logo

Karadayı 10. Bölüm izle

Özet: Hapishanede işlenen cinayet ortalığı iyice karıştırır. Turgut'un artık daha dikkatli atması gerekmektedir. Feride, Mahir Kara'nın kim olduğu öğrenmeye kararlıdır. Tek başına mahalleye gider. Önce dükkanı ardından da Pasajı ziyaret eder. Öğrendiği şeyler onu oldukça şaşırtır. Feride'nin Mahir'le tanışma isteğinden vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Ayrıca yanında Mahir'i de götürmeye karalıdır. Mahir, Feride'nin isteği karşısında iyice sıkışır. Feride'yle Mahir'i tanıştırmak için bir yol bulması gerekmektedir.
oldie demiş ki;
Steve arkadas. Cabalarin taktire deger.' Buyuk oynayacagim. Bu sayfa ikimize dar gelir oldie, hodri meydan' diyorsunda..Benim hvam yok.Daha onceki yorumlarindan seni anladigim kadari ile, sen sag ben selamet arkadasim.Genele yazarsan seneryonu hep beraber tartisiriz.Biz bir kac bolum once site sakinleri ile bir anlasma yaptik.dedikki sahsi surtusmeler olmasin, akli basinda insanlariz. Ve anlastik.Sadece gorus bildiriyor, fikir alis verisinde bulunuyoruz, iyde gidiyordu, sen nereden ciktin simdi))

Admin Notu: ŞAHSİ TARTIŞMALAR OLMASIN LÜTFEN
18.12.2012 - 00:03
0   0

Steve demiş ki;
Melissa ve oldie arkadaslar Ben size katilmiyorum ve biraz acele ediyormusunuz gibi geldi bana? Oldieolaylar senin istedigin gibi gelismedi diye hayal kirikligina ugrayip diziden sogumadin issallah …Ben dizinin iyi gittigini dusunuyorum …nafiz karayi oldurselerdi mahirde gider oldureni oldururdu o zamanda dizi bir sezon bile surmezdi ve cok cabuk biterdi diye dusunuyorum ..Simdi bu sekilde dizi ikinci sezona cok rahat girer belki nazifi senin hatirini kirmamak icin sezon sonunda oldurebilirler yada mahir iceri girebilir …Neyse dizi bu hafta hizlanacak gine neyse acele etmeyin bu bekleyin biraz birde bu dizide tartisilacak olayi yokki o zaman yorum yaptik cunki olen kisinin kim oldugunu yada kapiyi kimin vurdugu filan bu dizide tartisma kuzey guney dizisideki gibi her hafta tartisma olmaz cunki herkez ayni tarafi tutuyor ….ama istersen tam senlik yani senin sevecegin bir senaryo yazabilirim…
17.12.2012 - 16:07
0   0

melis demiş ki;
haklisin oldie bende onun icin cogu dizilere bakip birakiyorum.ne bileyim sanki beni saf,aptal yerine koyuyor gibime geliyor cogu dizilerde var bunlar nasil olsa seyirci seyreder yutar yok öyle sey iste sonrada diziler seyredilmiyor.seyredenleride var ama .bakin bütün ask dizilerin konusuna bir tanesinde aile dizisi varmi?hepside iki kardes aski nasil bir mantiktirki bu asklari destekleyenler cogunlukta bende bunu anliyamiyorum.ha simdi bu krimi,polisiye,macera is biraz zor ask dizisi senaryosu yazmak kolaydir 3.sayfa haberleri eklerssin dizine olur biter ama bu dizi inceden inceye detay ister yani dogru söylemek gerekirse biraz zor.am genede konusu degisik ve degisik kisileri merak ediyorum.misal,turgutun,serranin,savci süleymanin gayri mesru kizi vs...bunlari merak ediyorum.ha elbetteki nazifin sucsuzlugu meydana cikacak.birde bu dizide hosuma giden mahirin aile düskünlügü..
17.12.2012 - 13:03
0   0

oldie demiş ki;
slm. Demek istedigim buydu arkadaslar. Neden diziden sogur gibi olduk, artik eski heyacan yok, tartismadik bile, cunku, olmamasi gereken en buyuk hatayi yaptilar. Ve bu hatayi meden yaptilar. Bunun tek nedeni erken final olabilir. Nazif kara o evden cikti tutuklandi, tum beklentilerimiz adaletin yerine gelmesi ve nazif karanin o muhtesem eve donus sahnesi veya Nazif Karanin hapiste oldurulusu, idam vs Mahir'in mucadelesi, hirsi, intikami vs.Bunlar tuttular Nazif Kara'yi sanki bir hirsiz, evsiz, gariban gibi eve geri bir gecelegine getirdiler. Tum buyu bozudu. Bozulmadi mi arkadaslar? Hala takip ediyorsaniz yorumlari,ben sizinde goruslerinizi merak ediyorum. Sizce Nazif Kara'nin bir geceleigine evine getirilmesi, Hizimizi kesmedimi?
16.12.2012 - 20:45
0   0

anne demiş ki;
sevin bak simdi onayimi aldin halili yardimci oyuncu olarak alman güzel :) önceki bölümde halili öldürüyordun ben ondan karsi cikdim :P yazik halilcik kötü söz etmedi zaten sunun surasinda dizi basladigindan beri iki kelime ediyor sadece nedense :( buarada MH izlemek isteyen arkadaslar bu pazar yayinlanacak galiba
13.12.2012 - 12:56
0   0

sevin demiş ki;
simdi hatirladim bu sabah kaybolan yorumumun ne oldugunu melis bende senini gibi düsünmüstüm yani nazif artik sucsuzlugunu ispatlamak istiyorya söyliyecek daha yüzükler takilmamisti yüzükler bendeydi karakolda aldilar benden diye belki bu seferde feride hakim iyice emin olur iceriden birilerinin isin icinde oldugunu diye yazmistim .birde bu komiser oglan birden bire amerikan filmdeki komiserlere dönüstü karanligi aydinlatmalar haritada kabadayilarin (galiba bolgelere göre hatta)resimlerini asmis halbuki oda kanunsuz bir kanun adami pek umursamamasi lazimken olay ile ilgilenmaya basladi oyüzden belki mahir gelince ondan yana olur kimligini aciklamaz hatta ona yardim etmeye filan baslar.yani feridenin ogrenmesi icin erkendiyorum ee mahir hapisede girmiyecegine göre bu iki olay böyle cözülür diyorum.oldie o resimler ne yazikki hapisanede duvarda asili idi.simdi yorumu gönderiyorum.bu sefer gider insallah(böyle yazinca gidiyor:))
12.12.2012 - 23:40
0   0

oldie demiş ki;
Sevin. O rerimler hapishane kogusunda degildi.(Evde idi) yaniliyormuyum arkadaslar?? Yok eger kogusta idi iseler ' Yok daha deve' derim. Agir cezalik mahkumlarin kaldigi kogusta hic kimse ailesinin resmini ranzasina asmaz, asamaz,ayip yahu, adama etek giydirirlerdi o zamanin racon sartlarinda.Ya aslinda benim acimdan, kim nasil oldurdu, yuzukteki isim,onlarin aski koridordaki lamba,mahallede gezmeler,falan deil. Neden onlara bariz hatayi bu bolumde yaptilar, dizinin hizini kestiler, sanki haftaya final. bu bolume kadar kusursuz cekilmis bir dizide, yoksa nasil olduruldugunu gostermezlermezlermiydi? naif nasil yaptin derdi, o da soyle oldu der hayallerini gosterirlerdi. ama sanki vakitleri yok, bilmiyorum arkadaslar, benim icin cok sonuk gecti, belki kendi uydurdugum seneryo daha mantikli geldigi icindir.))
12.12.2012 - 22:11
0   0

sevin demiş ki;
iste gene oldu bakin asagidaki yorumda iki yorumumu gönderiyorum demisim biri cikmis biri cikmamis üstelik saatleri ayni arkadaslar sizde de oluyormu yoksa sadece bendemi siliniyor hala? off ne yazmistim unuttum :'(
12.12.2012 - 21:23
0   0

melis demiş ki;
herkese iyi günler...ilk önce yanlislarimi düzelteyim savci ismail yazmisim savci süleyman olacakti zehra yzmisim serra olacakti.evet yesil benim ben:-))iki hafta önce site degistiya 5 numara yaziliyor bende bes harfa indirdim.evet oldie dediginiz gibi daha önce öldürdüler faruku sonra yatairdilar bence bi yasli adam var o her seyin farkindaydi hani dalyan kogusa gelince hemen cantayi aldi o adam dalyana söyledi nafize tuzak var diye. nur iclal o yüzük konusunu buldum bak turgut yardimcisina diyorki "nazifin oglunun nisani tutuklanndi karakolda nafizin üzerinden cikmisti"iyor .yni bu durumda turgut yanlis yapti nafizin cebinden cikan yüzügün mahirlin neden yaninda olsun degilmi.nasil aciklasam arastirilinca mahirin ailesi nisan yüzügü nazifin yanindaydi diyeckler..
12.12.2012 - 13:16
0   0

sevin demiş ki;
oldie; ama nazifin yatagindan fotograflara kan sicradi i demekki ilk orda bicaklamislar?? anne simdi gülecek ama benim yardimci oyuncum halil:)))(melis gördünmmü senin sondaki köpek gibi benimde burda yardimci oyuncum var taktim kafaya) et kesilme olayinda zaten süphelenmisti faruku bayiltip oraya tasimis olabilir.neyse kimbilir geriye dönüslerle aciklarlar pek sanmam ama.tutarsizliklari yazalim diye bir oyun baslatsak iyi olacak aslinda.yinede güzel bir dizi. dönem dizisi oldugu icin arada sirada olunca hosgörmek lazim emege saygi gerek aslinda o insanlar cok zor sartlarda calisiyor kamera önündekiler yeteri kadar para alip acisini cikariyorlar ama set iscileri,figuranlar yan roldekinler bir is bulup sevinirlerken birkac bölüm sonra issiz kalip eve ekmek götürememek mutlaka cok kötudür.kiyamam ben onlara onlarda bu yola basvumus her iste oldugu gibi bu da zor is.iki yorumumuda sabah yazdim sanki sabah yazdiklarim hep kayboluyor,bakalim bu ikisi cikacakmi. emege saygi demisken bu sayfayi hazirliyanlara da tesekkürler.
12.12.2012 - 11:32
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler