logo

Lale Devri 105. Bölüm izle

Özet: Toprak hamiledir! Bütün aile bu haberle sevince boğulur. Zümrüt ise öfkeden deliye dönecektir. Toprak ve Çınar’ın aşkı her zaman galip gelmektedir! Toprak, yeni bebeğin sevincini yaşarken garip olaylar yaşamaya başlar. Kendiliğinden açılan televizyonlar, sürekli gördüğü bir kız, evde duyduğu sesler keyfini kaçıracaktır. Ancak en kötü sürpriz, onu Yeşim’in mezarında beklemektedir. Şirketi kurtarmak için yurtdışında bile iş kovalayan Çınar, eli boş döner. Canı çok sıkılan Çınar, kafasını toparlamak için yürüyüşe çıkacaktır. Ancak karşılaştığı manzara onu şoke edecektir! Toprak, yaşadığı olaylara bir anlam vermeye çalışırken, ailesi de onun için endişelenmeye başlamıştır. Toprak’ın durumuna bir çare arayan Necip, Çınar’ın yokluğunda, çok zor bir karar almaya mecbur kalır. Toprak için korkunç bir kabus başlamak üzeredir.
ARA demiş ki;
Sevgili Sezzy,ayten,berran,MSFIGO,fatma,hgatice,ve digger merhabalar.yazmis oldugunuz olumlu yorumlarinizi birer birer okudum ve altlarina ben de imzamiattim.Hepiniz de super ve gercekleri ortaya koyup yazmissiniz,ellerinize saglik.Hakikaten artik Senaristler bu diziye son vermeleri lazim,zira her bolumde sacmaliklar daha da cogaliyorbir anda resimin ortadan yok olmasi odaya daha hickimse girmeden toprak odanin onunde idi murvet de orada ve odadan cikan olmadi. Pencere kendiliginden acilip kapanmasi ….ha olabilir sermin damdan asagiya iplen sarkmis gece yarisi pencereyi aciyor )))))))ha ha ha ha ha .Sermin de kayak matak degil topragin ona yaptigi iyiliklere karsi yu demekten kacinamiyorum.Necip deseniz buyuk basarili is adami HA HA is adami degil curumus zarzavat )))))))).FRAGMANDA belli ki artik TOPRAK her seyi CINARA anlatacak insallah bu sefer CINAR bey TOPRAGIN dediklerine inanir , yoksa toprak artik bir kere daha cinarlan barismaz.ZUZU nunsaltanati bence 107 veyahut 108 ci bolumde sona erecek .nada Nerminin katkisi olacak o Ilgaz holdinge gelio herseyi Cinara anlatacak ve Azranin cevirdigi numaralari anlatacak.Iste o zaman CINAR bey in akli basina gelecek.Ayni zamanda da Sermin olanlari Sitkiya anlatacak o da harekete gecip Necip ve Cinara anlatacak.Ikbal ve Seref AZRAILIN doktot meselesinin yalan olduguna farkina vardilar .Topragin bir sey yapmasi lazim, YESIUM kopyasi karakterini CINARIN karsisina getirip konusturmasi ,hatta alip yaliya getirmesi lazim, eger yapabilirse tabiii,hatta senaristler yaptirirlar mi ?Duyduguma gore 108 cook guzel olacakmis diyorlar,fakat ben sahsen inanamiyoruz , zira bende olan izleme sevgisi kacmis durumda .Bu hafta izlememeye karar verdim ,yanliz ve yanliz sizlerin yorumlarinizi okumaklam kalacagim,eger +yorumlarinizda ARA izlemeye deger diye bir message gorursem o zaman vaktimi harcayip izleyecegim . Bu meyanda burada dun 30+ cm kar yagdi gozumuz aydin,karlar tam erimisken tekrar her tarafta kar var .Nuluferin yorumladigi gibi < HER YERDE KAR VAR>sarkisini devamli olarak dinliyorum )))))))))))))) Herkese iyi aksamlar ve renkli ruyala
21.03.2013 - 05:18
0   0

hatice demiş ki;
aynen bende katiliyorum, ya final yapin yada artik tadinda birakin, su zümrütün salaklilklarina son verin, pis kizi gitti simdide bumu basladi, nekadarda basitlestirmisler. öyle kolaydi resmi koyup hemen geri almak, pencereleri kapatip acmak. Yeter yani sacmalamayi birakin artik, bu ne ya hangi diziye baksak ayni kötüleri güclü göstermekten vazgecin artik, topragi iyi salak yerine koydunuz. yani bukadar salaginida bulamazsiniz dünyada. Abartmaya devam, senaristler alismis, dizilerinden sogutup sonrada sacma sapan bir fial yapmaya. ayni ömre bedel gibi ani bir son hazirlanir, kötüler cezasini bulur iyiler kazanir ve final yazar. yani günlerce bekledigimiz sahneleri hep final günü gösterirler. birazda zümrüt herseferinde estigi kuyuya kendi düssün. sans topraktan ve güzellikten yana olsun yaaa, bukadar zormu bunlar....
21.03.2013 - 03:50
0   0

karakedi7 demiş ki;
Bir dizi ancak bu kadar sacma olabilir .İzlerken sinirden gülsem mi ağlasam mı, daha karar veremedim. Şimdi de Zümrüt Teyzem Şermin i hortlak lık yapması için kullanıyor demek. Bu hayalet hikayesi ile Toprak salagina deli damgası vurulacak ve sonra da Toprağın Zümrüt ile ilgili anlattıklarına kimse inanmayacak. Çınar da çocuk yapmaktan gercekleri görmeye fırsat bulamıyor...yazık. Bu dizide herkes bir ayrı karaktersiz.yuh yani!
19.03.2013 - 09:56
0   0

ayten demiş ki;
Sevgili sezzym,hoşbuldum...henüz tozlu yolları izleme fırsatı bulamadım karışık ve ağlak bir diziye benziyor..şimdi diyeceksin izlemediysen bu kanıya nereden vardın..göz ucuyla gördüğüm kadarı ile bu kanıya vardım,fakat izleyip karar vereceğim.işlerimin yoğunluğu devam etmesine rağmen yorumlarınızı okumaya çalışıyorum. Sevgili Fatma aşureyi de çok severim...Bende Msfıgo arkadaş gibi aşurene bayıldım... Sevgili sezzy,galiba hepimiz toprağın ayakları üstünde durabildiğini görmek çınarın hödük değilde akıllı bir adam olup karsına ve işine daha iyi sahip çıkmasını beklediğimizden izlemekten vazgeçmedik.ne hikmetse diğer dizilere şöyle bir bakıp bırakıyorum illede bu diziyi izliyorum sebebi nedir anlamadım..Necip efendinin gündüz tesbih çekip gece koyun kavurması mıdır..İkbalin saplantısı mıdır..Zümrütün kalitesizliği midir..Toprağın doğruluğunun kazanmasını beklemek midir..Çınarın sevgisine inanmak istediğinden midir...senaristlerin zik zak çizmelerinden midir..bilinmez izlemeye devam ediyorum.Arkadaşlar, hepinize güzel bir akşam diliyorum...
18.03.2013 - 20:26
0   0

sezzy demiş ki;
Aytencim. Hosgeldin:))) Tozlu yollar dizisinde sana ve diger arkadaslara yonelik yazmistim. Artik bir yerde bulusalim diye. yorumunu goremeyince islerinin yogun oldugunu dusundum. insallah bundan sonra yorumlarini daha cok okuma firsati buluruz. Sana katiliyorum. Cinar sirketi kurtarmak icin herseyi yaparken, turlu careler ararken onu iki kadinin oyununu goremeyecek kadar saftirik ve aptal yapmasinlar. Toprak ona soyleyince ona inanip birlijte hareket etmeliler. Eski tilki Necip de sirkei ucuruma dusurdugu halde seytan karisiyla Istanbul disinda keyif yapmasi yanlisti. Ikbal hanim hircin davranmayi birakip sakin olmali. Cunku onun boyle davranmasi zuzuyla tilkiyi daha cok yaklastiriyor. Fatma.nin bozuk asure tanimi cok guzeldi. Bizde de boyle karmakarisik olan seylere Arab Corbasina benzettiler denilirdi:))) Onumuzdeki bolum artik zuzunun pislikkerinin sirayla ortaya cikarilmasini bekliyorum. Yesim iki sezon kotuluk yaptigi halde hep dort ayak ustune dustu ve olumune yakin herkes herseyi ogrenip Toprak.a haksizlik ettiklerini anladilar. zuzu ise hala pisliklerine devam ettigi halde Tilki dahil Cinar bile uyuyor. Berrancigim ben senin kral oldu yasasin kral sozunu bunlar icin kullanmak istiyorum. yesim oldu yasasin zuzu.ya dondurduler durumu. Hepinize sevgiler.
18.03.2013 - 15:06
0   0

MSFiGO demiş ki;
fatmanin asure benzetmesi cok hos, aytene katiliyorum. tekrar toprakin kiyafetleri hakkinda birsey yazmak istiyorum. kostümün altina topuklu ayakabi güzel gidiyor. 12 cm olmadigi sürece ve kadin üzerinde yürüdügü sürece güzeldir. toprak cok fazla topuklu giymiyor. yalniz son zamanlardir daha özenerek giydiriliyor.
18.03.2013 - 11:30
0   0

fatma demiş ki;
herkese merhaba....uzun arayışlar sonunda dizinin neye benzediğini sonunda buldum. AŞUREYE!.... BİLİRSİNİZ AŞURE ÇOK ÖZEL BİR TATTIR.YAPIMI ZORDUR VE İNCELİK İSTER.İŞTE LD DE ÖZENSİZ YAPILMIŞ AŞUREYE BENZİYOR.YANİ HİÇBİR MALZEME OLMASI GEREKTİĞİ KADAR DEĞİL.halbuki korku,heyecan hatta entrika bile yerinde,zamanında ve yeteri kadar olsa baya baya güzel olur.bir bakalım yeşim üç günde lara croft oldu,kahraman oldu.toprak hemen kötü kadın oldu.çınar önce her türlü hakareti yaptı,sonra hemen pişman oldu.sıtkı her haltı etti, ardından hızır oldu.sonra hangi insan iki günde tımarhanelik olur.resmen biz neyi kullanmadık ,onuda ekleyelim diye arıyorlar.yani OYA TEKİNE hak vermemek mümkün değil.bu kadar gerçekten uzaklaşmaya gerek yok.ama sevgili aytene katılıyorum.artık çınardan doğru adımlar bekliyoruz.herkese sevgiler..
18.03.2013 - 00:45
0   0

ayten demiş ki;
Bir kaç bölüm öncesinden izleyemediğim bölümleri izledim ve bütün yorumları okudum,selam veren,vermeyen tüm arkadaşlar öncelikle hepinize bir merhaba...bu bölümde senaryo hatası mı yönetmen hatası mı bilemeyeceğim,fakat azrail toprağa doktordan bahsetmediği halde şeref hanım ve ikbal hanım toprağa "azra sana dpktorundan bahsetti"diyorlar.. ve bu iki kadın yaşlarına rağmen ne çabuk bu azraile güvendiler..her neyse bu dizi sezon sonuna yaklaşıyor acele bir finalle son bölümde güzellikler görmek istemiyorum..Zümrüt hanımı görmeye artık tahammül kalmadı..ve bütün bu olayları çözmesi gereken kişi bence toprak değil çınar olmalı,hiç değilse dizinin sonlarında zeki bir iş adamı görelim..hoşça kalın...
17.03.2013 - 23:39
0   0

sezzy demiş ki;
berrancigim. ben kiyafetlerle ilgili yorum yaptim. uzun boylularda cok fazla yuksek giyilmemeli bence kisa boylularda da yuksek platform ayakkabilar da komik olur. ama sivri okce ayakkabilar kisa boyda da uzun boyda da sik durur.
17.03.2013 - 23:29
0   0

Berran demiş ki;
Msfigo cum ve Sezzycim, bu benum düsüncelerim.Belki yanlis olabilir.Ayni seyi MODA E,estirmeni MELIS te yazdi. Coook uzun boylulara cok uzun ökceli ayakabilarin sakil durdugunu kiz zaten 1,80 in üstünde yüksek ökcelerle 2 metreyi geciyor. Yoksa kiyafetleri fena degil...iyi geceler:))
17.03.2013 - 23:13
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler