logo

İntikam 13. Bölüm izle

Özet: Emre, Yağmur’a oldukça romantik bir ortam hazırlayarak evlilik teklifinde bulunuyor. Cemre’nin kız kardeşi olduğunu öğrenen Yağmur şaşkındır. Hakan’dan bu videoyu Haldun’a göndermesini ister. Hakan ise onu vazgeçirmeye çalışır. Bu işin ucu Cemre ve Emre’ye dokunmaktadır. Emre ise Yağmur’a evlenme teklif etmek için hazırlıklara başlamıştır. Şahika buna engel olmak için son kozunu oynar ve Haldun’un ofisine gider. Seçkin’in evinin yanması ile ilgili Yolcu Bar’a gelip, Derin’i suçlar. Bu konuda Rüzgar’ın da şüpheleri vardır. Boşuna suçlanan ve Rüzgar’ı da inandıramayan Derin, evi Yağmur’un yaktığına emindir. Ancak Yağmur, onu evi Şahika’nın yaktırıp suçu üzerine yıktığına ikna etmeye çalışır. Eğer burada kalmaya devam ederse, bu Rüzgar’ı da tehlikeye sokacaktır. Şahika’nın sağ kolu Aslı, Rüzgar’a beklenmedik bir ziyarette bulunur. Duydukları Rüzgar’ı oldukça etkilese de, o bunu belli etmemeye çalışır. Videoyu alan Haldun çılgına döner. Bunun hesabını sormak için Şahika’ya gider. Seçkin ile konuşan Şahika, Derin’i çaya davet eder. İkilinin arasındaki konuşmada tansiyonlar hayli yükselir. Şahika da Derin’den şüphelenmiştir. Kullandığı çatalı alarak avukatına DNA testi yapılmasını ister. Yağmur’un planı tıkır tıkır işlemektedir. Derin’e kurduğu tuzak sayesinde çok yakında ondan temelli kurtulacak, genç kadın kendi isteği ile gitmek zorunda kalacaktır. Emre romantik bir şekilde Yağmur’a evlenme teklifi eder. Her şeyin farkında olan Yağmur oldukça etkilenmiş gibi davranır, ikili geceyi birlikte geçirir. Şahika’nın para ile tuttuğu adam Yolcu Bar’a gelir. Görevi, Derin’i araştırmak olan adam, onun üst katta kaldığını öğrenince de odasını incelemek için yukarı çıkar. Ancak adamı Rüzgar’ın gözü tutmamıştır. Yukarı çıktığında adamla karşı karşıya gelir. Adam, Rüzgar’ı bıçaklar. Rüzgar kanlar içinde yere yığılır.
roza demiş ki;
Yaziklar olsun sanada GÜNAYDIN:)). Intikam dizisi gelmis 14 cü bölüme. Sen simdi anlamissin bu dizinin revenge den uyarlama oldugunu! Okadar yazildi cizildi,gerek medyada gerek bu site yorumculari arasinda. Tepkine bir anlam veremedim.
06.04.2013 - 10:08
0   0

Yaziklar olsun demiş ki;
Gecenlerde bir yabanci dizi izledim, revenge adinda. Bu dizinin intikam,in orginali oldugunu saniyeler icinde anladim. Tamam bir dixi guzel olabilir bunun cevirmesinide yapabilirsin ama bazi kisimlarda konusmalar tipa tip ayni sahneler ayni giysiler bile. Hakanin, emrenin sahikanin orginalari tipa tip ayni. Yagmurrun kutusu bile ayni utanmasalar beren saati sarisin yapicaklardi. Ey yapimcilar insan biraz inisiyatif kullanir. Aynisini yapicaksan koy filmi dublajla para harcamaya ne gerek.
06.04.2013 - 02:19
0   0

Berran demiş ki;
Evet Roza haklisin.Bende farkindayim. Zaten böyle olmasi daha güzel:) Farklilik renk getiriyor. Ama ben nedense spn aldigi intikamlari estekledim düsüncemle:) birisi Psikolog digeri su son yazardi herikiside PARA icin kücücük cocugun dünyasini karartilardi:-() Simdi SAHIKA'nin son dümeni yani ADIL CELIK'e yüz kizartici iftirasi:-((((( O Kadina müstahaktir hatta ne yapsa az gelir:-(( Sana ve Arkadaslara iyi hafta sonlari diliyorum.Sevgiler....
05.04.2013 - 23:37
0   0

roza demiş ki;
Merhaba Berran ve diger yorumcular. Sahte yagmura ( Berene) karsi izliyeciler bence ikiye ayriliyor. Ya senin gibi düsünüp yagmura empati duyan ve intikamina yürü sonuna kadar diyenler var. Yada benim gibi yagmura empati duymayan ve intikamda bir yere kadar diyenler var. Her iki düsüncede dogal bence. Herkese güzel bir hafta sonu tatili dilerim.
05.04.2013 - 18:39
0   0

sevinc demiş ki;
Yagmuru yani gercek derini coook seviyorum Hakani da tabi ki boyle devam etsinler muhtesem ikili onlar..sahikadan nefret ediyorum yagmur ne yapiyorsan hakli.
05.04.2013 - 18:12
0   0

Hezal demiş ki;
sahte derin icin bende uzuldum ,yazik okadar sevgisiz kalmiski yagmura dayanmis yagmur senin icin herseyi yaparim dediginde icim sizladi..o iyi bir arkadas ama gercek derin icin ayni sey soylenilemez...sahika cok igrenc bence basina gelecek herseyi fazlasiyla hak ediyor,Adil celikten hamile oldugunu anladigi gece kocasiyla yatti ne rezil kadin..hem sevgilisiniz hem kocasini aldatmis ihanet etmis..igrenc kadin...cemreye bende uzuldum..sevgiler herkese
05.04.2013 - 17:45
0   0

çiğdem demiş ki;
ayşe'nin sorusunu günlerdir merak ediyorum admin neden kaldırdınız muhteşem yüzyılı sorun ne?
05.04.2013 - 14:04
0   0

berenfan demiş ki;
yağmur emreye aşık olacak bakın görün.hele rüzgar nişanda emryi öldürmeye çalışdığını öyrendiyinde ondan nefret edecek..bence soralar (revenge izlemedim sadece fikrim) rüzgar öyrenecek asıl derinin kimolduğunu gelip knuşmaya falan kalkar ama bu zaman yağmur emreye aşık olmuşdur onu redd edince rüzgarda emreyi öldürme kararalır.ki o bölümde yüzde 90 sezon finali olur
05.04.2013 - 11:35
0   0

Berran demiş ki;
Güzel bir bölümdü bircok mesele aciga cikti.Ancak damgasini vuran: Sahikanin eskiden Fakir oldugu gecekonduda yasadigiydi!!! Kadinda tevazuunun bir tek bile kirintisi yok:(( Sanki Buckingham'dan gelmis havalarinda.... Adil Celik ile olan askini savunacagi yerde Ölmüs Adama iftira atip zorla bana sahip oldu yalanini yutturdu herkese.Tabiiki bu durumda Yagmur intikamlarina tam son vermek üzereyken devam etmeye karar verdi.Gelinleri olarak KALE'yi icten kusatip VURGUN yapacak.Bence en dogrusunu yapiyor. Bircok hayatlari ve paralari caldiklari gibi bir elleri yagda bir elleri balda yasamislar.Tabii Kenar Mahalleli günlerini coktaaaaaan unutmus olarak:-() Evet gercek yagmuru kullandi sayilir.o benimde hosuma gitmedi.Ancak intikam almak isteyenlerde iyi duygulara rastlanilmaz. Rüzgar disinda hickimseye karsi iyi duygulari yok;(( Cemreye acidim:(( Bari onu sevmeyi denese belki onun icin iyi gelir TERAPI gibi:)) Sevgili arkadaslar Sevgili Sezzycim, Selincim( Izmir turlarina devam edecegiz:) )ve sevgili Roza ve diger Arkadaslarim hepinize sevgilerimle ..:-))
05.04.2013 - 10:58
0   0

sezzy demiş ki;
Yagmur sevdigi insanlarin canini yaktigi icin(Hakan.in sozleri de oldukca etkili oldu) intikam almaktan vazgecmis gibiydi. Amaaa, Sahika oglu ondan nefret etmesin diye o cirkin yalani uydurup Yagmur.un babasinin ona zorla tecavuz ettigini soyleyince Yagmur ofkeden delirmek uzereydi. Sahika icin cok agir bir intikam dusunmeli. Cunku kadin en kotu seyleri hak ediyor. Onun sevgisine de inanmiyorum. Adami zenginlik hayalleri icin kullandi. Adama camur atti, kucucuk kizini yetimhaneye atti. Babasini kotuleyerek beynini yikamak istedi. Hala olen adama camur atarak onu tecavuzcu bir irz dusmani olarak gosteriyor. Emre de o yasina kadar annesini hala taniyamamis her soyledigine inaniyor. Babasi bile annesinin yaninda cok daha az gunah islemis. Sahika Yagmurun yapacagi her kotulugu fazlasiyla hakediyor. Yamur bilmeden babasinin Sahika.ya aldigi yuzugu takti.
05.04.2013 - 04:30
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler