logo

Bugünün Saraylısı 4. Bölüm izle

Özet: Katiboğlu ailesinin yalıya yerleşmesiyle, yalıda yeni bir hayat başlar. Ayşen, Katiboğlu ailesinin varlığıyla mutlu olsa da ilk aşk acısı peşini bırakmaz. Ayşen, Neslihan’ın tahrikleri ve Feride’nin telkinleriyle köşesine çekilmek yerine sosyal hayata karışmaya başlar. Ayşen’in Feride’nin etkisi altına girmesi Ata’yı huzursuz eder. Ayşen ve Fatih arasında başlayan arkadaşlık Süreyya’nın tepkisini çeker. Süreyya’nın kıskançlığı giderek tehlikeli bir hal alır. Öte yandan Ata, Savaş’ın kirli oyunlarıyla yüzleşir. Rekabet yerini adım adım güçlü bir düşmanlığa bırakır. Ayşen’in Feride’nin ellerinden çıkan yeni imajı çevrede şaşkınlık yaratır. Fatih, Ayşen’deki değişimi endişeyle izlerken Savaş ise bir kez daha Ayşen’e yaklaşmaya çalıştığında beklemediği bir karşılık alır. Ayşen’in tavrı Savaş’ı daha çok çekerken Ayşen, adım adım karanlığa yürüdüğünden habersizdir. Gecenin sessizliğinde büyük sır yankılanırken, gerçek bir anda ortaya çıkar.
Derya demiş ki;
Bence cok guzel bir dizi evet bende size katiliyorum cok saf aysem
05.12.2013 - 21:08
0   0

aytekin demiş ki;
bu dizi benim 1-ci bolumden sevib bakdigim bir dizidir.4-cu bolum hic olmadi,Aysen o saflikdan o sadelikden,cikarken her sey normal gorunmeliydi ben gozduyurdum o,sadelikden cikarken hami ona hayran kalacak,amma cok adi oldu,hatta onun o geyimde o kablokda yikilmasi onu daha da kucuk dusurdu.bu benim fikirim.
04.12.2013 - 08:54
0   0

Leyla Ozturt demiş ki;
Bu dizi en guzellerinden. Ama gerchekten Ayshen bukadar da saf olabilir mi. Aman tanrim bir insan ya da oyuncu, saf olabilil ama okadar da olamaz. :) :) :)
03.12.2013 - 19:45
0   0

assoslu demiş ki;
Kuvvetli bir oyuncu kadrosu olusturulmus, yalilar kiralanmis ama senaryo ve muzikte neden ucuza kacilmis anlamak zor.50lerin Turk filmleri ve pembe dizi romanlari duzeyinde bir senaryo , izleyiciyi de kucuk gormek ..Hele o sirk muzigi kimin begenisi. Bu oyuncular kabul etmeden senaryoyu bir okumazlarmi? Kararkterlerin ya cok iyi, ya cok kotu oldugu zamanlar geride kaldi, artik hem iyi , hem zayif taraflari olan karakterler ile konular gelisiyor..Boylece daha ilk Bolumden sonunu kestirmek mumkun olamiyor..dilerim ya senaristler degisi veya aralarina yeni bir kan katilir....
03.12.2013 - 12:39
0   0

Sibel demiş ki;
Evet yaa arkadaslar katiliyorum size.. Kendisi cok saf, ins bir an önce uyanir ve gercekleri görür, ve ona kötü davranlarina iyi bir ders verir ve cok pisman olurlar kesin.. Bide Aysen uyanmiyorsa, BABASi nerde, demiyor mu hic feride'de para yok bunlar nerde para bulluyorlar?? Yani biliyor Aysen saf oldugunu, ins o feridenin kullagini ceker ve aysene de söyler böyle böyle diye falan?? Yani feridenin annesi komsuyla konusurken hani evi biz tekrar aldik falan dedi ya, aysen hepsini duydu ama saf oldugu icin kadin bir yalan atti ve inandi:// iyi ki Fatih var kiz her düstügünde o yardima kousuyor!! :) Acaba simdi fatih babasi oldugunu duydu öbürleri de duycak mi, yoksa onlarin arasinda mi kalir?? :) heyecan basti
02.12.2013 - 23:31
0   0

ferda demiş ki;
Aysen o rolü iyice yapistirdi.Ve hata ediyor.Nasil CADI karakterleri hep CaDI rollerini oynuyorsa ayseninde yaptigi farkli degil.Ama bir yere kadar.Zira zamanimizda böyle karakterlerin nesli tükendi.HERKES MENFAAT PESINDE!!!!! ülkeler ve politikalardai ayni sekilde!!!!!!Bu kadari aptallik biktirici ve sinir bozucu dercede!! KÜL KEDISI sadece masallarda kaldi.
02.12.2013 - 12:14
0   0

Hayes demiş ki;
Bu kadar da saf olunmaz, biraz abarti, surekli basina birseyler geliyor ve ne hikmetse her basina Olay geldiginde Dr orda ve kahraman olarak o kurtariyor, her bolum boyle!!! Bu arada diziler de insanlarin birbirlerine uzun uzun bakip konusmamasi ve tam hoscakal dedik ten sonra ayrilirken tekrar cagirmalari (Ahmet, Mehmet, Ayse) neyse ... Konusmalari. ( tesekkur ederim , sagol, vs... sadece can skici ve vakit kaybi. O kadar karisiklikli bos bakacaklarina ( gercekte hic kimse oyle bakmaz) ne diceklerse soyleyip cekilsinler. Dizi 90 dk olmak zorunda degil, 80 olsun 75 olsun ama akici olsun. Bunun disinda diziyi begeniyorum, daha akici ve akillica olur amarim.
02.12.2013 - 01:13
0   0

Leyla demiş ki;
bu kadar saflik olmaz ki ya, sanki uzaydan gelmis lutfen bir an önce senarjoda deisiklik yapilsin cünkü böyle sIkIcI oluyor ev onun evi o da temizlikten baska bir sey yapmIyor yani fena kunlaniliyor .Bu gün 10 yasinda kizim bile aptallik bu diyor......
01.12.2013 - 23:47
0   0

Melissa demiş ki;
Bu diri chok guzel ama hangi kanalda veriliyo? :* :) :*
01.12.2013 - 21:23
0   0

Geren demiş ki;
Bende mukemel bir dizi aysen. Çok Tatlisin tskk
01.12.2013 - 20:57
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler