurulan yeni tuzaklardan habersizdir. Cemre, Barış’la konuşup ayrılmak istediğini söylediğinde, bütün hayatının akışını değiştirecek bir seçim yapmak zorunda kalır. Sami Tekinoğlu’nun bulunmasıyla cinayet soruşturmasının seyri değişir.
Ulker demiş ki;
kuzeyguney yilin deyil esrin en guzel en muhtewem en heyecanli dizisi emeyi gecen herkese tewekkurler oyuncular bawta olmakla helal olsun size
15.11.2012 21:31:25
0   0

sezzy demiş ki;
Birsey degil yasemin:)) Baris Cemreyi Kuzey.in infazini yakarim diye tehdit ediyor, bu, su anlama geliyor(bunu diger sayfada acikladim ama sana da kisaca bahsedeyim) Kuzey su kaza yuzunden hapiste mesela 10 yil hukum giydiyse, iyi halden dolayi yarisini yatti (5 yil) ve cikti. Ama disarda en ufak bir suc buile islese geri kalan o 5 yili da o hafif cezanin ustune eklerler ve Kuzeyi yeniden hapse atarlar. Iste Baris bunu bildigi icin Cemre.ye benden boisanirsan Kuzeyi tekrar hapse attiririm ve kalan seneleri de yeni sucuna ilave ederler diye korkutuyor. Gamzeli(Baris) cok fesat cikti.
14.11.2012 04:22:30
0   0

Yasemin demiş ki;
Tesekkürler Sezzycim, kafama cok takmistim ben bu konuyu:)) Baris yeni fragmanda Kuzeyin Infazini yakarim diyor, bu ne anlama gelir? Yada Baris böyle biseyi neyine güvenerek Cemreyi korkutuyor?
13.11.2012 22:29:35
0   0

sezzy demiş ki;
Yasemin; Zeynep bilerek, herkese nikah dairesinin yerini yanlis verdi ki Cemre ile Baris.in nikahina engel olamasinlar. O babasindan dogru adresi ogrenmisti, kasitli olarak mahsus yanlis adres verdi sonra da Guneye siz yanlis adres anladinizsa benim sucum ne diyerek yuzune baka baka yalan soyledi, Guney de sen cok tehlikeli bir kadinsin, yanlis adres verdin ki Cemre Barisla evlensin, Kuzey de sana kalsin dedi. yani Zeynep.in kurnaz planini bir tek Guney farketti ama Ebru da Banu da bunu yuttular ve sanki Cemre mahsus yanlis yere onlari gondertmis gibi Banu Cemreyi sucladi. Zaten o sabit dusunceli ve hersey suclusu Cemre ona gore:))
13.11.2012 03:32:30
0   0

Yasemin demiş ki;
Nikah dairesinin yerini gercekten Zeynep salladimi yoksa baska birseymi var onu anlamadim? Kendi Güneyin karsinsinda kücük düsecegini bile bile neden öyle desinki? Yoksa Zeynebin babasi bilerek yanlis adres vermis olabilirmi?
12.11.2012 23:36:48
0   0

cemaL demiş ki;
videolar hata veriyo açmuyı ilgilenirseniz sevinirim.bu arada muhteşem bir siteniz var sürekli takip ediyorum bir numarasınızz...

Admin Notu: Düzeltilmiştir.
09.11.2012 22:11:57
0   0

AZERI KIZI demiş ki;
katil guney deyil,zeyneple burak catalcali. goruceksiniz. bak suraya yaziyorum.yazdim bile:)
09.11.2012 21:42:55
0   0

Hande demiş ki;
Guney Güney olalı bir fare tutmuş sonunda.
09.11.2012 05:30:29
0   0

yuri demiş ki;
harika bir bolum.ileriki bolumlerde cok heycanli olacak gibi.Dizide emegii olan herkese cok tesekurler sayenizde cok guzel bir dizi izliyoruz.Admin tesekurler
08.11.2012 20:46:50
0   0

erek demiş ki;
guney oldurdu desek, simayin annesiyle ayni silah oldugu için anlam veremedim. birde sezon basindaki fragmanda zeynebin bir silahi suya atip buragin arabasina binisi vardi bu olayla ilgili olabilir.
08.11.2012 19:34:42
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler