logo

Huzur Sokağı 49. Bölüm izle

Özet: Zor günler geçiren Feyza, Bilal’in yanında bayılır. Bu duruma şahit olan Zeliha ise Bilal’in Feyza’yı hâlâ unutamadığını bir kez daha anlar. Zeliha’yı zor günler beklemektedir. Ya Bilal’e olan aşkından vazgeçecek ya da her şeyi göze alıp savaşacaktır. Birbirlerini hâlâ deli gibi seven Bilal ve Feyza ise bu büyük aşkı unutmanın yollarını ararlar.
Nurten demiş ki;
gerçekten bu diziyi çok beyeniyordum ve severek izliyordum ama bu guzelim a$ki harçadiniz yonetmenler, diziyi maffettiniz, reytingi du$urdunuz, bu geçlerinin ha birle$ti ha ayrildi , ha yine birle$ti yine du$manlar ayirdi, bu ne ya bir birle$tirip ayirdiniz olmaz ben resmen bakmiyorum dizinin ozetini okuyorum severek izledigim dizi ne hele geldi, IYI SACMALAMALAR DOLDU DIZININ KONUSU YAZIK ETTINIZ BU DIZIYE ben Kutsinin ve Feyzanin a$ki için bakiyordum $u selim olduktan i$leri iyice mahvettince ve Ulkerde dahil bakmiyor bu kadarda saçmalik olmaz artik yani Evet Orange county haklisiniz demek zeliha hamile, ya pes bu kadarda olmaz dizi ne hale gelmi$. Bilalin annesine ne demeli Cahide hanim haklisiniz size 100 de 100 katiliyorum, bakanlara iyi seyirler ben yorumlarla dizinin ozetini okuyorum kafi ama dizinin gidi$ hatti deyi$irse bakmaya ba$larim, ben ne guzel demi$tim eski ye$il çam filmlerinin a$ki gibi derken yanilmi$im
11.12.2013 - 02:24
0   0

Tibet demiş ki;
ölme eşeğim ölme... bu dizi çok saçmaladı ya...
11.12.2013 - 00:27
0   0

huzur demiş ki;
bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaa ,,,ask yok oldu bir anda ,en beyendiyim diziyidi wimdi heyecanim bile yok izliyende(
08.12.2013 - 12:05
0   0

orange county demiş ki;
GUZELLIM DIZI SACMALAMAYA BASLADI. ZILANIN HIC BIR KABAHATI YOK FAKAT BILAL FEYZA'NIN ASKINDAN OLDUGU HALDE NASIL ZILA ILE BIRLIKTE OLDU? COK SACMA . DIZI SACMALADIGI ICIN REYDIK'LER DUSUYOR..
08.12.2013 - 01:28
0   0

Cahide demiş ki;
ben olsam Ülker'le asla konusmam, Bila'in anneside göya Allah'a inanan, namasinda biri, ayirdi iki seven insani, sanki simdi baskasiyla evlendirdi oglunu, iyimi böyle? Bilal' gene sahip cikamadi, cikmadi asklarina, madem bu yolu gidemiyecektin, niye basladin?
07.12.2013 - 15:33
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler