logo

Alev Alev 13. Bölüm izle

Özet: Neslihan tarafından bulunan Alev, Demir'in elinden kurtularak özgürlüğüne kavuşmaya çok yaklaşır. Neslihan, Alev ile konuşarak yaşadığı her şeyi en küçük detayına kadar öğrenir. Alev'in bir an önce annesine kavuşmak istediğini söylemesi üzerine Neslihan onu İzmir otobüsüne bindirir. Fakat Demir'in pes etmeye ve Alev'in peşini bırakmaya niyeti yoktur. Hemen yeni bir plan yaparak uygulamaya koyar. Murat ise Doktor Ebru'nun gözetiminde iyileşmeye ve hafızasını geri kazanmaya çalışmaktadır. Ebru ile arasındaki yakınlaşma da artarak sürmektedir. Alev ile Murat'ın ailelerinde ise endişeli bir bekleyiş sürmektedir. Neslihan oğlu ve torununa yaptıklarının hesabını sormaya kararlıdır. Fakat olaylar hiç ummadığı bir biçimde gelişir.
haci demiş ki;
cok guzel beyendi hayran oldum
25.12.2012 - 07:51
0   0

sezzy demiş ki;
Birini kapatmislar boyuna igne ile uyusturucu veriyorlar, digeri de hafizasini yitirmis iki bolum boyle gidiyor, bir kurtariliyor bir yakalanip ayni sahnelere donuluyor, yeter artik gidim gidim ilerleyemez bu dizi, biraz hareket lazim. Degerli anne de felc olmus olanlari anlatamiyor, Alev.i bir de sinir klinigine yatirirsaniz tam olacak. Murat bakalim ne zaman herseyi hatirlayacak, doktor hanimla birlikte de oldu, tam akli basina gelecek o zaman da doktor hamileyim diyecek. Murat hazir unutmusken gider su kacik Umranla birlikte yasamaya devam da eder, senaristler artik sacmalamadan dogru durust bir konuya gecin lutfen. Ben de neden herseyi cok hizli gelistirip Umran da Demir de ogrendi diyordum, simdi de boyle devam edecekler, biraz daha bu sahneler surerse bu dizi de erken final yapar, demedi demeyin:))) Dayi yegen tam birer psikopat manyak. Hele Umran, demek ki Murati hic sevmemis ki onun olumune ufacik bir uzuntu bile duymadi, oyuncagini baskasina kaptirmamak icin onu parcalamayi tercih eden simarik, kotu bir kiz cocugundan farki yok. Ann ebir melek, o kadina bayiliyorum. Ya Demir, insan asik oldugu kadina boyle sadistce davranabilir mi??? ancak onlar gibi kotu karakterler boyle canice seyler yapabilirler.
23.12.2012 - 04:33
0   0

İsim demiş ki;
doktorda ne sey meraklisiymis yani al eve oh ne ala
23.12.2012 - 01:56
0   0

Nazan demiş ki;
alev bence hiç iyi rol yapamıyor film hep aynı şekilde devam ediyor. izlemeden bile tahmin edebiliyoruz neler olacağını.
23.12.2012 - 00:45
0   0

Aynur demiş ki;
Bu senaristlere de şaşıyorum. Biraz gerçeğe yakın senaryolar yazsalar, milleti aptal yerine koymasalar. Murat denizden bulunuyor, ölümden dönüyor bir polis bile hastaneye gelip soruşturmuyor. Alevin adım atacak hali yok, Neslihan hanım çorba verip otobüse bindiriyor. Düşünemiyor mu ki Demir peşini bırakmaz diye. Daha önce de Ümran kaybolup birkaç gün görünmeyince polisler hangi hastanede kaldın, seni kim buldu diye sormadılar bile. Bence bu diziyi komedi dizisi olarak yayınlasınlar. Çok komik.
23.12.2012 - 00:43
0   0

hayal demiş ki;
dizi süper ,kadrosu süper, konusu ayrı bir güzel ,bu diziye bayılıyorum.
23.12.2012 - 00:32
0   0

HazarBeyim demiş ki;
Neden Engellendi Bilmiyorum ama ben sizi hiç bırakmıyorum dns senkironize edipte giriyorum sitenize :)
22.12.2012 - 23:32
0   0

Feride demiş ki;
Demir ciksin bu diziden!!Oyunculugu SIFIR:-((( Alevin Anneside zirlamayi biraksin artik.Dizi basladi agliyor...hala agliyor:-( Ümranda oyunculuk dersi alsin. Bence Unide ögrendigi meslegini yapsin...Hatta Alevden alabilir ders veya Neslihan hnmdan.Onlar SUPER oynuyorlar!!!!!!Hatta Restoran sahibinin oglu TOMBIS bile iyi oynuyor.
22.12.2012 - 22:57
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler