logo

Kanıt 97. Bölüm izle

Özet: Kanıt’ın oyuncu kadrosuna Komiser Yaman Kara, karakteri ile bu haftadan itibaren Tolga Karel de katılıyor. Kare Mimarlık’ın genç ve başarılı mimarı Berrin Uzel, şirketin düzenlediği bir kutlama partisi sırasında öldürüldü. Boğazına sivri bir cisim saplanmış olan maktulün tırnak altlarındaki deri hücreleri kime aitti? Çöp kovasında bulunan kanlı peçeteler neyi işaret ediyordu? Kurbanın sırtındaki cam parçası nereden ve nasıl gelmişti? Bugüne kadar yüzlerce cinayeti aydınlatan Başkomiser Orhan ve Komiser Selim’in arasına kara kedi mi giriyor? Birlikte uyum içinde çalışan ikili, bir yandan karmaşık bir cinayeti çözmeye çalışırken, diğer yandan Cinayet Büro’ya yeni atanan Komiser Yaman Kara’yı da tanımak ve kabullenmek zorunda. Ayağının tozuyla olayın çözülmesine büyük katkıda bulunan Yaman Komiser’in gelişiyle ekipteki dengeler nasıl değişecek? Gizemli geçmişi ve sessiz haliyle Yaman Kara, iyi bir dost mu, yoksa her şeyin sonunu getirecek azılı bir düşman mı? “Kanıt”ın heyecan dolu yeni bölümünü kaçırmayın!
Layla demiş ki;
Tolga Karel normal hayatda davranislarina dikkat etse dizide daha inandirici ola bilirdi
01.01.2013 - 20:27
1   0

Can demiş ki;
Kim gelirse gelsin Orhan veya Selim gitmesin. Tolga Karal'i seslendiren kimse o ses hit gitmemiş, rahatsız oluyorum o konuşunca. Türkiye'de başka seslendrirecek adam kalmamış sanki.
19.12.2012 - 22:02
1   0

Masal demiş ki;
Tolga Karelin oyunculugunu begenmiyorum diziye girmeside avantaj degil dezavantaj bence,kabiliyeti daha yüksek olan baska bir oyuncu eklenebilinirdi,Tolga Karel itici bir sey katmis diziye,tabiki bu benim görüsüm...
18.12.2012 - 21:28
1   0

Pinar Oguz demiş ki;
Selime yeni rakip ilerki bolumlerde baya cekisecekler..Selim onu yer yer...Keyifli gecicek bundan sonraki bolumler..:)) Gercekten diziye katilmasina cok sevindim..Yakismis..
18.12.2012 - 05:47
0   1

furkan demiş ki;
tolga karelin diziye gelmesi iyi olmus
17.12.2012 - 23:47
0   1

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler