logo

Hayat Devam Ediyor 40. Bölüm izle

Özet: Çömlekçi İsmail zorla evlendirildiği karısı Kudret'ten dört, aşık olup Kudret'in üzerine kuma getirdiği Cennet'ten ise üç çocuğa sahiptir. İsmail, çömlekçilikten artık para kazanamamaktadır ve birkaç oğlu Siraç ve kızı Zeliha'nın desteğiyle İstanbul'a göç etmeye karar vermiştir. Bu arada ailenin ortanca kızı güzeller güzeli Hayat, yörenin en eski ailelerinden birinin oğlu Kerem'le gizliden aşk yaşamaktadır. Gençlik heyecanı ve aşk ateşi ikisinin de hata yapmasına neden olur ve Kerem'le Hayat evlenmeden önce beraber olurlar. Aile bunu öğrenince şehrin en zengin, acımasız ve güçlü adamlarından 70 yaşındaki Abbas'ın 15 yaşındaki Hayat'ı istemesini fırsat bilip kızı Abbas'a verirler. Bu olaylar nedeniyle aile, İstanbul'a neredeyse "kaçarak" gidip yerleşir. Ancak büyük şehir onlar için büyük bir tuzaktır. İbrahim ve eşlerinin İstanbul'a bir türlü uyum sağlayamamaları, İbrahim'in çocuklarından Şirin'in şöhret ve para tutkusu, Bekir'in karanlık yollara sapması, bir kolu sakat olan sessiz Malik'in şehirde giderek erozyona uğraması, Hayat'ın küçücük bedeninin ve ruhunun kabuk bağlamasıyla, etrafına ördüğü duvarların arkasında kalması ve acımasız ve sert bir karakter olup çıkması, büyük oğlan Siraç'ın imkansız aşkı, Zeliha'nın ailesi ve aşkı için direnişi gibi iç içe geçmiş durumlar hikayenin temel taşlarını oluşturuyor.
sezo demiş ki;
helesükür oldu...ya Arkadaslar bu diziyi bastan beri seyrediyorum ve kendimi görüyorum.Eskiden Mahsun Kirmizigüle o kadar giciktimki,ama onun yaptigi filimler beni cok etkiliyor onun icin kendisinden af diliyorum.
12.12.2012 - 20:33
0   0

filiz demiş ki;
82:45 :D Hasan:''karnı burnunda feLan ama Hayatı aLan adam yaşadı ha.'' ßekir:'' yok sıkıntıda ordaya kardeşim aLan adam yaşamıyo aLan adam öLüyo.'' :)) ßen çok güLdüm yaa seviyorum ben bu ßekiri :))
12.12.2012 - 13:07
0   0

filiz demiş ki;
82:45 :D Hasan:''karnı burnunda feLan ama Hayatı aLan adam yaşadı ha.'' ßekir:'' yok sıkıntıda ordaya kardeşim aLan adam yaşamıyo öLüyo.'' :)) ßen çok güLdüm yaa seviyorum ben bu ßekiri :))
12.12.2012 - 06:43
0   0

ilham demiş ki;
Ben bu diziyi Azerbaycandan izliyorum cox gozel yapmiwlar. Bu dizi hem Azerbaycandaki koyleri yansitiyoru hemde Turkiyedeki. Ellerinize sagliq dilerim
05.12.2012 - 19:38
0   0

roza demiş ki;
Saheste aynen. Bence doguramadan dizi kaldirilir kesin:)) Tugce demekki sen kadina siddete evet diyorsun:(
04.12.2012 - 14:29
0   0

saheste demiş ki;
Hayat bir iliski yasadi hamile kaldi. Evlendi dul kaldi tekrar evlendi tekrar dul kaldi. Bekir kayboldu 1 yil sonra döndu Hayat hala doguramadi. Acaba Hayatin cocugu dunyali degimi. Dunyalilar doguz ayda dogarlarda-
04.12.2012 - 01:38
0   0

Tuğçe demiş ki;
bekirin şirini dövdüğü sahneleri izledikçe izleyesim geliyorr,bu bölüm çok güzeldi,lavine çok üzüldüm,inşallah iyileşir canım benim :S
03.12.2012 - 20:21
0   0

pinar oguz demiş ki;
Cennet rolunu hic yapamiyor.Bir anne kizinin kanser oldugu haberini alinca sadece elini agzina kapatarakmi tepki verir nerdeyse oz degil uvey annesi gibi..Biran once onuda cikarsalar diziden cok iyi olucak.Sinir bir oyuncu..Ayirca Malik kiz kardesinin parasini aldi yalanmi sakladi ayrica onun yedigi haltlari simdi masumlari oynuyor..
03.12.2012 - 01:16
0   0

roza demiş ki;
Dertleri bir türlü bitmeyen aileye birde hastalik derdi cikti. Lavin karekteri diziden cikacak herhalde. Adi bekir kiz kardesini dövüyor ama onun kazandigi paralarla kendisine telefon ve laptop almayi biliyor. Sirinin parasinida malikin 3 aylik maasinida cebe indirdi! Ailenin ise kanser hastasi cocuklarina ilac alicak paralari yok. Aglasakmi gülsekmi bu duruma. Kudret hayatinda ilk defa cennete sarilip teselli etti.
02.12.2012 - 22:41
0   0

Melisa demiş ki;
Azerbaycandan tum turk arkadaslarimizi selamlar.Bu diziyi bastan izliyorum.Cok hayati bir dizi onun icin bolum kecirmeden izliyorum.Benim hayatim da bu diziye benziyor.Tum emegi gecen insanlara tessekkur edirim.Allah tum boyle insanlarin yardimcisi olsun.Amin
02.12.2012 - 21:39
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler