logo

Ustura Kemal 12. Bölüm izle

Özet: İşgal Güçlerinin baskılarını iyice arttırdığı, vatana ihanet edenlerin, gerçek vatanseverleri İhanet-i Vataniyye ile suçladığı günlerde; Ustura Kemal, İsmailin kendi oğlu olup olmadığını öğrenmek için soluğu Angelinin yanında almıştır. Angelinin Kemalden sır gibi sakladığı karanlık geçmişinin kapılarını ona açmakta tereddüt eder. Kemal ise bir oğlu olduğunu öğrenmenin heyecanıyla hiç düşünmeden Angeliye evlenme teklif eder. İsmail onun çocuğuysa beklemeden hemen onu nikahına alacaktır. Angeli bu teklif karşısında şaşkın ve kararsızdır. Yıllardır aşık olduğu Kemaline kavuşmak için ağzından çıkacak bir evet ya da hayır sözü yeterlidir. Bunun yanı sıra Angeliye ikinci bir teklif daha gelir. Bennet görevinden el çektirilmiş umutsuz bir haldedir. Angeli kabul ederse onunla evlenip birlikte İngiltereye gitmeyi önerir. Bölüm boyunca bütün soruların ve cevapların Angelide düğümlendiği heyecanlı bir bekleyiş sizleri bekliyor. İsmail Kemalin oğlumudur yoksa Bennetin mi? Angeli Kemale ne cevap verecektir. Bennet makamını geri kazanmak için Kemale sattığı silahları ve direnişçilerin listesinin peşindedir. Bennetin ise peşinde ise Barba vardır. Görevden alındığını duyar duymaz benneti devirmeye karar vermiştir. İş bu ki Barbanın hazırladığı suikasten Benneti Kemal kurtarır. Barbanın ikinci bir başarısızlığa öfkesi sert olur. Adamına karşılık Angeliyi kızını rehin alır. Bunlar olurken Müslüman çocukları kaçırıp Rumlaştırma projesini araştırmak üzere çocukların saklandıkları okulda görev yapan Nihali ciddi bir tehlike bekliyordur. Gülnaz Keriman ve Vural cephesinde de çarpıcı gelişmeler yaşanır. Gülnaz Kemal ile Angelinin arasında gelişecek durumlardan dolayı kaygı içindedir. Buna engel olmak için Kemalin Vural ile evliliğinin gerçek bir evlilik olmadığını öğrenmesinin yolunu yapar. Keriman ise Vuralı daha bir ağına düşürmek için bu defa Ahmetin masum duygularını kullanma yoluna gider. Ahmet Kerimana okuma yazma öğretmek için konakta ders vermeye başlar. Vural ise Keriman ve Ahmet arasında hissi bir şeyler olduğunu anlamıştır. Ona erkek olduğunu hissettiren tek kadını kaybetmeye niyeti yoktur. Gece Kerimanın odasına gider. Vural Kerimanla birlikte olmayı kafasına koymuştur. Ancak bu yasak aşkı kapıda bekleyen bir tehlike vardır.
batuhan demiş ki;
yani biz bu diziyi böyle entrikalar yada igrenc karmasik iliskiler icin izlemiyoz onlar haric digerleri cok güzel izlemekte istiyoruz kaldirin su igrenclikleri.
23.11.2012 15:03:28
0   0

batuhan demiş ki;
S.A öncelikle yunus kardesim sükranda ayni o anlamda söylemek isdemis yani onlari geciyor demek isdemis gercekten ne gülnazi nede kardesinin yaptiklarini tasbip etmiyorum gülnaz gitmis evlenmis yok bilmem o is olmamisda vesaire olmamis olsa bile sonucda o adamla ayni yataga girio ayrintiya girmek istemiyorum ama o is olmamis diye hicmi bisey yapmamis kocasiyla sacmaa... Ve ikincisi daglarin ayisi bile sacma bi sekilde diyoki yok gülnaz vefaliymis tabi okadar vefaliymiski sevgisini para karsiligi satmis hadi onu birak öyle bir türk erkegi öyle biseyi nasil düsünür ve söyler evli bir kadin hakkinda ki daglarin ayisi esiyle beraber olmadini bile bilmezken gülnazin vefasindan bas ediyor ki o dönemdeki bir kisi su dönemde bile hic bir türk erkegi öyle sey düsünmez söylemezde arkadasina aylin kardesim sanada katiliyorum kemal ya gitsin anceliyi alsin hem sevaba girer hemde cocuguda var ayrica anceli kemalden sonra hic bir erkeklede beraber olmamis baldiza gelince zaten igrencligin kitabini yaziyor kiz burdan ustura kemal senaristlerine sesleniyorum sogutmayin diziden yoksa bazi diziler gibi bunuda izlemeyi birakacak milet.
23.11.2012 14:44:53
0   0

aylin demiş ki;
ben kemalin angeliyle birlikte olmasını istiyorum, hem ismail de kemalin oğluymuş ne güzel. neden kabul etmedi ki teklifi sanki, gülnaz evlenmeseydi madem kemali bırakıp. kardeşini düşündü şimdi keriman neler yapıyor eniştesiyle.
22.11.2012 14:32:00
0   0

neleroluyor-hayatta yunus demiş ki;
iyi günler. Şükran hanım en azından o kızların ne yaptığı belli. ama baldızın günahsız birini aşıkmış gibi kandırıp eniştesiyle olma gibi bir küstahlığı yapabilmesi ve ablasının arkasından oyunlar çevirmesi hiç hoş değil. anjelinin kızları bile öyle görünmedi kameraların karşısında. senaristler baldızı ya düzeltsinler ya da güzel bir senaryoyla kaybetsinler. çok ahlaksız anjelinin kızlarını bile geçiyor.
22.11.2012 11:17:22
0   0

Sükran demiş ki;
Bu baldiz varya bu baldiz anjelinin evindeki kizlardan daha iyidir..... bu görüntü kirliligini bu dizide istemiyoruz, zira böyle bir diziye yakismayan görüntüler... Birde komigime giden su oldu bu bölümde RAKI masasinda tesbih ceken hafiz bana tes geldi yani ne isin var icenlerin yaninda ...
21.11.2012 06:02:34
0   0

BrujaH demiş ki;
En sevdigim karakterlerden birisiydi nihal ölmedigine cok sevindim..
21.11.2012 01:31:39
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler