logo

Kayıp Şehir 18. Bölüm izle

Özet: Vicdan azabına daha fazla dayanamayan Meryem’in, Daniel’ı kendisinin ihbar ettiğini itiraf etmesi, herkesi şok ediyor ama, en çok da Seher’i... Kadir ve Zehra’nın nişanı beklenmedik bir şekilde sonlanır. Vicdan azabına daha fazla dayanamayan Meryem, Daniel’ı kendisinin ihbar ettiğini sonunda itiraf eder. Herkes şoktadır ama, en çok da Seher. Eve döndüklerinde Seher’den hiç beklemediği bir tepki gören Meryem bir karar verir. Sabah kalktıklarında annelerini bulamayan Kadir ve İrfan panik olurlar. Annelerini giderken bir tek Hakan görmüştür. Kadir ve İrfan annelerini bulmak için seferber olurlar. Seher ise okuldan bir arkadaşının evinde kalmaya başlar. Bu sırra bir tek Zeynep’i ortak eder.
Ali demiş ki;
İrfanın futbol sahneleri hiç de gerçekçi alınmamış.Nerdeyse bütün sahneler böyle başarısız. Amma dizi süper bi dizi.
06.09.2016 - 14:04
2   0

ULKER demiş ki;
cok beyeniyorum bu diziyi.Meryem cok guzel anne.eyer zehranin annesi ve ailesi Meryemi sucladilar peki niye o zaman elmas hanim ayselin cantasindan anahtari caldi,gitdi qapini acdi yabanci eve girdi niye????o da kizi icin endiwelendi meryem anne de aynisini yapdi.meryem annenin sucu yokki.o nerden biliyorduki polis atew acacak?osadece onu ihbar etdiki deniyil oz yurduna gitsin seherden uzak dursun.deniyil olsun istemediki amaci bu diyildi.ne ise...ilerideki bolumlerisabirsiz bekliyoruz dizinin omru uzansin istiyoruz.tewekkurler
27.01.2013 - 18:36
0   0

nermin demiş ki;
iki cocuk annesiyim.uyku nedir bilmiyorum.butun gun onlarla ilgileniyorum.kendime bile zamanim yok.Allahima yalniz olar icin dua edib herseyi olar icin diliyorum.zahmetle buyutduyum kizim bi erkek icin benim annem yok derse ben ne yaparim.bumudur hayatin kanunu.gercekdede var boyle seyler.sehere sinir oluyorum.tamam kus bisure konusma hayel kirikligina ugra ama benim annem yok ne demek.polisin hicmi sucu yok.dahyilin hicmi sucu yok.ne diye sehere kosuyordun.birine sormuslar evladinmi kocanmi kardesinmi?kadin soylemiski koca elden gelir ogul belden kardesi nerden bulucam.ben secim yapamam ama mesela yani.kardeslerinin ne sucu var ne o afra tafra.neyse bu benim dusuncelerim
26.01.2013 - 18:20
1   0

yilan demiş ki;
ya ne sacmalik.cikarin su seheri diziden.bir ana 2 gunluk herif icin uzulurmu.hadi erif turk olsa tamamda .ne oldugu belli olmayan birine hangi ana 20 senelik emegini teslim eder.ulan seher senin adeletini
23.01.2013 - 22:23
1   0

roza demiş ki;
Benim bu diziye bakmaya karar vermemde ki neden yönetmeninin cevdet mercan olmasiydi. Ama oda istifa etmis. Umarim dizinin kalitesi düsmez. Adama daniel ciksin diye diziden baski Yapilmis! ! Türk halkina ters tabi ki zenci adam,türk kizi sevdasi. Bence ters degilde,o aile kaldiramazdi böyle bir durumu..
23.01.2013 - 21:03
0   0

Gül demiş ki;
Herdefasinda yazdigim gibi ben cok begenerek izliyorum, dizinin konusuda gayet iyi gidiyor, her karakterin kendine ait bir öyküsü karekterist bir özelligi var, oyuncular bunu bize cok güzel anlatiyor. Kanal D den tek ricam artik diziyi ordan oraya sürüklemisinler, saatleriyle günüyle oynamisinlar ve en önemlisi reyting ugruna bu kadar kaliteli diziyi harcamisinlar, cok rica ediyorum.
23.01.2013 - 19:26
0   0

mert demiş ki;
saçmalık ya böyle bişey varmı annesini bi kenara atıp 2 günlük tanıdığı erkeğe değişiyo saçmalıktan başka bişey değil kız efendi gözüküyodu yoldan cıktı kadirde öyle yazacak bişey bulamamışlar resmen
23.01.2013 - 12:39
1   0

berk demiş ki;
Annesi nerden bilsin polisin vuracağını. Yorumlara bakıyorum bazı yorumlar tozpembe geliyor. Kendi kızınız, kız kardeşiniz eminönündeki saatçilerden birine aşk olsa Annenin verdiği tepkinin 50 katını verirsiniz yada aileniz verir. Fakat buraya yorum yazarken aşk meşk lafları ediyorsunuz.
23.01.2013 - 04:21
1   0

nuray demiş ki;
Simdi konuya baska bi acidan bakmayi deneyelim .Meryem polisin ates edecegini bilemezdi , burda sacma olan kisim polis Turkiye'de bu kadar kolaylikla silahini kullanip adam olduremez , kaldiki Daniel'a dogru kosmasaydi Seher belki polis ates etmeyecekti. Bu acidan bakarsak Seher onun olumune sebep olmus olamazmi cebindekini Sehere vermek istedi Seher'de ona dogru kostu cok asiklardi ya o kadar ne yasadiki bunlar sirisiklam asik olsunlar. Meryem yanlis bi sey yapti peki Seher okula gitme ayagina Daniel ile bulusurken dogrumu yapiyordu ?????
22.01.2013 - 22:03
1   0

Serra demiş ki;
Meryem bence iyibir anne degil enazindan ben vicdanli olmadigini dusunuyorum.hicbir anne baska bir gencin canini alamaz kizini koruyormus danyil kotu birimiydi olmeyi hak edecek kadar. Kadire gelince ayselin neyine asik olmus acaba surekli kufur ediyor ayrica kaba oysa zehra hanim hanimcik ve guzel.ben budiziye bakmiyorum fragmandan gordum ve anladigim kadariyla yorum yapiyorum.ayrica meryemle aysele gicik oluyorum.
22.01.2013 - 18:37
1   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler