logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kuzey Güney 76. Bölüm izle

Özet: Kuzey’le Cemre’nin evlilik hazırlıkları Güney’i daha da tehlikeli hale getiriyor. Kuzey’e karşı inandırıcı olmak için kendini ateşe atmaktan çekinmeyen Güney’in bu hamlesi, Kuzey’i belanın içine doğru çekmeye yetiyor. Deniz’in gönderdiği gizli şifreyi çözen Güney, kasada gizlenen belgelere ulaşarak komiser Şeref’in bir adım önüne geçerken, büyük bir risk aldığının farkındadır. Üstünde toplanan şüpheleri dağıtmanın tek yolu, Kuzey’i de oyunun içine çekmektir. Kuzey’le Cemre’nin evlilik hazırlıkları Güney’i daha da tehlikeli hale getirir. Kuzey’e karşı inandırıcı olmak için kendini ateşe atmaktan çekinmez. Güney’in hamlesi Burak Çatalcalı’nın kazasına da ışık tutar. Barış için yolun sonu yaklaşmaktadır. Cemre ve Kuzey’in evlilik kararından sonra, iki aile ilk kez bu olayların gölgesinde Gültenler’in evinde bir araya gelir. Güney yüzünden Kuzey’in başının belaya girmesinden korkan Cemre, hislerinde yanılmadığını o gece anlar. Güney’in her hamlesini önceden tahmin eder gibi karşılık vermesi Şeref’in dikkatini çeker. Açık vermesi için Güney’e küçük bir tuzak kurar. Deniz’in, kendisi için çok büyük bir tehlike olduğunu anlayan Güney, ona ulaşmak için Kuzey’e gider. Kuzey’in kardeşine yardımcı olmak için çalacağı kapı, arkasında kanlı bir sır saklamaktadır
MSFiGO demiş ki;
sezzycim, allah iyiligini versin :) yerde güney yatiyor :D biz hepimiz gamzeli saniyoruz ama güney gercekten birini bulmus ve onu öldürtmüs olabilir. ayrica denizi arastiriyor ve onuda yok etmeye calistiracak. bugranin oyunculugu yine harikaydi bu bölüm. arabada oturup pis pis sinsi sinsi siritmalari ve komiser ve simayin yazismalarinda birini gülüp sonra sok olan yüz ifadesi harikaydi. aynisi cagdas onur öztürk icinde gecerli. cemre ve kuzeyin didismeleri normal. cemrede artik kuzeyin basinin derde girmesini istemiyor cünkü kuzey saf. ne kadar vursa kirsa bagirsa, aslinda saf biri. hemen inaniyor. ama güneyde cok iyi oynuyor. öyle kuzeyin damarindan vuruyorki. hele barisin cemre icinde tehlikeli olacagini söylemesi onu iyice tedirgin etti. zeynep eskisi kadar yilanda olmasa bu son iki bölüm yine gösteriyor kendini.
31.05.2013 - 15:15
0   0

sezzy demiş ki;
Roza. Ben yerde yatani Guney sanmistim. Yine bir oyun ceviriyor dedim. Sumerse onu da Guney vurmus veya vurdutmustur. Su hem Kuzeyde hem Barista kalsin diye. Saftirik Kuzeyi doldurdu doldurdu Baris isini yarim birakmayacak beni oldurecek diye. Kuzey de hemen aklinca kendini korumak isteyen agbisi vuruldu diye onu korumaya aliyor. Aslinda Guney Seref komiserin tuzagina dusup Deniz geliyor sandi ve herkesten once Denize ulasip onu susturmak istiyor. Banu konustugunda Baris onu ciddiye alsaydi simdi bu durumda olmaz ve Guney de Ferhat.in katili olarak icerde olurdu. Final yaklastikca korkmaya basladim Guney birilerine zarar verecek diye. Belki elinde tabanca ile nikahi basar ve ikisini de vurur veya Kuzey.in ustune suc atip onu nikah gunu tutuklatir. Bu ne kin ve dusmanlik anlayamadim. Sinaner sirketinde bile ust duzeyde calisirken, Banu ile evlenip luks icinde rahat bir hayat yasarken bile gozu hep Kuzeyin calisip kazandigi parada idi. Surekli onu dibe vurdurup sifirlamak icin ugrasti durdu. Pislik adam. Senin karin var, guzel bir hayatin var. Sana ne Kuzeyin ufacik mutluluklarindan. Sen kendi isine bak. Ya Cemre.yi hapse attirmasi. Simayin butun delillerini yok edip sucu Cemre.nin ustune yikti. Denizin sayesinde Cemre kurtulunca da bin turlu numarayla Kuzey.i Istanbuldan uzaklastirdi. Kendi pacasini kurtarmak icin Barisin resimlerini polise veriyor sonra da Burak.a telefon acip Barisa soyle Kuzey resimleri savciliga teslim etti diyor. Maksadi Barisla Kuzeyi birbirine dusurup ikisinden de kurtulmak. Nerdeyse Handan hanimdan suphe etmeye basliyacagim Gune.i sutcuden mi peydahladi da hic kardes sevgisi yok. Bu ne kin ne kiskanclik. Kizdinsa cek git. Konusma yuzunu bakma. Boyle arkadan pis isler cevirme. Allah dizinin sonunu hayir eder insallah.
31.05.2013 - 02:39
0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Sezzycim, sana mail gönderdim aldinmi? ULUSAL PORTAL'daki BEKIR COSKUN'un " AYRANI FAZLA CEKINCE" baslikli SUPER yazisini muhakkak oku.Diger Arkadaslarimada tavsiye ederim.Sevgiyle kalin:)
31.05.2013 - 02:20
0   0

Berran demiş ki;
Roza sen beni tanimissin.Ama sende öylesin esasinda. Ne var yani biz kendi Ailemiz üyelerini bile nekadar sevdigimiz halde elestirdigimiz anlar olmuyormu?? Iste ayni öyle bir sey dogruya dogru:) Sonra biz onlarin üzerinden Senaryoyu yazanlarada gönderme yapiyoruz. FINAL gelmek üzre hala bazi seyler tam rayina oturmadi.Bence FINAL icin acele edildi.FERHAT cok uzatildi bosuna zaman kaybi oldu.Ayrica bazilarinin yeni DIZILERI basliyor. Haaa...aklima gelmisken HAZAL KAYA'da MURAT YILDIRIM la DIZI'ye baslayacakmis. ASICAN'lara duyurulur:)) Yazdiklarina katiliyorum .Ancak KIRO'dan ziyade AGIR ABI havalarindaydi:)) Öldürmeye gelince; Sen degilsin ama SEZZY olabilir:)))Zira son günlerde cok kiziyordu Güneye:-((( Ben KD'deki Turgutu vuracagim:))Iyi geceler ve sevgilerimle KuzeyCanlar*_*
31.05.2013 - 01:36
0   0

ROZA demiş ki;
BERRAN " Maydonoz " yorumuna bayildim:)). Cok dogru bir benzetme. Kuzeyin boynuna bir kolye ile eline tespih verselerdi tam KIRO olacakti:)) Ayyy beni cözmek imkansiz. Kuzeye bazen toz kondurmam,göklere cikaririm bazende böyle yakistirmalar yaparim:) Üzgünüm kuzey,karizmatik gözlüklerin bile sana sinir olmama engelleyemedi:). Sazan gibi ahhh atlamasa her seye.Iyiki kuzey " kapiyi kiram da girem bari,madem acan yok " demedi :)). Bence cok begendigimiz karekterleri bazen sorgulabilmeliyiz. Sen bunu her zaman yapabiliyorsun BERRAN. Akilli güney kuzeyin evine gidip birini gönderip sümeri vurdurmus olabilir. Böylece hem barisi,hem kuzeyi top altina atmis olur. Offf finale 4 kala bir elinde susturucusu olan gizemli katilimiz eksikti,o da oldu masallah. Burakta yapmis olabilir. Buragin aksam üzerinde ki pantolon,katilin pantolonuyla hemen hemen ayniydi. Bende vurmus olabilirim,maksat yesillik olsun:))).
30.05.2013 - 23:33
0   0

Berran demiş ki;
Pek ilgiyle izleyemedim.Bir cok husus vardi aciga cikmasi gereken .Neyse yine bizim ergenlerin aski karelerine ergen izleyiciler bayilmistir:))) Zeynep yine caktirmadan CADI turlarindaydi. Igneli sözler,kiskanc bakislar ve AILE Yemegini SABOTE etmesi. Saftrik CEMRE'ninde yemeyip icmeyip haberi MASA'ya tasimasi ve huzurun kacmasina neden olmasi.KUZEY akillisi herseye MAYDANOZ oluyor sirf EFELIK taslamak icin. CEMRE' sanki kocasiymis onun akli yokmus gibi herseye karismasi ve yine adim-adim takip etmesi ve KUZEY AGIR ABIYE karismamasin yasaklamasi.Sanki KUZEY'de onu cok dinliyor.Bende ikisi arasinda zaman-zaman sorguluyorum bunlarainki gercekten TUTKULU ASKMI? diye.Bencede ZEYNEPLE beraberliklerinde Kuzeyin ona davranislari cok daha baskaydi. Yemekteki Handan Hnmin sebep oldugu TARTISMA da gereksizdi ve cok basitce idi:((((Kuzeyin basi yine derde girdi:(( Yukarida yazdigim neden(MAYDANOZ) den dolayi:(( Artik FINALE kadar devam eder. GÜNEY cok tehlikeli biri!! Sevgiyle kalin.:)
30.05.2013 - 17:20
0   0

recep demiş ki;
Ferhati Güneyin vurmasi kesin degilmi??? Silahi yoksa niye burakin arabasina koysun? Yani Kuzeyi ferhati öldürerek korumus olmuyor mu?????
30.05.2013 - 13:37
0   0

ROZA demiş ki;
SEZZY sen beni gülme krizine sokuyorsun:))). Son sahnede yerde yatan güney degil,Sümer Tezkan yerde yatan. Baris vurmus olabilir mi? Olabilir. Yada gercek katil,ferhati vuran kisi sümeride vurmustur:)). Ben bu bölümde KC ye biraz giciktim:))
30.05.2013 - 12:57
0   0

ROZA demiş ki;
Kuzey ve Cemre onca badire atlatip büyük askla nisanlandilar degilmi? Evlilk tarihi aliyorlar ama konustuklari konuya bak - sen benim önümde zeynebi öpmüstün,zeynebe sarilmistin. Ondan sonra bir ara kol isirmasi cirkin deyip cilve yapma sözüm ona ama yine baskasinin dedikodusunu yapma. Birde dikkat ettim kuzey cemreyi kirmaktan beis görmüyor ama zeynebe ÖZELLIKLE laf demiyor. Sanki kuzey iste " cemre o kadar ugrasti bari evlenelimde kizin gönlü olsun" mantigi ile hareket edp ASLINDA zeynebe yanik gibi:))). Birde o zeyneple kuzeyin anisini konusup duran ama ayni zeyneple ortak is yapan cemre gercegi var evlerden IRAK! ( ece-melek sizin kafa güzel?) Birde "ay baris cemreye sarar" geyiginde ben iyice koptum:)))). Yaw baris bosandiktan sonra cemreyi ne aramis sormus,ne adini anmis adam. Barisin kendi derdi bini asmis,yok yere cemreyle niye ugrassin? Hayir digerlerin söylemesi komikti de,cemrenin panigi daha komikti:)). Insan bir durur düsünür ya.
30.05.2013 - 12:09
0   0

ROZA demiş ki;
Baris dizinin 2,3 dakikasinda gözüküyor ama adi durmadan aniliyor:). Güneyin agzinda baris,kuzeyin agzinda baris,cemrenin agzinda baris,zeynebin,buragin,canin,onun bunun,bir baristir gidiyor. Cagdas Onur Öztürk olmayan sahneleriyle bile adini kocaman harflerle yazdirdi. Baris in son cirpinislarini,o mimiklerden izlemek,gözlerden acisini görmek,eli ,kolu,mimikleri,bütün bedeniyle,karekterin o anki halini anlatabilmek..bu basaridir. Kuzeyin gereksiz tripleri,Seref komisere atari. O yemek masasinda gördügüm ise BÜYÜK handan-sami ile KÜCÜK handan-sami ikilisiydi :))). Sümer Tezkan öldürüldü. Artik bu ölüm olayida dizinin finaline kadar konusulur. Kapici kuzeyi gördügü icin,kuzeyin telefon konusmalari ve mesajlari oldugu icin kuzey suclanir. Ama netlige yine kavusmaz finale kadar.
30.05.2013 - 11:29
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler