logo

Veda 8. Bölüm Final izle

Özet: Kanal D’nin başrollerini; Mehmet Aslantuğ, Fahriye Evcen, Maral Üner, Jale Arıkan ve Burak Yamantürk’ün paylaştıkları “Veda” adlı dizisi Perşembe akşamı final bölümü ile ekrana gelecek. Kemal ve Mehpare birbirlerine aşklarını itiraf eder ve evlenmeye karar verirler. Ancak Saraylıhanım buna engel olmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Didar sonunda gerçekleri aileye açıklasa da, Saraylıhanım onu ispata davet ettiğinde, diyecek bir şey bulamaz. Ama beklenmedik bir gelişme, Saraylıhanım’ın son çırpınışlarını da yerle bir edecektir. Kemal ve Reşat’ın kafa kafaya verip hazırladıkları bir planla, milliciler büyük bir başarı elde ederken, bu aynı zamanda Eirene için de beklenmedik bir sona neden olacaktır. Mehpare’yle Kemal’in evlenmesine saatler kala gelen bir haber, planları altüst edecektir.
Mine Ay demiş ki;
yeni designniniz hayirli olsun ben sürkeli dizilere bu sayfanizdan seyir ediyorum emeginize saglik lakin ne zaman yorum yazmak istesem eklenmiyor umarim simdi eklenir
27.11.2012 - 18:46
0   0

berrin demiş ki;
bitmesinnnnnnnnnnnnnnn
25.11.2012 23:30:36
0   0

Feride demiş ki;
Eda kardes ne demek istedigini anlamadik ..aciklarmisin lütfen..Tesekkürler
25.11.2012 22:11:24
0   0

melek demiş ki;
bu dizi cok iyi ve gercek bir dizi idi,neden apar topar bitirildigide belli,akilli olanlarda anlar..
25.11.2012 17:41:30
0   0

eda demiş ki;
hepiniz bi ağızdan knuşmuşsunuz bu ne yaaaaaaaa
25.11.2012 15:49:42
0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Feycim..canimmm..nazik teselli sözcüklerin icin cok tesekkürler:)) Ancak Finalin SUPER olusu yüreklerimize su serpti.Hatta tüm Arkadaslara, bir bos zamanlarinda TEK PART olarak NETten tekrar izlemelerini tavsiye ederim. O zaman insanin bellegine tam yerlesiyor. Ve kalbinde ince bir SIZI olmasina ragmen hos bir seda gibi hatirlamasina vesile oluyor. Ben artik kolay-kolay unutmam.Bazi tesirli KISA FILMler gibi hatirlayacagim:))) arti kitabinida bitirmek üzreyim, Tabii arkadan hemen UMUTa baslayacagim.Sevgilerimle ikinizide öpüyorum. IYI PAZARLAR canlarim:)
24.11.2012 23:56:02
0   0

Zinet demiş ki;
Yazik oldu guzel dizi idi maalesef paragozler
24.11.2012 21:55:00
0   0

Arzu demiş ki;
Tuh tamda yeni izlemeye baslamistim çok guzel gidiyordu final olmasina sebep olanlara sesleniyorum, siz hiç boyle guzel bir dizi gordunuzmu hayatinizda? çok yazik oldu keske geri baslasada izlesek..
24.11.2012 17:39:52
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili fey. Ben de senin soylediklerine katiliyorum. Bir arkadas Vedanin basladigi gunden beri reyting siralamasinda kacinci oldugunu yazmisti. Ilk bir-iki hafta fena degilken sonraki haftalarda 20li siralara dustu. Neden bu kadar guzel bir konusu olan bir dizinin izleyici sayisi cok az oldu? Aslinda bunu tartismak lazim ama final yapilmis artik ne fayda.
24.11.2012 14:40:32
0   0

fey demiş ki;
VEda izleyicisi arkadaşlarıma, -benim fikrime göre- saçma sapan dizilerin kanala maliyeti, çok az olduğundan, onlar ratinglerde birinci çıkmasalar bile, devam ediyor. Kanalı zarara uğratmadığı sürece genelde her dizi sürekli oluyor. Kısaca dizilerin konusu ve neyi anlattığı önemli değil, -benim fikrime göre- kanala para kazandırıp kazandırmadığı önemlidir. Biz ise burda vatan-millet-sakarya deyip, sızlanıp duralım bu kimsenin umrunda bile değil. Veda dizisine gelince, herkesin de tahmin edebileceği gibi -oyuncular, mekan, dönem filmi olması nedeniyle- çok pahalı bir dizi ve -kanala para kazandırıp- devam edebilmesi için hiç olmazsa ratinglerde ilk beşte olmalıydı. Tabi böyle olmayınca da erken final kaçınılmaz oldu. Bu diziyi bende izlemedem ama konusu ile hiç bir ilgisi yoktu. Ben bu dizinin başlamasını sabırsızlıkla bekleyen kişilerin başındaydım. Eğer yapımcısı farklı olsaydı izleyecektim de.. Kitabını okuduğum için bir kayıp olarak görmüyorum. Sadece izleyenler adına üzülebilirim. İnsanın merak ve heyecanla izlediği bir dizinin yayından kalkması kötü bir duygu ve ben bunu çok yaşadım. Başka dizilerde buluşmak üzere sevgiyle kalın...
24.11.2012 12:20:50
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler