logo

Kayıp Şehir 25. Bölüm izle

Özet: Aysel, Seher’in kendisine emanet ettiği mağdur anneye, evin kapılarını açıyor. İsmail Dede tam zamanında hastaneye yetiştirilir. Ancak Aysel, Kadir ve İrfan arasındaki gerilim hiç olmadık bir yerde hastanede patlak verir. Üçlüyü gören Meryem, aralarında yaşananları anlar ve nasıl davranacağını şaşırır. Kadir’e Aysel’i sevip sevmediğini soran Meryem, adlığı cevapla bir kez daha şoke olur. Oğullarını birbirlerine düşman eden kadından hesap sormak isteyen Meryem, büyük bir öfke ile Aysel’in kapısını çalar. Aynı evde Kadir ile iki yabancı gibi yaşayan Zehra çok mutsuzdur. Selma onu teselli etmeye çalışırken, Aysel’i unutmaya çalışan Kadir de, Zehra’yı memnun etmek için ilk kez gayret gösterir. Sadık ve Mazlum da Tarık’ın zorlaması ile Ethem’den de gizli boylarından büyük işlere kalkışırlar. Seher’in kendisine emanet ettiği mağdur anneye yardım eden Aysel, ona evini açar. Kadının tek sıkıntısı kızını görememektir. Aysel ona da bir çare ararken, kızını babasının aldığı ortaya çıkar. İki kadın, kızı evden kaçırmak için plan yaparlar. Bu tehlikeli planı öğrenen Duygu hemen İrfan’a haber verir. Seher ile annesi arasında da beklenmedik bir yakınlaşma yaşanır. Seher çok belli edemese bile annesine karşı kalbi yumuşamaya başlar. Önce karısını, sonra da kızını kaybeden baba, elinde silahla çıka gelir. Aysel ve minik kız Çilem’in hayatını tamamen değiştirecek bir felaket yaşanır.
Alim demiş ki;
Yıl 2019 be yinede bu flime bayılıyorum.Her bölümünü severek isliyorum
20.10.2019 - 19:48
1   0

Mehmet demiş ki;
Gelin kanal d yə mesaj atalım geri istiyoruz diye
10.09.2016 - 12:51
0   0

geçkalmadan demiş ki;
oyuncuları farklı nereden geldiğimizi tekrar hatırlatan kaliteli yapımı harcamıyalım bir şekilde devam etmeli
21.03.2013 - 21:17
0   0

ayse demiş ki;
iki kardes ayni kiza asik oldugunu anladigim an bakmayi biraktigim bi diziydi. neyse dedim son bölümünü izleyeyim. ve diziyi izlemedigime pisman olsum. iki kardes bir kiza asik ama yinede insanilk elden gitmemis bir sekilde sahnelemisler, entrikasiz olmasi gerektigi gibi. cok sahici ve icten bir senaryoydu. amerikan dram dizileri gercekten cok iyi cekiliyor. (tabi bunlari türkceye cevirince ortaya sacma sapan bir sey cikiyor) onara esit ve cok daha iyi bir yapimdi bence :)
20.03.2013 - 01:44
0   0

nuray demiş ki;
cok severek basladigim diziyi bu hale getiren senaristlere ne desem bilemiyorum , iki kardes bi hayat kadinina asik ve medenice sanki Turkiye'de olabilirmis gibi takinilan tavirlar . ben olaylarin bu sekilde izah etmelerine bi anlam veremiyorum cunku cok yersiz , Kadir sanki hic bisey olmamis gibi davraniyor, Irfan'da okadar affedici gecin bunlari ya kim affedebilir, Ozellikle Turkiye'de bu kadarla kalmaz olaylar, o yuzden ben cok sogudum farkli izah etselerdi reyting olarak kotu olmaz ve dizi yayindan kalkmazdi ,Buda demek oluyorki oyuncular ne kadar basarili olursa olsun seyirci senaryoyu sevmedikten sonra bu basari dizinin reytinglerine yaramiyor.
19.03.2013 - 19:34
2   0

NaDal demiş ki;
HD bugün eklenirmi acaba ? ve mümkünse ricam, youtube kaynaklı yüklenmesi.
19.03.2013 - 19:21
0   0

mahire demiş ki;
dizinin biteceğini yorumlardan öğrendim...severek izlediğim tek dizi.... böyle kaliteli diziler nadir oluyor lütfen bitmesin....umarım başka kanallar el atar
19.03.2013 - 15:17
0   0

ayfer demiş ki;
guzelim diziyi bitirdiler
19.03.2013 - 14:40
1   0

VURAL demiş ki;
Bu dizi bitirilirse Kanal D Tv alıcımdan sileceğim. taşradan gelen bir ailenin metropol bir şehirde neler çektiğini toplumumuzda evin direği baba başlarında olmadan bir kadının çoçukları için verdiği mücadele . açıkcası her kesimin kendinden bir şey bulduğu bu dizi bu kanal tarafından kıymeti bilinmemiştir. Ancak yapımcıdan ricamız Tüm oyuncu ve teknik kadrosuyla çuk diye oturmuş bu dizinin devamını başka bir kanalda izlemek istiyoruz.
19.03.2013 - 11:01
1   0

roza demiş ki;
Haftaya final. Tam bir masal oldu. Hayat kadini Aysel bir evlat ediniyor,Irfan babasi oluyor. Sonrada mutlu mesut yasiyorlar:)). Kadirde günün birinde zehrayi sevebiliyor,irfan ve ayselle ayni masada hic birsey olmamis gibi hep birlikte mutlular. Seher annesinin katil olmadigini anliyabilmesi icin kendisinin birinin ölümüne sebep olmasi gerekiyormus.
19.03.2013 - 09:26
1   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler