logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kuzey Güney 80. Bölüm Final izle

Özet: Kuzey düğün günü, kapısına gelen Deniz’den Güney ile ilgili bütün gerçeği öğrenir. Cemre nikah için hazırlanırken, Kuzey, ağabeyi Güney’le beklenen yüzleşmeyi yaşar.
gamze yılmaz demiş ki;
allahım boyle bır guzel dızı olmaz yaaaaaaaaa dunyada tek bu dızı ah keske hıc bıtmeseydı of yaaa o kadar agladımkı anlatma cok guzeldı kuzeyyyyyyyyyyyyyy:)))))))))))))))
17.10.2013 - 19:15
0   0

ROZA demiş ki;
Tc sezzy,Tc Berran,Nuray,MSFIGO ve benim nikime alerjisi olmayan herkese egeden SICAK selamlar. Sitede yaz tatilinde:)). Yeni dizilerde belki görüsmek üzere...
30.07.2013 - 17:24
0   0

MSFIGO demiş ki;
NURAY, bir ask hikayesi su anda gercekten hep ceylan ve korkut arasinda ama asil konu daha ilginc. öyle yapsalar daha güzel olur. hazar ergüclü (simay) yeni bir dizide oynayacakmis. cagatay ulusoy ve serenay sarikayada oynayacakmislar. dizinin adi ise "ask hikayesiymis". anlamadim gitti. sacma degilmi. nerdeyse dizinin ismi ayni. birde kuzey güney yeniden devam edecekmis diye okudum. güney kuzey olarak :)
08.07.2013 - 15:19
0   0

TC Berran demiş ki;
Evet KuzeyCanlar, bende ayni sevgili Sezzy gibi ve sevgili Msfigocumun belirttigi gibi daha önemli konular varken bitmis fINAl yapmis bir Dizi icin parmak yormaya degmez.zaten yazilacaklarin hepsi yazildi.Bundan sonra TEMCIT pilavi gibi isitip-isitip sofraya getirmeye gerek yok.Sezzycim bendeUlUSAl,Halktv ve sözcü ile hasir nesirim. Onlar sayesinde herseyden haberimiz oluyor.Yorumlarimi SöZCü ve ODA TV de yaziyorum.Bende hepinizi sevgilerimle kucakliyorum.Nuray sana tekrar kolayliklar diliyorum.Bu platformu paylastigimiz Arkadaslara SEVGI,MUTlUlUK vE BARIS dolu günler günler diliyorum.IYI TATILLER ve YENI GÜNEY KUZEYDE bulusmak üzre hosca kalin sevgiyle kalin KuzeyCanlar*_*
06.07.2013 - 18:31
0   0

nuray demiş ki;
MSFIGO ben en basindan beri cok begenerek izliyorum Kore versiyonunada bakmistim cok aglatmisti , anlatimi ve dokunakli muzigiyle beni benden almisti, hala muzigini dinlerim aklima geldikce , artik oraya yazarim zamanim oldukca , oyle guzeldiki burda yazismak ayni paylasimlarin diger dizilerde olmasini cok istiyorum , fakat baktigim sadece Ceylan ve Korkut Ali'nin hikayesi kaldi , Sezzy nihayet bende senin o anlamli yorumlarini okumayi cok ozlemistim, butun arkadaslara iyi tatiller diliyorum Bir Ask Hikayesinde gorusmek dilegiyle
06.07.2013 - 00:32
0   0

tc sezzy demiş ki;
Yorumu gonderir gondermez kg.nin demirbasi Roza.ya selami unuttum. Eyvah dedim, simdi tencere, tava calmaya baslar:)))) Roza.cim. Sana da sevgiler:))))
05.07.2013 - 04:51
0   0

tc sezzy demiş ki;
Sevgili MSFIGO. Dogru tahmin ettin canim. Bir aydan beridir ulusalla halk tv disinda kanal izlemiyorum. Kgyi izledim. Iki yorum yazdim ilki gitti. Ikincide net baglantim koptu gonderemeyince tekrar yazmak istemedim. En sevdigim dizi bu idi. Tam da istedigim gibi bitti. Diger dizilerle ilgilenmiyorum artik. O kadar ciddi seyler oluyor ki ddiziye arada bir girip arkadaslar varmi diye bakip cikiyorum. Senin yorumunu okumasaydim yine yazmadan cikacaktim. Ama dogru tahmin etmissin. Bunu yazmak icin girdim. Insallah yakinda guzel gunler gorecegiz. Sevgili MSFIGO, Berran, Nuray, Eren ve adini yazmaya ubuttugum guzel arkadaslar. Hepinize sevgiler. Eylulde gorusuruz.
05.07.2013 - 04:47
0   0

MSFIGO demiş ki;
selam nuray, bir ask hikayesi güzel bir dizi :) iyice heyecanli olmaya basladi. artik tolganin evlatlik oldugunu ögrendik ve korkutun babasida yasiyormus. kimin ne oldugu belli burda ;) acaba önceden buraya fazla yorumlar yazan arkadaslar su anda türkiyede cok sorunlar yasandigindanmi buraya fazla katilmiyorlar :) belki adamlarin baska mesgaleleri var.
04.07.2013 - 12:57
0   0

nuray demiş ki;
Eren ben bu hanimi tanimam etmem , ama beni bilen bilir burda , yazisinin tamamini bile okumadim anla iste takmiyorum benim arkadaslarimin bildigi baska guzel gelismelerim var , baska sitelerde sevdigim arkadaslarimla bunu paylasirim , ama burayi tartisma platformuna cevirmek onun haddi degil bizde bi laf vardir , kervan yurumeye devam edecek, Bu arada arkadaslar BIR ASK HIKAYESI dizisi cok guzel orda bulusalim , tartisma ortamina cekenleri kaale almadan :):):):)
04.07.2013 - 00:23
0   0

nuray demiş ki;
Melinda dizi uzerinde yoruma baslamis olsaydniz sizi dikkate alir yazilariniza teker teker cevap verirdim , bana direk yazdiginiz icin sizi muhatap almiyorum uzgunum
04.07.2013 - 00:16
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler