logo

Veda 6. Bölüm izle

Özet: Macitle evlenmekten kurtulan Mehparenin, bu fedakarlığı kendisi için yaptığını öğrenen Kemal, Mehpareye aşkını ilan ediyor. Macitle evlenmekten kurtulan Mehparenin bu fedakarlığı kendisi için yaptığını öğrenen Kemal, Mehpareye aşkını ilan eder. Ancak buna tanık olan Saraylıhanım, iki genci ayırmak için kurduğu planını uygular. Reşatın kendisinden uzak tutmaya çalıştığı Eirene, hiç beklenmedik bir hamleyle olaylara yeni bir boyut kazandırır. Behice ve Eirene arasındaki rekabet devam ederken, Mehpare ve Kemal ise ayrı ayrı acı çekmektedir. Kemal ve Eirenenin sakladığı sırlar ise yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar.
Florina demiş ki;
COOOOOOOOOOK güzel bu dizi
14.11.2012 00:03:59
0   0

Troja demiş ki;
COK güzel bu dizi kemal cok yakisikli
13.11.2012 15:58:52
0   0

sezzy demiş ki;
Haklisin Berrancigim, arkadasim da romani okudugu icin diizden tad alamiyorum diyor. Bakalim daha ne kadar hayali olaylar ve kisiler yaratip kitapta yazilanlari carpitacaklar. Ben biraz daha fazla isgalle ve direnisle ilgili konular islensin istiyorum, Mehpare.nin cocuk masumiyetindeki temiz ve duru guzelligine hayranim. Hic makyaja bile ihtiyaci olmayan guzel, piril piril bir genc kiz. Bakalim onun intiuhar tesebbusu Kemal.in aklini basina getirecekmi??? Senaryo yazma isini bana biraksalardi su cadi Sarayliya neler yapacagimi cok iyi bilirdim:))) Ama bir soz vardir; ALMA MAZLUMUN AHINI, CIKAR AHESTE AHESTE. Sarayli da bu kotuyluklerinin acisini cok fena cekecek, hele Irenenin Ingiliz casusu oldugunu ogrenince yuzunu saklamak icin yer bulamayacak. Ama kadin cok piskin, ona da bir mazeret bulur.
13.11.2012 00:25:45
0   0

LEYLA demiş ki;
dizi harika cok begenerek izlijorum Kemal cok yakisikli, cekici Mehpare cok güzel...bide Fahriye Evcenin sesi mükemmel.Diger bölümleri sabirsizlikla bekliyorum.Bu dizi uzun sürsün INSALLAH, cok güzel herkese selam
12.11.2012 21:22:09
0   0

Berran demiş ki;
Yine kitaptan farkli bir durum.Konaga Behicenin Babasi(Beypazarinda Tüccar)Ibrahim Bey sürekli Erzak ve cocuklara armaganlar gönderiyor.Yani mutfaktaki malzemernin cogu onun Babasi tarafindan tedarik ediliyor. Resat Beyin Memur maasi isgal altinda olduklarindan SIKINTI cekiyorlar:(( ve Behicenin Babasi sayesinde ayakta kalabiliyorlar. IRENEYI Behiceye sormadan yemege davet etmeside güya yol, yordam ve erkan bilen SARAYLIdan ayri bir densizlik:-(( Ona Yani hamamsuyu ile misafir agirliyor denir:))) Bu konuda bundan böyle yorum yazmayacagim.Herkese iyi seyirler ve sevgiler:))
12.11.2012 17:39:33
0   0

Berran demiş ki;
Sezzycim, arkadasin hakli.Romanda yazilanla Dizidekiler cok farkli. Insan biraz detaylari azaltir. ama özüne sadik kalinir. Buradaki karakterler ve hikayeleri.Siyahla beyaz gibi farkli.En basit örnegi BEHICE ve SARAYLININ konumlari Hikayeyi degistiriyor. BEHICE IRENIN mesguliyetini sordugunda önce Irene sonra sözde Kaynana(kitaptada böyle geciyor) nasil alayli- alayli konustular:( Resmen Behiceyle tahsilsiz ve kültürsüzmüs gibi lanse edildi.Esasinda tam aksi Hatta Saraylinin o cabalari neki? Öyle bir Kadinla Behiceyi mukayes ediyor ve onu göklere cikariyor. Nerdeyse RESAT beyi bosatip onunla evlenmesini isteyecek gibi Evet sen simdilik okumayi Dizi bittikten sonraya birak. O zamanda böyle degil söyleydidiyeceksi;)) Neyse ZKFO daki AKI$A birakalim:))) Sevgilerimle kucakliyorum:))
12.11.2012 12:56:07
0   0

sezzy demiş ki;
Berrancigim; romanin baslarinda kalakaldim, gecen yil baslamistim ama nedense henuz baslarda kaldi:((( arkadasim okumus, sakin dizi bitmeden okuma diyor, cok carpitilmis ve hayali karakterler sokulmus, Sarayli, siginti durumunda iken, Resat bey ve esinin iyi niyetleri ile konaga getirilmisken sanki kendi ev sahibi gibi savraniyor ve ona evini acmis evin asil hanimini bir ingiliz casusu olan Irene onund ekucuk dusurup, her firsatta Resat beyle Ireneyi bir araya getirmek icin cirpiniyor. Onun yasindaki bir hanima cokkk ayip. Evin cocuklarinin terbiyelerine sIk sIk laf atarak iyi yetistirilmediklerini soyluyor. Bu kadin romanda olmuyor mu???? bari erken olse de biz de soluklansak:))) Hepinize sevgiler.
12.11.2012 00:07:54
0   0

Berran demiş ki;
Secil Kardes hakli. Ihtiyar (hatta romanda kocakari diye yazmislar:))) ) Kocasini ve kizini(kemalin Annesini)kabedince ortada kalmasin diye Resat Bey yanina aldirtiyor.Ve KOnak onlarin Behicenin Babasindan kizinin dogumu icin lohusalik hediyesi.Onun Behice dururken benim evim demesi bence münesebetsizlik daha dogrusu saygisizlik:((( Bu karakterin bu sekilde lanse edilmesi Senaristlerinde saygisizligi ve uzatma manevralari. Önümüzdeki günlerde bu FIGUR bizi daha cok kizdiracaga benziyor.Dizilerde malum CADI bir karakter olmazssa olmazi....Neyseki TV de kanali degistirmek bizim elimizde. Ayni sekilde NETtede öyle.. .
11.11.2012 23:33:01
0   0

secil demiş ki;
Romanda Konagin Behice Hnma babasindan hediye oldugunu,Yani Saraylinin BENIM EVIM dedigi KONAK helalindan Behice Hnma Babasindan HEDIYE Teyzenin kocasini kaybedip,kizida dogum esnasinda öldükten sora Resat bey ve Behicenin yasadigi konaga siginiyor diye yaziyor.Yani bir SIGINTI Resat bey saygi duyulmasini istiyor ama Ihtiyar Idareyi ele geciriyor ve herkese kök söktürüyor;(( Hic kimsenin sevmedigi dirdirci bir ihtiyar oluyor.Ayrica Behice hnm onun kücümsedigi gibi biri degil.Kendini cok yetistirmis, okulda ögrendigi fransizcasini ilertletmek icin özel dersler almis, cok kitap okuyan bilhassa POLITIKA konularinda bilgi sahibi olan bir kisi.Burada yapilan biraz degistirmek degil resmen carpitmak olmus.Yazar nasil müsaade ediyor anlamiyorum:((
11.11.2012 18:28:32
0   0

sezzy demiş ki;
Valla Ayca, ya yorumun birinde okudum, ya da aklimda Mahpeyker kaldi:))) isimleri aklimda tutmakda hic iyi degilim:))) ama sen, ben leb demeden leblebiyi anlamissin:)))Hepinize guzel haftasonlari diliyorum:)))
11.11.2012 04:35:00
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler