logo

Aşk 2. Bölüm izle

Özet: Azra, borçlarından kurtulma planından bahsettikten sonra Kerem’den büyük bir tepki alır. Kerem, Azra’nın, aşklarını bu işe dahil etmesine anlam veremez. Bu sırada her şeyden habersiz Şebnem, bir yandan ailesine hissettirmeden hastalığı ile ilgili son durumu idare etmeye çalışırken diğer yandan da Azra sayesinde Kerem ile hiç beklemediği şekilde birada olma şansı yakalar.
arina demiş ki;
her bolum gibi bu bolumde super basqada bisey soylemiyorum
19.10.2013 - 19:22
0   0

eminek demiş ki;
Şebnem çok içten ve samimi harika bir oyuncu ama maalesef Hazal ve Hakan bu güzel diziye hiç yakışmıyorlar. Hazalın oyunculuk berbat aklı Aşkı Memnuda kalmış. Hakan tipten kaybediyor. Üstelik aşklarını ifade derken hiç de gerçekçi değiller. Bu dizi Aslı yani şebnem için izlenir ancak
10.10.2013 - 00:29
0   0

cemile demiş ki;
azranın kereme söylediklerinii hiç sevmedim.özetle kereme diyor ki; sen evlen nasılsa o ölecek, sana miras kalacak, zengin olacaksın biz evleneceğiz. sadece ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olan birinin planı değil bu. son derece hırslı, gözü kara, acımasız bir kadının planı. azrayı anlayabilmek için kendimi zorlasamda olmuyor. azra bunları söylerken çok soğukkanlı ve rahat. azrada vicdan tatile çıkmış. şeytanın diğer adı azra olmalı...
07.10.2013 - 20:17
0   0

SELİN demiş ki;
Herkese selam. FEY“cim hala aramızdasın bu çok güzel sana benden kocaman bir mükafat öpücüğü. Yorumunu okuyunca farkına varmadığım şeylerin farkına vardım. Mesela Azra’nın yemekte Kerem’le Şebnem’in babalarından bahsederken duyduğu rahatsızlığın (tabii o sahneye tekrar baktıktan sonra). Azra’nın acınası durumda olduğu tespitin de çok doğru. Kız sadece ailesi yönünden değil sevgilisi yönündende şanssız. Sevdiği adam yüzünden hayatı tehlikede onun ve kendinin hayatını kurtarmak için sevdiğini başkasının kollarına atmak zorunda. Ve tabii bunları düşününce insan kendi kendine sevgili MSFİGO gibi soruyor “acaba biz böyle bir durumda ne yapardık”. Bu benim çok kolay cevap verebileceğim bir soru değil. Konu sadece kendi hayatım olsaydı belki ne olacaksa olsun derdim ama işin içine sevdiğimin hayatının tehlikede olması girince iş değişiyor. Ve yine senin dediğin gibi sevgili MSFIGO bu dizi bu çaresizliğin ve hiçbirimiz için etik olmayan bu oyunun kahramanlarımıza neler yaşatacağını göstermek istiyor. Selam ROZA’cım cevabına teşekkürler, demek ki doğru tahmin etmişim ama şimdi emin oldum. İşte ben bir sitede yazışmayı bu nedenle seviyorum, yeni bakış açıları ve yeni ifade tarzları öğreniyorum bu da çok güzel. Bence Kaan Urgancıoğlu zamanla Kerem’in yerini alacak. Can’ın Azra’ya aşık olacağı şimdiden görülüyor ama bence zamanla Azra’da ona aşık olacak. Ben inşallah diyorum. Bu arada ben Kaan’ı bir iki sene önce İstanbul’da bir Restoranda görmüştüm burada göründüğünden çok daha genç ve yakışıklı görünüyordu. Biraz şaşırdım buradaki haline. Herkese sevgiler.
07.10.2013 - 09:16
0   0

asuman demiş ki;
Dizideki beklentilerimi cok yüksek tutmusum galiba, benim icin tam bir hayal kirikligi oldu! calikusu cok daha güzel bir dizi, ilk bölümden bagladi beni....ASK dizisini Hazala ve Asli Tandogana ragmen izliyemiyecegim, üzgünüm!
06.10.2013 - 20:03
0   0

fey demiş ki;
Valla ben bu bölümü de karakterleri de -ufak tefek hataları ile- yine beğendim. Hazal, kötü bir ortamda büyümüş bir genç kadını başarı ile canlandırıyor. Azranın,sevgisiz, menfaatçı, kızını para ağacı gibi gören bir anne ve küçükken onları terkedip giden bir babası var. Bu ortamda büyürken, -kendini koruma içgüdüsü ile- merhamet duygusu gelişmemiş, empati yapmayı bilmeyen, insanlara soğuk ve mesafeli duran, antipatik biri olup çıkmış. Kereme gelince daha sevgi dolu bir ortamda daha ilgi içerisinde büyüymüş. Öyle ki işe girdi diye Kurban kesmeye niyetlenen bir annesi, sevdiği bir babası var. Azra adadaki yemekte, Keremle Şebnem babalarından bahsederken ne kadar rahatsızdı. Onun anlatacağı bir babası yoktu. O ortamda kendini yabancı ve fazlalık hissetti. Aslında Azra acınası bir durumda, çaresizlik içinde yanlış karalar veriyor ve buna da devam edecek galiba. Şebnenim tedavi olursa iyileşeceğinden habersiz, çünkü doktorla konuşmaların tamamını duymamış olabilir diye düşünüyorum. Şebnem tedavi olup kurtulur ve Keremde Şebnemden etkilenip aşık olursa Azranın durumunu düşünemiyorum bile, resmen kendi kazdığı kuyuya düşecek . Kereme çok fazla aşık çünkü çevresinde dayanacağı, güveneceği başka kimse yok. Azranın sadece zengin olmak için bunları planladığını düşünmek ise acımasızlık olur, çünkü borç olayı çıkmadan Şebneme mesafeli yaklaşıp, Kereme olan ilgisinden çok rahatsız olduğunu açıkça gösteriyordu. Ayrıca zengin olduğunu bildiği Can'a da mesafeli yaklaşıyordu. Neyse ben kısa keseyim devamını izleyip görelim..:)) SELİN cim sana ve diğer arkadaşlara selamlarımı yoluyorum.
06.10.2013 - 02:37
0   0

Roza demiş ki;
Merhaba SELIN ve MSFIGO. Selin evet bu ise hic baslamasalar anlaminda kullandim TOPU:)). Bende Hakan Kurtasi hic sevemedim. Ona bir cocuk sevdimde GICIKTIM,burada da devam ediyor hissettiklerim :). Hakanla Asli arasinda 9 yas fark var. Ama masallah Asli tandogan yasini göstermiyor. Keske Kaan Urgancioglu Keremin rolünde olsaymis..
05.10.2013 - 21:30
0   0

MSFIGO demiş ki;
rozacim, bihter ve behlül elektrigi acayip bir elektrikti :) azra ve kerem uzun zamandir beraberler. su an sadece sebnem ve kulüpten sakliyorlar ama kendi mahallelerinde yasiyorlar bu aski. bihter ve behlül baskalariyla beraberken beraber oldular. ayrica onlarinkisi hep gizliydi. azra ve kereminkisi yari gizli diyelim :) bende masum ve hasta olan bir kizi böyle bir sekilde kullanilmasini yanlis görüyorum. ayrica kerem ne kadar geri kacsada azra onu iyice sebneme dogru itiyor. yalniz bunlarin durumu iffetde gibi degil. iffet baslarda kocasina gercekten baglanmak istedi onunla bir hayat gecirmek istedi. sonra ne olduysa tecavüzcü cemile halen asik oldugu ortaya cikti. onlari hic desteklemedim cünkü benim icin igrenc ve korkunc bir beraberlikti. eger azra ve kerem sirf zengin olmak icin masum bir kizi kullaniyorlarsa ozaman gercekten savunulacak bir yanlari olmazdi. burda ama senaryo geregi hayatlari söz konusu. acaba bu durumda olundugu zaman ne yapmak lagzim? kerem sikayet etti mafya bozuntunusu ama azrayi kacirdilar. gözünüzün önünde sevgilisinizi vuracaklar acaba biz böyle bir durumda ne yapardik? memleketten kacarmiydik yada bankami soyardik, ne yapardik? kerem bu duruma istemeyerek düstü. ama yinede azranin soguk bir sekilde planladigi oyun etik degil. soguk bir sekilde diyorki "sebnem zaten ölecek, ölmeden ask görür, ölürse borclar ödenir sonra bizde evleniriz". kerem karsi geliyor cünkü etik degil. kanser hastasi ölümle mücadele eden bir kizin hayalleriyle oynanacak. peki bu kiz yasarsa ne olacak? iste olaylar ozaman karisacak. anladigim kadariyla zaten senaryo azra ve kerem askini savunmuyor. caresizlik insanlari nereye sürükler, etik olmayan seyleri yaparsan basina ne gelir onu gösterecek bence senaryo. zaten azranin sesiyle deniliyorsa " bazilari sansli dogar, bazilari sansiz ama kimin sansli yada kimin sansiz oldugu belli degil".
05.10.2013 - 13:06
0   0

SELİN demiş ki;
Herkese selam. Site gene sakinleşmiş. FEY’cim yok SEZZY’cim yok, Sevgili BERRAN zaten kayıplarda... Neyse iyi düşünelim iyi olsun. Bakmışım yarın hepsi gelmiş. Ama sevgili ROZA burada ve ben ona yine üzülerek Hazal konusunda kısmen hak vermek zorundayım. Yani hep aynı ifadeyle oynuyor diyemiyorum ama bıkkın bir oyunculuk çıkardığı konusunda haklısın diyorum; bıkkın ve isteksiz. Azra bence sert bir karakter değil ama ayakları çok yere basan bir karakter, fazla gerçekçi. Bende onu biraz daha duygusal görmek isterdim. Mafya babasının hardal renkli pantolonu yorumun gülümsetti beni. Farkına varmamıştım, tekrar baktım. Birde “bu topa hiç girmeseler” deyimini pek anlayamadım. İlk defa duyuyorum. Bu işe hiç başlamasalar manasında mı acaba? Cevap vermek zorunda değilsin ama, yazarsan sevinirim. Evet MSFIGO’cum Aslı’nın saçı konusunda da Kerem ve Şebnem’in kimyası konusundada sana hak veriyorum. Ama ben anladım ki ben bu Kerem’i sevemiyeceğim. Bende sevgili STEPHANIE CHRİSTİNE gibi sorup duruyorum bu Kerem’i oynayan oyuncuyu çok mu aramışlar diye. Adamın nereye baktığı bile belli olmuyor. Hazal Kaya’ya bende bayılıyorum sevgili YAĞMUR gibi. Sevgil CEREN ve ETİ’de onu beğendiklerine göre sitede çoğunluktayız. Gördüğüm kadarıyla Şebnem karakterini herkes sevdi ve Aslı da bu rolün hakkını veriyor doğrusu. Sevgili GÖZDE bence oyuncularımız RTÜRK’ten korktukları için öyle öpüşmek konusunda pek marifetlerini gösteremiyorlar. O kadarına şükredeceğiz artık. Sevgili MERCAN dizinin konusunu beğenmemeni anladım ama bu dizide zengin olmak için kimin çalıp çırptığını anlamadım. Ben hayatlarını kurtarmak için böyle birşey yapmak zorunda kalan iki genç görüyorum, zengin olmak için değil. Zengin olmak için değil de canlarını kurtarabilmek için yaptıkları içinde senin kadar zalimce yargılıyamıyorum onları. Bu Şebnemin hayatını kurtarırsa hatta hayırlı bir iş olabilir bile bence. Bence burada asıl kötüler mafyacılar ve bunları önleyemeyen düzen. Onlara kimse kızmıyor gördüğüm kadarıyla. Eğer onlar olmasaydı Azra ile Kerem böyle birşey yapmıyacaklardı diye düşünüyorum. Sevgili SANEM senin senaryoyu beğenmemeni de anlıyorum ama senaristlerin Kerem ve Azra’nın aşkını savunduklarını düşünmüyorum. Onlar bir hikaye anlatıyorlar. Dünyamızda maalesef sadece iyi güzel ve doğru yok; yanlış yapan insanlar, kötüler, haksızlıklar, hırsızlar katiller...ve onların da bir hikayesi var. Bunları da gösteriyor diye senaristlere kızamam ben. Ama tabii beğenmek zorunda değilim ne anlattıkları hikayeyi ne de gösterdikleri karakterleri. Bu arada ne mutlu ki sen sadece “Aşk kırmızı” filminde iki kadından da vazgeçmeyen erkek karakteri görmüşsün. Ben gerçek hayatta da çok gördüm. Senin gibi sadece iyilerin ve doğruların olduğu bir dünyada yaşamak isterdim, hiç hata yapmadan, haksızlığa uğramadan, dedim ya ne mutlu sana. İnşallah bana yine kızmazsın. Babam bana hep kızım “iyiyi ve güzeli sevmek çok kolaydır mesele kötüyü ve çirkini de ön yargısız anlamaya çalışabilmektir” der ve bende onun haklı olduğunu çoğunlukla görmüşümdür. Bakalım bu çirkin oyun nereye götürecek kahramanlarını...hayra mı şer’e mi? Herkese sevgiler.
05.10.2013 - 01:19
0   0

Ceren demiş ki;
Hazali begenirim ve onun icin basladim bu diziyi izlemeye, ama bence Azra Karakterini oynayamiyor. Asli ama Sebnem Karakterini gercekten cok güzel oynuyor. O kadar duygulaniyorum ki onun bu caresiz haline. Hayatin nasil degerli oldugu insanin aklina geliyor. Bravo , gercekten güzel canlandiriyor. Diziye devam...... heyecanla bekliyorum. Ama Sanemin dedigi gibi, böyle asklar olmaz olsun.
04.10.2013 - 21:03
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler