logo

Ustura Kemal 11. Bölüm izle

Özet: İşgal Güçlerinin baskılarını iyice arttırdığı, vatana ihanet edenlerin, gerçek vatanseverleri İhanet-i Vataniyye ile suçladığı günlerde; Ustura Kemal, İsmail’in kendi oğlu olup olmadığını öğrenmek için soluğu Angeli’nin yanında almıştır. Angeli’nin Kemal’den sır gibi sakladığı karanlık geçmişinin kapılarını ona açmakta tereddüt eder. Kemal ise bir oğlu olduğunu öğrenmenin heyecanıyla hiç düşünmeden Angeli’ye evlenme teklif eder. İsmail onun çocuğuysa beklemeden hemen onu nikahına alacaktır. Angeli bu teklif karşısında şaşkın ve kararsızdır. Yıllardır aşık olduğu Kemal’ine kavuşmak için ağzından çıkacak bir evet ya da hayır sözü yeterlidir. Bunun yanı sıra Angeli’ye ikinci bir teklif daha gelir. Bennet görevinden el çektirilmiş umutsuz bir haldedir. Angeli kabul ederse onunla evlenip birlikte İngiltere’ye gitmeyi önerir. Bölüm boyunca bütün soruların ve cevapların Angeli’de düğümlendiği heyecanlı bir bekleyiş sizleri bekliyor. İsmail Kemal’in oğlumudur yoksa Bennet’in mi? Angeli Kemal’e ne cevap verecektir. Bennet makamını geri kazanmak için Kemal’e sattığı silahları ve direnişçilerin listesinin peşindedir. Bennet’in ise peşinde ise Barba vardır. Görevden alındığını duyar duymaz bennet’i devirmeye karar vermiştir. İş bu ki Barba’nın hazırladığı suikasten Bennet’i Kemal kurtarır. Barbanın ikinci bir başarısızlığa öfkesi sert olur. Adamına karşılık Angeli’yi kızını rehin alır. Bunlar olurken Müslüman çocukları kaçırıp Rumlaştırma projesini araştırmak üzere çocukların saklandıkları okulda görev yapan Nihal’i ciddi bir tehlike bekliyordur. Gülnaz Keriman ve Vural cephesinde de çarpıcı gelişmeler yaşanır. Gülnaz Kemal ile Angeli’nin arasında gelişecek durumlardan dolayı kaygı içindedir. Buna engel olmak için Kemal’in Vural ile evliliğinin gerçek bir evlilik olmadığını öğrenmesinin yolunu yapar. Keriman ise Vural’ı daha bir ağına düşürmek için bu defa Ahmet’in masum duygularını kullanma yoluna gider. Ahmet Keriman’a okuma yazma öğretmek için konakta ders vermeye başlar. Vural ise Keriman ve Ahmet arasında hissi bir şeyler olduğunu anlamıştır. Ona erkek olduğunu hissettiren tek kadını kaybetmeye niyeti yoktur. Gece Keriman’ın odasına gider. Vural Keriman’la birlikte olmayı kafasına koymuştur. Ancak bu yasak aşkı kapıda bekleyen bir tehlike vardır. ‘USTURA KEMAL’ 13 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Show TV’de!
neleroluyor-hayatta yunus demiş ki;
bizim milletimiz avrupalı değil her şey normal karşılansın biz de. evet ayten ablamın dediği gibi güzel bir şekilde diziden çıkarılsa da dizinin rengini bozmasa bu sahneler. gerçekten çarpık yapılaşma gibi dizilerimizde de çarpık ilişkiler çok fazla bi çeki düzen verilmesi şart. toplum olarak haketmiyoruz bu kadar çarpıklıkları. iyi günler diliyorum sizlere...
20.11.2012 11:12:12
0   0

batuhan demiş ki;
Evet eskiden beri dis güclerin yapmaya calisdigi halkimiza enpoze etmeye calistiklari bir olay bu gerek dinimizin gerekse türklük degerlerimizin disinda avrupayi bazi illegal iliskileri enpoze etmeye calisilmasi baslarda bunlar yabanci dizilerle basladi mesela ilklerden dallas hayat agaci yalan rüzgeri gibi dizilerle basladi halkimiza caktirmadan böyle seyleri enpoze ettiler ve sonra bunlar türk dizilerindede yer almaya basladi her dizi bunu enpoze etmek icin yapiliyor demiyorum bakiyolar yapimcilar böyle diziler tutuluyor izlendikce tepki görmedikce devam daha kötüsü dahada kötüsü ortaya cikiyor yani biz burdaki tüm arkadaslar gibi hepimiz böyle seylere tepki verecegizki bu konular islenemesin ve naci kardesim sunu söylemek istiyorum halkimiz en etkilenm,em diyenler bile etkileniyor bunu bugünkü gencligin yapisina bakarsak anlariz cok yazikki ne inanc nede örf ananelerimiz kalmis yok olamk üzere gibi bir sey ayten kardesimin aile yapisi diyerek cok güzel bir örnek vermis bunu yok etmeye calisiliyor mesela ailelerin yikilmama konusunda trt1 de BÖYLE BiTMESiN diye harika bir dizi var hem eylenceli hem cok güzel anlamli mesajlar veren hemde macera ama bu böyle diziler hak ettigi yerlere gelemiyor :(( ne yazikki tabi böyle oluncada yapimcilar reyting ugruna ne etrika yapcaklarini sasiriyolr birazda suc bizlerde yani böyle bitmesin dizisini sizlere tavsiye ederim ve böyle dizileri hak ettigi yere getirirsek vede bazi ahlak disi dizilerede tepkimizi gösterirsek bunlar düzelecek insALLAH selamlar se saygilarla.
20.11.2012 06:53:49
0   0

Naci demiş ki;
Yunus,Ayten,Batuhan arkadaşlarımın ince Hassasiyetlerine,toplumumuz için gösterdikleri koruyucu çabalarını saygı ile karşılıyorum,aslında hakda veriyorum Çünkü biz duygusal milletiz.Cahillik derecesinde dizileri taklit edenlerde her konuda çıkabilir.Bu yönden bakarsak yapımcının ve senaristin,reyting uğruna bu ahlak gerçeklerini görmemezlikten gelmemeleri doğru değil.Kalem ellerinde yeni konular bulmak hiçte okadar zordeğil.MİLLETİMİZİN HASSASİYETİNE SAYGI GÖSTERMELİLER.
20.11.2012 02:11:40
0   0

ayten demiş ki;
Kıymetli Yunus ve Batuhan,benimle aynı fikirde olmanız beni çok mutlu etti teşekkürler...Naci arkadaş,renkler konusunda sana da katılıyorum fakat gök kuşağının bütün renkleri güzel ...elbetteki iyiyi kötüyü yansıtmalılar ama bizim toplumumuzu ayakta tutan ve güçlü kılan aile bağlarımız dır.Başka kötü bulup işlesinler,dikkat ettiniz mi bilmiyorum bütün dizilerde aile içi çarpık ilişkiler bir şekilde işleniyor..Hayatta olan veya olmayan hepsine rahmet dileyeyim fakat eski yazarlarımızın da bir çoğu tuhafmış,ne yani geçmişimiz de veya günümüzde böyle olaylar mı yaşanıyor bizim dizileri izleyenler toplumumuzu böyle tanır.Bu konu ile ilgili yazacak çok şey var fakat kısa keseyim.Yunusun yazdığı gibi güzelim diziyi bozmadan bir şekilde senaryodan çıkarsalar kendi adıma çok sevinirim;sesim ne kadar duyulur bilmem fakat yazdıkları sürece bende senaristlere tepkimi dile getireceğim...hepinize hayırlı ve güzel bir gün dileklerimle...
20.11.2012 00:41:12
0   0

neleroluyor-hayatta yunus demiş ki;
naci bey oluyor ama sürekli böyle ahlaksız şeyler gündeme geldikçe insanlar normal karşılamaya başlıyor tepki koymalıyız. bu tür şeyler toplumda yer bulmamalı. hatırlarsanız KV de çakır tombalanın ayaklarını kırdı diye aynısını yapanlar oldu. onun için diziyle gerçek hayatı ayırmalıyız ve böyle şeylere müsade etmemeliyiz ki toplum dinamikleriyle ayakta kalabilsin. yoksa her şey alatüst olmaya başlar bir milletin ahlaki çöküntüsü başladı mı diğer şeyleri de çok çabuk bozulur...
19.11.2012 19:14:04
0   0

Naci demiş ki;
Eğer dizide sadece iyiler olsaydı ve hep onlar kazansaydı,çirkinler,kötüler, hainler,dürüstler,güzeller,sadıklar, gençler,ihtiyarlar,yakışıklılar say sayabildiğin kadar,BÜTÜN BU SAYISIZ ÇEŞİTLİLİKLER diziyi monotonluktan kurtaran etkenler olup heyecanı,ilgiyi nefreti,duygusallığı artırıyor.Yani GÖK KUŞAÐINDAKİ YEDİ RENKİ GİBİ, hepsi birleşince beyaz renk ortaya çıkar.Bu dizide hepsi var.Ondan çok seviyoruz.Seyrederken uykumuz gelmiyor. Bu dizi ahlak dersi vermek için yapılmıyor,kızın,sevinin,seyredin.Böyle şeyler gerçek hayatda da yokmu,acısı,tatlısı,ekşisi,ile Ustura Kemal dizisi bir başka.Selamlar.
19.11.2012 17:54:21
0   0

batuhan demiş ki;
ayten kardes daha önceki bölümlerde ayni tepkiyi bende verdim evet o kiz ve enistesi boyzuyor diziyi o eniste zaten vatani para icin satiyor öyle adamdan hersey beklenirde ya o baldiza ne demeli gercekten söyle igrenclikleri cikasalar diziden cok iyi olur ben tepki vermistim ama tek im diye galeye almadilar sanirim snaristler belki simdi sesimizi duyura biliriz güzelim diziyi bozuyolar.bu sekil konular alinan diger hic bir diziyi izlemedim ama ustura kemali seviyoru izliyorum ama o sahnelerden tiksiniyorum insallah kaldirirlar.
19.11.2012 10:15:12
0   0

neleroluyor-hayatta yunus demiş ki;
selamlar evet ayten abla senle aynı fikirdeyim diziyi şu kız bozuyor senaristlerin her zamanki geniş gönüllüler böyle sahneleri koyuyorlar. inşallah gülnaz yakalar da bu oyun bozulur. güzelim diziyi şu sahnelerle batırıyorlar.
18.11.2012 21:47:13
0   0

ayten demiş ki;
Ara ara baktığım için ve ne tesadüftür ki bana hiç denk gelmeyen bir sahne;Ya bu ne enişte baldız ilişkisidir bütün diziler de mide bulandırıcı.. inşallah biri ikisininde cezasını verir de, bu durumu öğrenen abla böyle bir şeyi hafızasından nasıl siler veya unutur..benim ülkemde toplumum da böyle cibiliyetsiz ve şerefsiz enişteler ve ahlaksız baldızlar varsa Allah hepsinin belasını versin..Senaristlere ve yönetmenlerede yuh olsun ki üç beş yıldır temcit pilavı gibi böyle yapımlara baş vuruyorlar,sonrada utanmadan izleniyor diyorlar..izlete izlete insanlara doğal bir şeymiş gibi empoze ettiniz ne olmasını bekliyordunuz..sonrada ortaokul lise çocukları öyle olmuş böyle olmuş..çok sinirlendim ne yazdım bilmiyorum inşallah yayınlanır.
16.11.2012 22:29:48
0   0

aylin demiş ki;
yine çok güzel bir bölüm izledim ve izlerken bitmesini hiç istemedim.Ayrıca Angeli Kemal sahnelerini çok beğeniyorum, ikisi birbirine çok yakışıyor. dizimizin devamını diliyorum.
16.11.2012 12:56:26
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler