logo

Hayat Devam Ediyor 41. Bölüm izle

Özet: Çömlekçi İsmail zorla evlendirildiği karısı Kudret'ten dört, aşık olup Kudret'in üzerine kuma getirdiği Cennet'ten ise üç çocuğa sahiptir. İsmail, çömlekçilikten artık para kazanamamaktadır ve birkaç oğlu Siraç ve kızı Zeliha'nın desteğiyle İstanbul'a göç etmeye karar vermiştir. Bu arada ailenin ortanca kızı güzeller güzeli Hayat, yörenin en eski ailelerinden birinin oğlu Kerem'le gizliden aşk yaşamaktadır. Gençlik heyecanı ve aşk ateşi ikisinin de hata yapmasına neden olur ve Kerem'le Hayat evlenmeden önce beraber olurlar. Aile bunu öğrenince şehrin en zengin, acımasız ve güçlü adamlarından 70 yaşındaki Abbas'ın 15 yaşındaki Hayat'ı istemesini fırsat bilip kızı Abbas'a verirler. Bu olaylar nedeniyle aile, İstanbul'a neredeyse "kaçarak" gidip yerleşir. Ancak büyük şehir onlar için büyük bir tuzaktır. İbrahim ve eşlerinin İstanbul'a bir türlü uyum sağlayamamaları, İbrahim'in çocuklarından Şirin'in şöhret ve para tutkusu, Bekir'in karanlık yollara sapması, bir kolu sakat olan sessiz Malik'in şehirde giderek erozyona uğraması, Hayat'ın küçücük bedeninin ve ruhunun kabuk bağlamasıyla, etrafına ördüğü duvarların arkasında kalması ve acımasız ve sert bir karakter olup çıkması, büyük oğlan Siraç'ın imkansız aşkı, Zeliha'nın ailesi ve aşkı için direnişi gibi iç içe geçmiş durumlar hikayenin temel taşlarını oluşturuyor.
nuray demiş ki;
Ben Turkiye'de dogumlarda bayanlarin yalniz alindigini biliyordum ama cocuklar icin ayni seyin yapildigini ilk burda gordum . Lavinin moralinin yuksek olmasi gereken boyle bi hastalikta bu kadar yipratilmasi bende soru isaretleri yaratti abarti var sanirim hani enfeksiyon riskini anlarim yogun bakim sonrasi ama bu cook sacma . Ve gelelim benim kabusum Ismail'e Kudret birakmadi gitti su kaba adami , bu bolum dedede cok sinirime gitti Kudret sagolsun diye yaninda calistigi bayanin kahyasini anlatinca baba ogul bi dovmedikleri kaldi Kudret'i . Kudret bu kadar lafla hala nasil Ismail'in yuzune bakiyor anlamiyorum ,ya birak bak oteki adam ne kadar iyi sana karsi. Bu adamin bu bagirtisi ve azariini zaten yillarca cekmisin gerek yok o Cennetiyle mutlu mesut yasasin ,Cennet cok kotu rol yapiyor defalarca yazdim gene yaziyorum , O ve Hayat berbatlar ve ben Zeliha'nin da cok icten rol yaptigini goremiyorum , Sirin gayet basarili kendinden nefret ettirmeyi basardiysa rolunun hakkini veriyor demektir,
10.12.2012 - 15:44
0   0

havva demiş ki;
Tesekkur ederim arkadaslar o bolumleri kacirmisim ama ben yiede hasana guvenmiyorum
10.12.2012 - 14:49
0   0

Mine_38 demiş ki;
Benim kizimda 6 yasnda bademcik ameliyati gecirmisdi bende kaldim yaninda yemegimiz icmemiz dusumuz havlumuz herseyimiz hasdanedeneden karsilandi . kaldiki lavin kanser annesi yaninda kalmasi gerekiyordu bude türkiyenin isi olmasi lazim . ne diyelim artik bu konuda ilerleme olur ins.
10.12.2012 - 14:05
0   0

ahmet demiş ki;
havva hasanın maksadı hayatın parasına ortak olmak hayatla evlenip hayatın parasına konmak amacı
10.12.2012 - 12:06
0   0

roza demiş ki;
Havva cömlek dûkkaninda cömlekleri gün asiri almaya gelen kisi var. Ismaile ödeme yapiyor. Dede de bu iste bir is var. Neyapiyor bukadar cömlegi diye kuskulaniyor hakli olarak. Ama ismailde öyle kusku yok. O sadece aldigi paraya bakiyor.Biliyorsun cömlekleri alan ödeme yapan asil kisi Beraat!
10.12.2012 - 08:48
0   0

dilara demiş ki;
bende lavinin hastanede yalniz kalmasina takildim umarim turkiyede halen oyle aptalca kurallar yoktur diyelim cunku ben 6 yasindayken hastanede yalniz kalmistim geceleri yatagimda sezsizce agliyarak uykuya daldigimi hic unutamam ama simdi amerika da yasiyorum oglum kucuk bir ameliyat gecirdi yildizli otelleri artmiyacak kadar luks odasinda esimle kaldilarve biz tek kurus bile odemedik ozel hastanenin butun faturalari devlet tarafindan odendi.burada yasiyan cocuklar cok sansli Allah benim ulkemdeki cocuklara da nasib etsin.
10.12.2012 - 07:36
0   0

IZLEYICI demiş ki;
macburiyetten izliyoruz artik dizileri izlenecek dizi kalmadi, bir kere beni cok rahatsiz eden bu dizide hic durmadna aglamalari sizlamalari izlemiyordum izlenecke bisi kalmadigi icin zaman gecsin diye izledim, senaristlere sesleniyorum bilmem ulasbileckemi ama ben yinede yazayim gercekcilige davet ediyorum sizleri yeterin ya bukadar dert aglamak sizlamak bu ne kardesim, ismail kudrete ovey evlat muamelesi yapiyor cennetin gozunun icine bakiyor ayip yahuu gunah, bir lavinyanin kanser olmasi kalmisti oda oldu, ismail desen saf saf ortalikda bagiriyor cagiriyor agliyor sizliyor cennet yapmacik oynuyorr sadece bekir ile kudret rolunun geregini yapiyor. sirine dersen varya diyecek bisi bulamiyorum , gina geldiiii...
10.12.2012 - 05:04
0   0

Mine_38 demiş ki;
bu ismail berber falan bilmiyormu ya bu ne hal sac sakal bir birine karismis daginik bir vaziyette böyle bir seymi olur ya . bagirmadan da konusamiyorlar cogunu anlayamiyorum ben .. hayatinda ikide bir bana yaptiklariniz demesi yokmu kendi yapti kendi isdemisdi abbasla evlenmeyi daha cocuk yasda kerimle beraber oldu sonucuda bu . cennetinde sanki kizi degilde bir ahbabi hasdaneymis gibi davranmasi hic yakismiyor rölününün yapamiyor . en iyisi bitirsinler bu diziyi .
10.12.2012 - 02:19
0   0

havva demiş ki;
Roza arkadas aynen katiliyorum sana sadece comlek dukkanindaki olayini cozemefim o bolumu izlemedim ayrica hasan sanki baska seyler pesinde
10.12.2012 - 01:45
0   0

roza demiş ki;
Lavine yapilanlar beni cok rahatsiz etti. Bu olay gercek olsaydi insan haklari mahkemesine sikayet etmek isterdim:(. Kücük bir cocugu hele böyle bir hastaligi olan, hastanede nasil yalniz birakiliniyor? Anne,baba diyorki kalmamiza izin vermiyolar? Bu nasil bir hastane böyle? Türkiyede gercekten böylemidir? 60 yillarda insanlar dogrulari bilmeden cocuklarini hastanede birakirlarmis tek baslarina. O cocuklarda öyle bir derin yaralar acilmis ki. Hastane korkusu,doktor korkusu gibi. Simdi en azindan avrupa ülkelerinde anne yada baba devamli cocugun yanindadir. Umarim bu senaristtin koca bir abartmasidir. Bekirde masallah isine gelenleri hatirliyor isine gelmiyenleri degil. Hayatin iki kocasinida hatirladi. Simdide yanginda evsiz barksizmi kalicaklar? Herhalde hasan gelip kurtaracak ve hayatla evlenecek. Sirinlede gönül eglendirecek. Sirinde coktan razi. Dede bile cömlek isinde bir bit yenigi oldugunu akil ediyor. Ama ismailde TIK yok. Bir insan nasil bukadar saf olabilir? Iki kadin almayi biliyor ama kafasi baska hic bir seye ermiyor.
09.12.2012 - 23:15
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler