logo

Hayat Devam Ediyor 44. Bölüm izle

Özet: Çömlekçi İsmail zorla evlendirildiği karısı Kudret'ten dört, aşık olup Kudret'in üzerine kuma getirdiği Cennet'ten ise üç çocuğa sahiptir. İsmail, çömlekçilikten artık para kazanamamaktadır ve birkaç oğlu Siraç ve kızı Zeliha'nın desteğiyle İstanbul'a göç etmeye karar vermiştir..
nuray demiş ki;
Roza aynen kabak tadi vermeye basladi zaten biterse cok uzulecegimii sanmiyorum, Oncelikle Hayat'in bebegiyle baslayalim yakalasik 2 yada 3 aylik bebgi yeni dogmus diye bize yutturmaya calismalari cok komikti , bide hastaneye bile gitmediler sonuncta ilk dogum komplikasyonlar olabilirdi , orasi cok kotu ve yapmacik olmus begenmedim, ikinci kisim yeni gelenler dizinin tamamen duzenini bozdular sanki yillardir ayni evde yasiyorlarda kavgayi ayirmaya calisiyorlar yok Hayat yeni dogurdu falan olmamis bu kadin hic bi diziye reyting kazandirmaz ben Tugce Kazaz'i hic basarili bi oyuncu olarak gormuyorum aksi elektirik veriyor bana tabi bu benim gorusum katilmayanlar olabilir gayet normal,ikinci olarak sanki Yusuf'u onceden taniyor gibi tavirlar cok yapmacikti cok. Sirin ve Bekir iyice yoldan cikti, Kudret lafi agzimdan aldi evde o kadar adam var sanami kaldi Sirac'a mujde vermek nebiliyim eski tad yok bitirmekle en dogru karari vermisler olmuyorsa olmuyordur uzatmalara gerek yok. Ayrica ben cok uzayan ve konu acisindan tatmin vermeyen dizileri hic izlemek istemiyorum K G farkli tabi o ozel benim icin, ayrica ben Kore dizilerini cok izlerim kendilerine has konulari var ve cok guzel uzatmadan sikmadan bitiriyorlar,neden hep Amerikadan dizi alintisi yapiyorlar ki birazda Kore'den alinti yapsalar ya , ha unutmadan herkesin yeni yilini kutlar saglik ve mutluluklar dilerim
31.12.2012 - 04:20
0   0

roza demiş ki;
Iki bölüm sonra final yapiyor dizi. Cok yerinde bir karar. Simdi teker teker dizi karekterleri ölür. Malikle basladi. Umarim olaylari güzel bir sekilde baglarlar ve sirinde belasini bulur. Tugze kazaz ve itir esen yazik hemen yine issiz kaldilar. Yusuf ve anasinin o evden kovulmasini okadar cok isterim ki:)).
30.12.2012 - 22:26
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler