logo

Ben Onu Çok Sevdim 2. Bölüm izle

Özet: Ayhan Aydan, büyük bir heyecanla Başvekil Adnan Menderes'in yemek davetine teşrifini bekler. Aynı gece Berin Menderes de eşinin yolunu gözlemektedir. Adnan Menderes İstanbul dönüşünde, Ankara'da ailesine kavuşur ancak bu dönüşün hüzünlü bir yanı vardır.Ferit Alnar'ın hastaneden çıkmasıyla gelişen olaylar Ayhan Aydan'ı hayatını değiştirecek bir karar vermeye zorlar. Bu aceleyle alınmış kararın ardında Başvekil Menderes'e aşık olma korkusu vardır.
serpil demiş ki;
mehmet aslantuğun oyunculuğu muhteşem sanki rahmetli menderes karşımızda gülümsüyor
26.09.2013 - 11:38
0   0

ferda demiş ki;
Dizi nin gecikmesinin nedeni anlasildi.Emin Cölasaninda yazdigi gibi ilaveler ve hayali seyler yazilmis.VE Bazi laflar DARBE, CAPULCU VE PADISAH v.s., sonradan ilave edilmis.ATV malum RTE'nin damadinin kanali:-)))) Biz o yillarin sonuna yetistik biliyoruz. Ayrica Dizide NIHAT ERIM rolünü oynayan AYHAN AYDANIN bizzat kendi yegenidir. Yani oda bir canli sahittir:-))) ECE AYDAN!!! Herseye ragmen güzel gidiyor. Oyuncular SUPER ! basta Mehmet Aslantug ve BIRCE AKALAY hepsi iyi.Insallah böyle devam eder..Sadece kücük oglunu SULTAN dizisinden taniyorum.Cok antipatik buluyorum:-( BASARILAR !!
19.09.2013 - 13:15
0   0

Burcu demiş ki;
Oyuncular iyi dizi cok sikici,62 yil öncesini anlatan dizide nasil bir rahatlik 2 dk görüsmeyle evli bir bayanin evine ziyaret.Mümkün mü elbette mümkün ama kurgu öyle kötü ki hic o duygusallik,tutku seyirciye gecmiyor öylede olunca cok mantiksiz oluyor.Siyasi sahneler asiri zorlanmis taraf olmak adina,senarist her firsatta taraf oldugunu zaten belli ediyor o sorun degilde Adnan Mendereside mükemmel göstereceiz derken Bayarin bürokrasinin kuklasi gibi yapmislar.Keske güzel bir kurgu olsaydi da zevkle izleseydik,her senarist ask hikayesi yazamiyor malesef.Hürremle Süleyman askindan sonra bizde bir dizi yapalim ask olursa icinde izlenir arayada politikayi katariz halk da nasilsa her diziye inaniyor mantiginla yapilmis bu da cok belli. Evli erkeklerin asik olup eslerini aldatmalari niye anlayisla karsilanmaliymis gibi davraniliyor hic anlamiyorum,asiksan ayrilirsin o zaman anlayis beklersin ama 2 iliskiyide devam ettirmek hic de anlayisla karsilanacak bir durum degil.
19.09.2013 - 06:50
0   0

MSFIGO demiş ki;
Mehmet Aslantug'un ve Birce Akalayin kimyalari cok güzel. o aski resmen yasiyorlar gibi. Birce Yer Gök Ask ta evli oldugu Murat Ünalla bile bu kadar o aski yansiyamamisti bu dizideki oldugu gibi. hikayeye gelirsek, Adnan Menderesin hayatini kaleme almalari cok güzel. Ama asklarina gelirsek aslinda Adnan Menderes ve Ayhan Aydan aldatmislar eslerini. Bilhassa Berin Menderese karsi büyük haksizlik olmus.
18.09.2013 - 19:55
0   0

elif demiş ki;
mehmet aslantuğ siyaset adamı gibi süper ....her rolün hakkını veriyo. güzel bi dizi tarih öğrenmek ders almaktır. emeklere sağlık....
18.09.2013 - 12:28
0   0

sanem demiş ki;
Mehmet Aslantug'un hayraniyim,sesi, karekteri her sey mukkemel,cok basarili bir oyuncu ama yine'de keske baska renkli bir dizide oynasaydi,siyasi diziler biraz sikici oluyor. sadece Menderes ve Ayhan sahnelerini izliyorum.ne guzel bakislari var allahim kim asik olmaz ki.
18.09.2013 - 11:34
0   0

Zeynep demiş ki;
Oyuncuların hepsi çok başarılı.Özellikle Mehmet Aslantuğ ve Şemsi İnkaya'nın performansları muhteşem.Mimikleri nasıl bir kullanıştır o Ya Rabbim!Sağolsunlar...Senaryo da çok güzel.Hayatı zaten roman olan Adnan Menderes'in diziye konu edilmesi güzel fikir.Dizi, rating canavarına aldırmadan sürer ve olması gerektiği şekilde sonuçlanırsa sevineceğim.
18.09.2013 - 11:25
0   0

elif demiş ki;
bu diziye bayiliyorum oyuncular cok iyi umarim reyting kurbani olmazlar
18.09.2013 - 10:50
0   0

nurten demiş ki;
mukemmel bir dizi, MEHMET ASLANTOGA çok tesekurler bunun gibi harika bir hikayeyi bizler için sunmak gurur verici,helede gerçeklerden almak ve bizler turkiyenin tarihini ogrenmek ayri bir gurur, boyle diziler her an yapilip seyirciye sunmalarindan gurur dayarak izliyorum, bilgi, hikaye ve emeginize saglik
18.09.2013 - 06:54
0   0

DILBER demiş ki;
Mehmet Aslantug baska söze gerek varmi?MUHTESEMMM.tsk.ler tüm oyunculara
17.09.2013 - 23:55
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler