logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Öyle Bir Geçer Zamanki 106. Bölüm izle

Özet: Suikastte kurban giden Ahmet’in cenazesinde gözyaşları sel oluyor. Gözler ise, şüpheli olarak Hakan’ın üzerine çevriliyor. Ahmet suikastte kurban gider. Berrin büyük acı içindedir. Cenazesinde gözyaşları sel olur. Karnında Ahmet’in çocuğunu taşıyan Berrin’i teselli eden tek şey, Zehra’nın annesinin yanına, eve dönmesidir. Fakat akıllarda cevaplanmamış sorular ve bir takım şüpheler vardır. Sendikada da Hakan ile ilgili dedikodular başını alıp gitmiştir. Bunu fark eden Hakan bir karar alır ve Berrin ile de konuşmaya gider. Mete’nin görüş gününe davetsiz misafir olarak Betül de gelir ve zehrini akıtmadan gitmez. Ayça’nın görücü usulü ile evleneceğini öğrenen Mete çılgına döner. Hapishaneden kaçamaya çalışır. Bu durum Tuğrul’un ekmeğine yağ sürer. Vakit kaybetmeden Cemile’yi arar ve Mete ile ilgili gelişmelerden onu haberdar eder. Teklifini kabul ederse, hala vakit varken oğlunu kurtarabileceğini söyler. Artık yeni kararlar alan Bahar izin günü kullanmaktadır. Onun izin gününde Ziya ile görüşmesi Soner’i sinir eder ama, yapabileceği bir şey de yoktur. Üstelik ertesi gün Bahar’ın doğum günüdür ve arkadaşları ile Ziya, ona parti hazırlamışlardır. Soner de son dakika partiye gelir ama, Bahar’ın Ziya ile birlikte olduğunu düşündüğü için son anda içeri girmekten vazgeçer. Hakan’dan şüphelenen Berrin, onu Carolin ile yüzleşmeye götürür. Carolin’in söyledikleri Hakan’ı çılgına çevirir. Hapishaneden ise Mete, Ayça’yı arayarak önemli bir haber iletir. Soner’e gelen Filiz sarhoştur. Onun Bahar’a gideceğini öğrenince de, o hali ile yola koyulur ve herkesi şoke edecek bir gelişme yaşanır.
seyma demiş ki;
yillar degil aylar geciyor
17.03.2013 - 04:17
0   0

Berran demiş ki;
yeni bölüm cok kötü:((( IBLIS TUGRUL Meteyi yillarca saklamis:(( Ve DARBE görüntüleri vardi... Zavalli Cemile ve Ailesi:((
16.03.2013 - 15:45
0   0

leman demiş ki;
Filizin olumu ile Soner ve Bahar hikyesi daha da uzayacak. Sahnelerdeki konusmalardan darbe gunlerine yaklasiliyor. Arif'in kitapci dukyanindaki ve evindeki kitaplardan herhalde onun da basi derde girecek, kisacasi Cemileye huzur yok. Carolin ve Tugrul abartirmalari haric yine de guzel bir bolum idi..
13.03.2013 - 22:31
0   0

roza demiş ki;
Yine hüzün vardi. Gerci hangi bölümde yok ki? Soför niyazinin birazdan burada hersey olacak demesini hakan niyazi babasina calisiyora yormuyor? Hos babasinin ahmetin ölümünde parmagi olsa bile nasil ispatlar? Ekrem ve tugrula karsi delil olsa bile onlar yine kurtulurlar bir sekilde kanundan. Buna eminim. Evet yeter artik ekremin,tugrulun ve carolinin kötülükleri. Meteninde durumu cok kritik,o pis tugrulun elinde. Aydinin babasini bulamadilar gitti. Osmanin ic sesinin bilgisayari 90 larda kalmayken birden bire bu bölümde diz üstü oldu:)). Ayca bu saatten sonra eve dönerse annesi ve terörüst ruhlu betül kizin sacini basini yolarlar:((. Filizinde sonere asik olacagi belliydi. Kadin resmen intihar etti. Sonerin filizle beraber olmasindan sonra ben baharin ziyayla olmasindan yanayim. Ziya kizsada,üzülsede kendini baska bir kadinin kollarina atmadi.
13.03.2013 - 08:58
0   0

sanem demiş ki;
Cok guzel cok farkli bir dizi.bu kadar kotu dizi varken bu dizi su serpiyor sanki. huzunlu ama yinede guzel. ben cok beyeniyorum.Ellerinize saglik.
13.03.2013 - 03:34
0   0

fadi demiş ki;
93.bölümde biraktim izlemeyi caroline dizide oldugu sürecede izlemeyi düsünmüyorum cünkü yeterince hayatda stress yasiyoruz birde caroline yi cekemem :) ara ara yorumlari okumak yetiyor...admin kardes sayfaya girince reklam aciliyor hadi bunu gectim reklamdir gereklidir belki ama pc yi fareye kadar donduruyor bu ne bicim bi reklam böyle,siteye girmeye korkuyorum donduracak diye lütfen bi cözüm bulun..tesekkürler emeginize saglik
13.03.2013 - 03:31
0   0

Berran demiş ki;
Tugrul ve Caroline bir kez daha kanimi dondurdu!! Ve bunlarin insan oldugundan süpheliyim. Hayvanada benzetmek hayvanlara hakaret olur:-() BETÜL de sinir bozucuydu..Sanki KATIL mithat degilde bir baskasiymis gibi !!! AT GÖZLÜKLERINI neden cikarmiyorlar?????? Hezalcim haklisin.Onlar oldukca en iyisi izlememek!!!FILIZ kendi ölümünü kendi hazirladi. Ayrica bir Kadinin sürekli SARHOS dolasmasini tasvip etmiyorum. Arti o vaziyette Arabaya binip Sonere geldi. Kendi hayatini düsünmüyor, baskalarininkide egoistce hice sayiyor. Ya cocuklu insanlara carpsaydi veya ihtiyarlara arabayi sarhos vaziyette kullanirken. Sonra Soner kac kez uyardi.Ama kafa o bicim oldugu icin duymadi bile...Neyse onu izlemekten kurtulduk...Ama basariliydi..Bilhassa mimiklerini iyi kullaniyordu.Ekrem TATLIYI ne zaman hapiste veya idam edilirken görecegiz????Hakana güveniyorum. O bulacak sucluyu!!!! Iyi geceler ve selamlar:))
13.03.2013 - 00:01
0   0

Garli demiş ki;
Hezal izle. Turgut bir az mubalika; Karolinde oyle. Hakikati ve gerceki kendin tahmin et ve genede izle bu gozel dizi
12.03.2013 - 21:52
0   0

esra demiş ki;
yazık oldu ahmete onun hiç suçu yoktu....hakanada üzüldüm sevdiği kadının ahmetle evli oldugu halde ahmet için çok üzüldü kendini parçaladı resmen............
12.03.2013 - 15:19
0   0

Hezal demiş ki;
ayyyy simdi ozeti okudumda sanirim ben izliyemiycem artik..bu kadar stressi benim kalbim dayanmaz bir sure izlememeye karar verdim yukarda TUGRULun ve KAROLINin yaptiklarini okuyunca hayir bukadarida fazla artik hezal izleme dedim..AHMET icin zaten uzuldum ya her dizide en fazla iki veya uc kotu karekter olur bu dizide iyilerden cok kotu karekterler var bukadarda olmazki canim sevgili yorumcu arkadaslar sizlere iyi izlemeler..yorumlarinizi ara ara takip edecegim ne zamanki yukardaki ozette hersey yoluna girmis olursa ben sanirim o gun izliyecegim sevgiler hepinize..iyi seyirler;))
12.03.2013 - 05:07
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler