logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kuzey Güney 74. Bölüm izle

Özet: Kuzey kararını veriyor ve Cemre’ye evlilik teklif etmek üzere nişan yüzüklerini alıyor. Kuzey artık kararını vermiş, Cemre’ye evlenme teklif etmek üzere nişan yüzüklerini almıştır. Bu kez Cemre’ye, bu kararın Güney’e olan öfkesinden değil, sadece hayatına onunla devam etmek için aldığını ispat etmesi gerekmektedir. Planının ilk bölümünü tamamlayan Güney, Sinanerler’e şimdilik istediği zararı vermiştir. Köşesine çekilip sessizce karşı hamleyi beklemeye başlar. Cemre’yle Kuzey’in ne olursa olsun birbirlerinden vazgeçmeyeceklerini anlayan Handan Hanım sonunda yumuşar. İyi niyetini göstermek için Gülten’le konuşur. Bu sırada hiç söylememesi gereken bir şeyi ağzından kaçırır. Kuzey’in yüzük aldığını öğrenmesiyle, Cemre büyük bir beklenti içine girer. Ancak Kuzey planlarıyla, herkesi yanıltacaktır. Barış, ailesine ve hayatına sebep olduğu felaketlerden sonra bütün kontrolünü kaybeder. Yaşadıkları çöküşün önüne geçmek için, her şeyi göze alarak Güney’in evine gider. İkisi arasında başlayan tartışma giderek şiddetlenir ve patlayan silahla son bulur. Kuzey günlerdir hazırlığını yaptığı sürprizi için harekete geçtiğinde, Cemre’ye asla unutamayacağı bir gece yaşatacaktır.
MSFIGO demiş ki;
"Sen menim ağbimin nişanlısıydın" o sahne cok komikti. hele cemrenin "güney torunlarini kucagina almis ve alzheimer olmus ve bizim isimleri bilmiyor ve kuzey halen güney güney diyor" sahnesinde ben koptum :))) öykünün gözleri doldugu an cok güzel oluyor.
18.05.2013 - 15:10
0   0

Berran demiş ki;
Allah-Allah ne demek oluyor bu simdi?????? MERHAMET ve INTIKAM KG'den sonra en FAVORI dizilerimdir. Sayin Admin bize aciklayabilirmisiniz??? Neden kaldirdiniz Sitenizden???? Iyi olmadi bu simdi :-((
17.05.2013 - 21:24
0   0

ROZA demiş ki;
Berran yok ben senin yorumlarini yinede okuyacagim. Ben kendi sagligin acisindan öyle düsündüm. Ayol bende o kusaklardanim:)). Evet dizilere yorum yapmayi cok insan birakti. Ama ben bu birakmayi izliyeci artik dizilere doydu olarak yorumladim? NURAY evet merhamette gitti:((. Selam ve sevgiler. Sicak bir hafta sonu dileklerimle.
17.05.2013 - 21:15
0   0

ROZA demiş ki;
Merhamet dizisinde yazan kuzeyCanlar o dizide bu siteden kalkmis:((. Tüh simdi selin,asude tatli cekismlerini okuyamiyacagiz. Kizlar yakinda KG de kaybolursa bu siteden hic sasirmam. Finale bii kac bölüm kala
17.05.2013 - 18:40
0   0

Berran demiş ki;
Takma kafana Roza ben böyleyim!!!!!!!!! Ben 68 Kusagi ruhuna sahibim .Dizide bile olsa haksizliklara ve yamukluklara tahammül edemem. Bunuda özgürce dile getiririm. Kaldiki yalniz degilim benim gibi olan birkac Arkadasim daha var.!!!!!Hatta bazilari kizginliklarindan YORUM yapmayi ve DIZI seyretmeyi biraktilar. Diziler bir yerde Topluma iyi ve dogru mesj ver me araci olmalidir diye düsünüyorum!!! Sende okuma gec bir alttakini oku OK? IYI GÜNLER:).
17.05.2013 - 16:56
0   0

nuray demiş ki;
adminim buraya yaziyim bari MERHAMET dizisidemi kaldirildi siteden oysaki ben cok severek izliyordum bi caresi bulunamazmi ????????
17.05.2013 - 15:59
0   0

fidan demiş ki;
yonetmenden cok cok ricam var bu dizinin finalini da feriha gibi yapmasinlar.ne oluur insanlara saygi duyun zaman harcayib izliyoruz da sonu kotu olmasin. cok tesekkurler.
17.05.2013 - 15:12
0   0

ROZA demiş ki;
BERRAN DH o sadece bir fragman. Azer daha bosanmadi,ne cabuk evleniyor. Lütfen sen dizilere ve karekterlere bu kadar kizma. Dh kiziyorsun,kanala kiziyorsun,karadayi kizdin,öbgz cok kizgin mesajlar attin, belkide Ld icinde öyledir. 20 dakikada baskan ve yaptiklarina cok kizdin,isyan ettin. Sana bir dost tavsiyesi dizilerin seni etkilemesine izin verme. O kadar cok dizi mesajini okuyorum senin ama cogu kizgin,protesto dolu. Yurtdisinda uzun yillardan beri yasiyorsun. Türkiyede dizi sektöründe,kanallarda neyi degistirebilirsin ki? Burada 10 parmagi gecmeyen bir kac yorumcunun fikirlerini mi degistireceksin? Sanki sen bir tek selinle yorumlasirken olumlu yazilar yaziyorsun,nostalji rüzgarlari estiriyorsun. Diger dizi yorumlarinda hep bir bas kaldiri,isyan vs vs. Biliyorum bana kesin kizacaksin ama artik icimde biriktiremedim. Ben dizilerin beni etkilemesine asla izin vermem. Dizilere vakit gecsin diye bakarim. Yorumda eglenceli buldugum icin yazarim.Bazen aneliz yaparim,bazen karekterlerle dalga gecerim,bazende diziyle.
17.05.2013 - 12:02
0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Sezzycim evet aynen katiliyorum. O yüzden Güneyin sonu fena olacak,Handan Hnm coktan unuttu bile.;))) Ayrica Roza ve Sezzycim; DH'da yarin AZER ve FATMA evleniyorlar.:))))))))))))))))) Nedir bu simdi?? Bütün Dünyada cezalandirilirken ve TERAPISTLER dolup tasarken hatta ve hatta TECEVÜZDEN sonra HAMILE kalanlara serbest birakiliyor KÜRTAJ!!!!!!!!!! Yalniz bizim Ülkede KIRSAL Bölgelerde evlendirerek güya NAMUS temizleniyordu...STAR TV nin böyle bir cirkinlige ve MESAJA imza atacagini hic beklemezdim. YAZIKLAR OLSUN:((((((((((
17.05.2013 - 01:27
0   0

Berran demiş ki;
Roza cok sagol Kuzeyin sözlerini yazdigin icin:)) Kopyalamak istiyorum. Güzel ve sade vede icten sözlerdi:))) BRAVO Kuzey durdu- durdu TURNAYI gözünden vurdu:))))))) Ne cevherler varmis sende??? Bizde konusmuyor diye icerliyorduk.B u kez o konustu CEMRE sustu:))) Evet Gülten Hnm tam uygun birisini buldu. Hem ENTEL hemde SEYYAH galiba??? tam Gülten Hanima göre...Ancak galiba KLASIK BATI MÜZIGI meraklisi biri galiba?? Resimci catlar artik kiskancliktan.:))) Iyi geceler KuzeyCanlar:))
17.05.2013 - 01:04
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler