logo

Benim İçin Üzülme 6. Bölüm izle

Özet: Niyazi'nin Buke'yi eve getirmesi Nermin'in kinini ve nefretini alevlendirecek, Emine de annesine hak verince Buke zor günler geçirmek zorunda kalacaktır. Niyazi ise aşkının arkasında duracak ve Buke'yi ezdirmeyecektir. Buke'nin eve gelişi Harun'u iyice yıkacak ve genç adam büyük bir bunalımın içerisine sürüklenecektir. Şahin'in Sinan'a bir sürprizi vardır.
Villo demiş ki;
Sinan sahinle o hasta karisindan cocuklari benceeee :D
27.12.2012 - 02:04
0   0

yalçın demiş ki;
Sonu hariç, olaysız ve sakin bir bölümdü. Gündelik sıradan hayatlar birbirini takip etti durdu. Onun dışında bakışma sahneleri zaten bölümü gereksiz yere uzatmışta uzatmış. Ha tabi sahne geçişlerinde sık sık araya konulan hızlı hızlı geçen bulutları da unutmamak lazım. En azından boş vakit oldu mu o boş vaktin can sıkıntısız geçmesini her şekilde sağlıyor bu dizi. Gerçi dizi hala emekleyerek ilerliyor ama belli mi olur bakarsınız ilerleyen bölümlerde toparlar kendini.
14.12.2012 - 03:00
0   0

elestirici demiş ki;
ben bukenin yerinde olsaydim hayatta o eve gidip orda yasamazdim.niyazi de cok (gerci dedenin emri, oda boyun egiyor) görüyorki bukeye ne kadar karsilar.harun`ada cok yazik ama artik hayatina devam etmeli.sürekli orayi burayi dagitip kendine eziyet ediyor.bencede sahin ilk karisinin bu durumu isine geliyor.yada kendi onu o hale soktu.icimdeki bir ses de diyorki sahin in sinan a olan düskünlügünde bir is var.ama ne olabilir? sinan tuhaf biri, aslinda bir nevi sahinide andiriyor,gülümsemesi cok itici.
13.12.2012 - 19:10
0   0

YULIA demiş ki;
Bu bolumde engelli cocukugun baba ozlemi,dunyanin neresinde olursa olsun babasinin mezarinda dua okumak istemesi beni cok etkiledi,goz yaslarima hakim olamadim.o kadar guzel oynuyor ki oyuncu ,,,Bahar babasi Resulun acgozluyune boyun eyerek Sahinle evlenmis,ama birinci karisi evde olduguna gore aceba nigahsizmi..., kendini dusunen baba ogluna, Haruna karsi da zalim.Ama yine de Sahinin Sinana olan bagliligi cok tuhaf,eytimine goremi,ona hale anlaya bilmedim.Niyazi Bukeni seviyor,tamam,ama onu anne,abla konsulardan koruya bilecekmi,,,annenin yarali aslan gibi Bukenin ustune gitmesi korkunc sahneydi,aceba Nyazi yetise bilecekmi,,Kizlar nerdesiz,NEcim,yine yoksan ortalarda,FEYcim,SELIN cim,FENERLIcim,kaliba sayfanin yenilenmesi bizlere dusmedi.SEZZUcim gec de olsa sana iyi yolculuk,iyi tatillar,ozledik simdi den seni,,,butun arkadaslara cok selamlar.
13.12.2012 - 14:38
0   0

GUMUS demiş ki;
bence sahin bey meryemin durumundan faydalaniyor.harun bir an once toparlansa iyi olacak.resul bey harunun uzerine fazla gitdi biraz anlayis gosterse iyi olur.bukeye cok uzuluyorum.yeni bolumu merakla bekliyorum.
13.12.2012 - 14:05
0   0

karakin demiş ki;
tek kelimeyle harika bir dizi bu . seyrederken kendimi,sanki ordaymisim gibi hisediyorum. oyuncu arkadaslar rollerini harika oynuyorlar. hatalar olabilir, hayatda hicbirsey dort dortluk degil. ancak bu bir hayat hikayeri, oyuncularin secimi harika . her roldeki arkadaslar sanki o yasamdaki gercek kislermis gibi. bu dizide emegi gecen tum arkadaslarin basarilarinin devamini diliyorum. yanliz dizileri sonunda konuyu baglamadan bitiriyorlar bizlerde ne oldugunu anlamada sakin bir sekilde kaliveriyoruz. lutfen dizi sonunu iyi veya kotu baglayin. yapimci arkadaslardan tek istegim bu . hepinizi saygi ile selamliyorum.
13.12.2012 - 05:23
0   0

Aysenur demiş ki;
ya böyle bi dizi olamaz ya. aslinda hikayesi güzel hatta cok cok güzel ama o kadar uzun bakislar varki yani gercek hayatta böyle bisey. birbirlerine bisey söylemeden on saat bakisiyo arkada var mi böyle bisey. ben yuh diyorum baska bisey demiyorum. sirf bu yüzden beni ve benim gibi düsünenleri seyirci olarak kaybettiler. baska ne diyeyim. pes.
12.12.2012 - 20:25
0   0

gonul demiş ki;
insan neden kendi-kendine zulm eder? Niyazi Bukeyle ayri bir evde yawamaliydi
12.12.2012 - 20:07
0   0

nuray demiş ki;
bi daha bu dizinin fragmanini izlemiycem ya bolum sonunda ne olacagini bilerek bi diziyi izlemek cok kotu oluyor benim icin,Dizi cok surukleyici degildi bu bolum biraz sonuk gecti sanki , olacaklari onceden tahmin edebildigim bi bolumdu o yuzden bana tat vermedi ,Yalniz Emine annesinin hassas durumunu bilerek yok teyzeme gidiyorlar deyince kiza bi tane vurasim geldi , annesini stresin etkiledigini bildigi halde ustune gitmesi ve sinir hareketleri bu bolum cok siritti ve beni gicik etti su an sevmediklerim listesine eklendi.
12.12.2012 - 00:43
0   0

roza demiş ki;
Niyazi Bukeyi annesi tarafindan odunla dövülmeken kurtarir haftaya herhalde. Yoksa yandi bukecik:(. Niyazi galiba filize umut vermemis ama gönlünün filizde olmadiginida söyleyememis. Adamda Buke gibi agzi var ama dili yok:)). Engelli orhan sahneleri yine muhtesemdi. Babasina ne olmus, artik ögrensek. Sahin neden sinanin onla calismasinda bukadar israrli? Bahar ozaman öyle nikahsiz sahinin yaninda. Sahinin ilk karisida düsük yapinca kendi dûnyasina cekilmis,ilginc. Ablasinin evinda kalsa belki iyilesirdi. Orada ilgi ve sevgi görürdü.
12.12.2012 - 00:22
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler