logo

Alev Alev 14. Bölüm izle

Özet: Murat'ın izini süren Yakut Kaptan onu İzmir'de bulur. Murat'ı gizlice Sığacık'a götüren Yakut, diğer yakınlarının da yardımıyla ona hafızasını geri kazandırmak için çalışmaya başlar. Alev ise Demir tarafından bırakıldığı Salim'in evinde sefalet içinde esir hayatı yaşamaya devam etmektedir. Alev'in uyuşturucu bağımlılığı da tehlikeli bir noktaya ulaşmak üzeredir. Ayrıca Salim'in Alev için çok daha kötü planları vardır. Olayların peşini bırakmamaya kararlı olan Mehmet Komiser, bilgi alabilmek için Ümran'la yakınlık kurarak misafir gibi köşke girmeyi başarır. İyileşmeye başlayan Murat'ın aklında sadece iki konu vardır: Alev'i bulabilmek ve Demir ile Ümran'dan yaşananların hesabını sormak. Murat bu amaçla İstanbul'a gelir.
nurcan demiş ki;
Berk Okay kalabilir ama Ilker Inanoglu ARKA SOKAKLARA dönebilir...Zira burada oyunculuk yapmiyor:(( En iyisi Babasi gibi Kamera arkasinda bir is yapsin:-( Bazen torpil büyükte olsa ise yaramiyor. Mühim olan kabiliyet!!!!
31.12.2012 - 11:24
0   0

nesrin demiş ki;
gercekten acayip bir dizi ve bu murat aleve hic hayirli gelmedi ama babasi hep demisti uzak dur bundan adam hakli da cikti kiz neler cekti neler tabi ki muratda istemesdi böyle olmasini ama kader iste baklaim artik ne olacak ve o ümran korkusundan ölür ihnsallahhh kötü kadin asil o
30.12.2012 - 04:32
0   0

cihangir demiş ki;
Ilker Inanoglu ve Berk Okay ne zaman arka sokaklar donegek
29.12.2012 - 23:37
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler