logo

Tozlu Yollar 6. Bölüm izle

Özet: Mürüvvet, Şerife'ye büyük bir oyun oynar. Şerife'ye, kocasına karşılık kardeşinin katilini vereceğini söyleyerek onu ikna eder ve onu Hünkar'ın yatağına yollar. Fakat esas amacı başkadır. Sabah olduğunda büyük bir yaygara kopararak Şerife'yi kocasını baştan çıkarmakla suçlar. Feraye, bir ilah gibi gördüğü babasının böyle bir şey yapmasını hazmedemez. Hem Mürüvvet'i aldatmış hem de bunu kendi evlerinde, kardeşinden bile küçük bir genç kızla yapmıştır. Şerife büyük bir komplonun kurbanı olduğunu anladığında artık çok geçtir. Aldığı darbe yetmezmiş gibi bir paçavra gibi çiftlikten kovulur. İmran'ın kışkırtmasıyla tüm kasaba onu iffetsizlikle suçlar ve tepki gösterir. Pınar ise çaresiz çiftliğe dönmek zorunda kalmıştır. İmran'ın Tayfun'a zarar vermek için bir plan kurduğunu öğrenince Tayfun'un hayatını kurtarmak için her şeye rağmen harekete geçer. Mürüvvet tam planının işlediğinden, Hünkar'ı Handan'dan koparmayı başarıp kendisinden boşanmasını engellediğinden emin olduğu anda Hünkar hiç beklemediği bir şey yapar. Hünkar, Şerife'yi çiftliğe getirir ve artık evin hanımının Şerife olduğunu ilan eder.
Adile Erdoğan demiş ki;
Bu diziyi çok güzel bir film oyuncular kaliteli sizden ricam erken saatte yayınlanması lütfen geç olduğu için (çalımdan) izleyemiyorum. sağlıcakla kalın oyunculara slm.
22.04.2013 - 13:50
0   0

sezzy demiş ki;
Bir dizinin daha boyle apar topar yayindan kaldirilmasina cok uzuldum. Pek cok sacma sapan diziler uzatildikca uzatilirken bu dizinin erken final apmasi cok uzucu. Final bile denilmez. pek cok sorular varken, Imran kopegi tecavuz ve cinayetten iceri tikilacagina bir cinayet daha isledi. Yapimcisi ne de guzel mesaj vermis:(((( Guclu ve zengin olan her kotulugu yapar ama temize cikar. Tecavuz de edebilir, cinayet de isler, caninin istedigi kadini nikah kiymadan bile alabilir. Erken final yapacaktiniz madem boyle kotu bir mesaj vererek bitireceginize biraz daha ugrasip da adaletli bir final yapsaydiniz. Selda Alkor.un botokslu yuzu de dizide isledigi karaktere cok uymus. Nihat Altinkaya, Burcu Kara ve diger oyunculara cok yazik oldu. Insallahonlari baska bir dizide izleme imkani buluruz.
17.04.2013 - 02:00
0   0

ferda demiş ki;
Fatma Kardes hangi kostümleri begenmedin? Ferayenin giydigi tüm kiyafetler, bolerolu olsun döpiyes ve etui elbiseleri üzeri ceketli...Bilhassa Siyah elbisesi beyaz puanli cok güzeldi:)) Mini etek giyenler o zamana göre cok kisaydi. O devirde moda olmustu ama bu kadar kisa degildi.Hele öyle kücük yerde.!!!!!! Serifeyi linc edeceklerdi nerdeyse.Sanki kendileri bilhassa basta IMRAN sütten cikmis ak kasik :Esas kendisi AHLAKSIZ VE HAYASIZ IRZ DÜSMANI...Ayni VURUN KAHPEYE Filminde oldugu gibi taslayacaklardi:-(((( Ayrica FERAYE'nin SPOR arabasina bayildim:))))) Benimde bir zamanlar hayalimdi MG spor arabalar:)))
15.04.2013 - 16:48
0   0

Assoslu demiş ki;
Burcu Kara ve Nihat Altinkaya disinda ki tum oyuncularin ikici sinif oyunlar cikarttigi bir diziydi.Selda alkorun eski bir filmini 6 bolum halinde yayinlasalardi, cok daha farkli duzeyde bir dizi izlemis olurduk..DAha ilk bolumden beri bir okul temsili duzeyinde dizi izledik.Iyi ki bitti...
15.04.2013 - 09:40
0   0

nermin demiş ki;
bari final diye yazsaydiniz insani üzüp biraktiniz o imrani hic degilse hapise atildigini görseydik.
15.04.2013 - 01:36
0   0

fatma demiş ki;
Bu guzel diziyi bitiren faktorler garip kostümler, makyaj ve Selda Alkor'un botoksu.
15.04.2013 - 01:24
0   0

ferda demiş ki;
Sekda Alkorun yüzü bozulmus bu bölümdeki rolüyle daha da cirkinlesti gözümde::((((
14.04.2013 - 23:46
0   0

ayse demiş ki;
En guzel dizileri erken bitiriyorlar.Yazik.
14.04.2013 - 23:15
0   0

selda demiş ki;
Başrollerinde Burcu Kara, Selda Alkor, Nihat Altınkaya ve Ayçin İnci gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Tozlu Yollar, 14 Nisan’da final bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu bölüm, Tozlu Yollar’ın 6. ve son bölümü olacak).ILKELI HABER).. 14.04.2013 - 00:13
14.04.2013 - 19:47
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler