logo

Babam Sınıfta Kaldı 9. Bölüm izle

Özet: Erman, evde üniversite zamanlarında Çiğdem’in ona doğum gününde hediye ettiği bir şiir kitabını bulur. Bunun üzerine yıllar önce kaybettiği Çiğdem’i geri kazanmak için daha fazla beklememesi gerektiğini anlayıp konuşmaya karar verir. Tahsin, telefonuna gelen cevapsız çağrı üzerine önemli olacağını düşünüp geri dönüş yapar. Bir dolandırıcının eline düştüğünü fark etmesi zaman alacaktır. Yağmur, Kaan’ın onu telefonda nasıl kaydettiğini merak edip bunu çaktırmadan öğrenmek ister. Buse ve Asiye’nin de yardımıyla bunu öğrenir fakat Kaan’la araları açılır.
aloneboy03 demiş ki;
hocam partların içi bile karışık izlediğim diziden bişey anlamadım komple yenilenmesi lazım
10.09.2013 - 02:46
0   0

ismail demiş ki;
komedi cıvıklık demek midir.. yaz demek cıvık dizileri gazla gitsin demek midir.. bu dizi güzel.. ama gitaristi oynayan evlat olsa sevilmez tipin sahnelerini atarsanız yarım saatte zevkle izlenebilir.. nizamiye hem sıcak hem de güzel bir tip.. burada harcanmış.. ilerde romantik rollerde oynarsa başa güreşir.. komediyi bir yığın cıvık tipi bir araya getirmek sanan yapımcılar ve castingçiler metin akpınar (ortağı zeki cıvık olduğundan saymıyorum), gerçek duayen ferhan Şensoy gibilerin ışığını görmedikleri tiplerle nal toplarlar.. anglo sakson hayranı dormen soyadlı biri ile bence züppelik ve zuhal olcay ın kocası olmaktan başka vasfı olmayan bir tip de komediye soyunu rezil odular.. komedi zordur.. sadece güldüren cıvık olmaktan öteye gidemez.. gerçek komedyen güldürürken düşündürebilendir..
09.09.2013 - 19:34
0   0

selvi demiş ki;
cok komik bir dizi ya bu bolumde cok guzeldi hele silahtatôr sahneleri cok komik, tahsini rolu busenin gelgitleri ... farkli bir renk katiyor diziye sadece biraz busenin gelgitleri biraz hafifletseler bence daha iyi olur ust uste olunca komiklikten cikiyor her sahnesinde olmasa daha iyi olur,yazganda ogle farkli bir renk katiyor ama ayni sarkilar ayni hareketler tahsinin parasini yemesi sômurmesi cok fazla sanki yazgan sahneleri hic deyismiyor tekrar tekrar hep aynilari izlemis gibi geliyor .. yagmur ve dedesi ermana fazla yukleniyorlar baba ogul arasi cok soguk hic babasi ermana sevgi gostermiyor hep yaptigi hatayi basina kalmasi onu hep kucuksemesi ters cevap vermesi her bolumde uzucu tmm olsun ama her bolumde olmasi ermana gitigi yolda inanmasi arada ogluna guc vermesi destek olmasi gerekir... 9. bolumde hic ogluna destek olmadi hep tersleyip kucuk dusurdu kizinin karsisinda... bence zaten erman icin kolay deyil universiteye geri donus yapmasi hele eski arkadaslari hoca sevdigi dekan olunca.. tabi bu benim bakis acimdan herkes farkli bakar buda benimkisi .. yorum yapmak bunun icin zaten herkesin bakis acisini gormek fikir almaktir tabi abartmadan ...ama yinede cok basarili farkli bir dizi begeniyle izliyorum ..
09.09.2013 - 15:26
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler