logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kuzey Güney 75. Bölüm izle

Özet: Kuzey’in sürpriz evlilik teklifinden sonra, gelen telefonla, yüzük takma töreni de unutulmaz oluyor. Kuzey’in sürpriz evlilik teklifinden sonra, gelen telefonla, yüzük takma töreni de unutulmaz olacaktır. Barış’ın olay yerinden kaçması, Güney’in vurulmasıyla ilgili anlattığı hikayeyi daha inandırıcı hale getirir. Üstelik bu sefer, Simay gibi çok sağlam(!) bir tanığı da vardır. Kuzey bu olayla Simay’ın Güney’le yaşadığını öğrenir. O gece Güney karşısında parmağında Cemre’nin yüzüğünü taşıyan Kuzey’i bulduğunda, kıskançlıktan gözü döner ve bu durumu kardeşine karşı kullanmayı fırsat bilir. Kuzey’e Barış’ı hedef gösterecektir ama, Barış’ın hamlesiyle Güney’in planı bozulur. Komiser Şeref’in Güney’le ilgili şüpheleri halen sürmektedir. Güney bir tek Şeref’i ikna edemediğinin farkındadır. Kendini şüphelerden uzaklaştıracak bir yol düşünürken babasından, Deniz’in Kuzey’e yolladığı şifreli mektubu öğrenir. Kuzey’den ve Komiser Şeref’ten bir adım öndedir. Çünkü kasanın yerini sadece Güney bilmektedir
sezzy demiş ki;
Sevgili Berivan. Yazdiklarin icin cok tesekkurler. Keske tum yorumcular da kendi fikirlri zit bile olsa boyle tatlilikla anlatabilseler. MSFIGO.cum. Senin yorumun da guzel. Baslarda ikisi de deli toydular. Ama ne zaman Cemre Kuzeyin Guney icin hapse girdigini gordu, iste o anda Guney gozunde kuculurken Kuzey birden deger kazandi. Sami ise dunyaya odun gelmis odun gidecek. Aynur ona cok fazla. Bulmus genc kadini ama hala Handanla paslasiyor. Hepinize guzel ve gunesli bir pazar diliyorum.
26.05.2013 - 03:47
0   0

MSFIGO demiş ki;
sagol berivan sözlerin icin ;) senin yorumlarinda güzel. olsun, herkesin özgür fikre sahip olmali. sen onlari yakistirmassin, buda senin sahsi fikrin :) kizilacak ne varki bunda :) deniz ve kuzey ikiliside hosuma gidiyordu. güney cemre ve kuzeyin nisanlanmasina kizdi ama kendi simaya yaziyor ;) aslinda cemrede kuzeye basindan beri yaziyordu ama kuzey o zamanlar cekilmez bir tip oldugu icin, kavgaci, alayci, sinir bozucu gicik biriydi diye ilk gelen teklife ve buda akli basinda olan güneydiyse evet dedi. birde cemre babasiz büyümüs, kendini ilk seven kisiye kostu. ilk bölümlere bakarken, bir olumlu olan güneydi ama cemre gicik biriydi, kuzeyde öyle, sonra degistiler. baslarda mahcup olan saf, iyi kalpli ve caliskan olan güney, zamanla korkunc birine büründü. bir insan kendi kendini vurursa ben onun kafa yapisindan süphe ederim. sami bey tam odun. adam olmadi bir türlü. handan hanimin gicik hallerine adam hakliydi desek bile ve hakli degildi, cünkü bir kadini dövmek sövmek acizlikten baska birsey degildir, aynur hanimda hic mi hic hakli degil. bulmussun hos bir kadini, sana deger veren birini, daha ne istiyorsun? simdimi aklin basina geldi, ne zaman handanci oldun? handan hanimda ayni derecede aptal. samiden bosanmak icin can atiyordu simdi degerli oldu. neyseki kuzey konusunda akli basina geldi kadinin. entel dantel karavanci georg clooney olmasada, cok hos bir bey.
25.05.2013 - 23:09
0   0

Berivan demiş ki;
Hahahaaa Sevgili Roza koptum yorumuna Samiye ettigin Bedualarina ama bir taraftan bende sana katiliyorum Sami Beduanin alasini hakediyor.Yorumlarini begendim;)) Su Kuzey salak geldi salak gidiyor Abin sana okadar kötülük yapti sen genede akilanmiyorsun Banu seni Polise sikayet etiginde acilis günü Güney kilini kibirdamadi ,sen Güneyin basina en ufak birsey gelse hemen kendini siper ediyorsun.Burdan birsey daha aciklayacam biliyorum Cemre Kuzeyciler bana kizacaklar ama bu benim fikrim herkes fikrinden özgür bence Kuzey'le Cemre olmamali hic yakismiyor ne olursa olsun O Abisinin Nisanlisiydi simdi Kuzey kalkip evleniyor..Bizim Kültürümüzde bir evde bir kizla Nisalanan Kardes birakip diger Kardes Nisanlanamaz.Millete kötü örnekoluyor.En güzeli Deniz Kuzey'e yakisiyor O olmaliydi Kuzey'le.Herkese Slm,lar Sevgili Sezzy,MSFIGO ve Roza yorumlarinizi begenerek okuyorum hepinize Tsk.Sevgiyle kalin:))
25.05.2013 - 13:16
0   0

taner demiş ki;
ve final tarihi belli oldu böylelikle 26 haziran final olacak kesin. bitmese iyiydi ama çok çektiler be kuzey.. inşallah sonu iyi biten bir final olur.
25.05.2013 - 12:39
0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Sezzy, MSFIGO hakli entel dantel Karavancinin esi ölmüs, Klasik müzik seviyor ve SIK-SIK seyahat ediyor veya Karavanda yasiyor. Gülten Hnma yakisacak bir tip.Zaten gözlerine simdiden hayran oldu:)) Iyi geceler ve sevgiler Kuzeycanlar:))
25.05.2013 - 01:04
0   0

MSFIGO demiş ki;
sezzycim, bazen yorumlarina gülüyorum :) sen diziye tam bakmamissin galiba :) gülten hanim bu bölüm karavanciyla iki kere konustu. ikinci konusmasinda cenaze icin kapinin önünde bir kac kisi toplanmisti. karavanci esimin halasi dedi. gülten hanimda, esiniz nerde odada bas sagligi deyim dedi. karavancida esimi 8 yil önce kaybettim dedi. simay bu sefer gercekten dogruyu dedi. güney baris geldiginde ona "polisi ara, tabanca var" dedi. simayda ayni seyi polise anlatti. kuzey cemre ne zaman tam positif yöne degisti anliyamadim :) o kadar hizli olduki kuzeyin bu konuya baska gözle bakmasi, hizina yetisemiyor insan. ayrica nisanlamalariyla nikahlanmali ayni olacak ;) falci kadinin dedikleri aklima geldi. bana öyle geliyorki ne kuzey nede cemre ölecekler. büyük bir facia yasanacak gibi. belki güney kendini öldürecek belkide birinden biri sakatlanacak. yoksa falci kadin bu kadar uydurmaz. hem cocuklari olacak gördü, hem baska bir ülkede yasayacaklarini gördü ama birsey olacak.
24.05.2013 - 23:11
0   0

sezzy demiş ki;
Yorumum yarim kaldi. Devam edemeyince gondermek zorunda kaldim:((( MSFIGO. Simay o kadar uyanikken birdenbire sanki aptallasti. Guneyin karakterini bildigi halde safca onun oyununa geldi veya Guneyin doldurusu ile o da Kuzeyin canini yakmak icin pna oyle konustu. Yoksa kac defa ona sulanan Guneyi birdenbire kardesi gibi gostermezdi. Sami bey ise ikinci esinden de bosanmak icin kasiniyor. Baslarda onun gecmisten ders alip degistigini sanmistim. Ama nato kafa nato mermer derler bizde:))) Handan icin de Sami nedense bosaninca okuz oldu badem gozlu oldu misali birdenbire degerleniverdi. Karisinin huzurunu kacirmak icin herseyi yapiyor. Karavanci dulsa cok sevinecegim. Cunku tam Gulten hanima gore:)))
24.05.2013 - 22:06
0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO. Ben mi yanlis duydum. Karavanci esimin babasi hasta deyince Gulten hanim evli diye adama cok bozulup hemen basindan savmisti. O cenaze esinin mi yoksa esinin babasi mi?? Ama Simay polise anlatti mi ifadesinde Guneyin Barisa mahsus evin adresini belli ettigini ve onun gelmesini bekledigini. Oyle bir ifade verdi ki sanki Baris Guney.in pesine dustu ve onu vurmak icin eve geldi. Bana Guney Barisin silahi oldugunu ve polisi aramami soyledi. ben icerdeydim
24.05.2013 - 21:58
0   0

derya demiş ki;
Ya iki sene oldu kuzey problem demeyi öğrenemediii
24.05.2013 - 15:53
0   0

MSFiGO demiş ki;
sezzy, karavanci dul, karisini kaybetmis. simay aslinda yalan söylemedi. onun gördügü zaten güneyin yarali haliydi.
24.05.2013 - 10:37
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler