logo

Aşk 11. Bölüm izle

Özet: Azra, Şebnem’in hayatını kurtarmıştır. Kendini artık iyi hisseden Şebnem, en büyük desteğini de Kerem’den alır. Kerem artık ne olursa olsun Şebnem’i bırakmayı düşünmemektedir. Gittikçe Şebnem’e daha yakın olur. Azra, Şebnem’e yardım ettikten sonra ortalıktan kaybolur. Bir süre uzaklaşmak ister. Ama onu merak eden, onun için endişelenen biri vardır.
eti demiş ki;
eh simdi dizilerin tutmasi icin bas rolu oynayan oyuncu ya uyusturucu skandalina yada dedesi yasda erkeklerle pozlar verib gundemde kalmali ki dizileri izlensin.edebiyle oturup kalkan beren saat hazal kaya kimi insanlar daha izleyicini sasirtamiyorlar izleyicini sasirtmak icin mutlaka nese bir skandal yasamalisinki ahlaksizcasina dizin kopya olup mede bulandirsada bile izlensin.su dizide senaryo cok guzel oyuncularda iyi yalniz yanlis gunde sunuluyordu duzeltildide ve yalnis saatde izleyiciye sunuluyor.o yuzden dizi istedigini alamiyor.bir sozle kanal dizinin bitmesi icin elinden geleni yapiyor.mesala ben sibiryadan ailemle izliyordum,gunu degisildi iyide ya saati kanaldan ailece izleyemiyoruz gec kaldigi icin sabahi internetden izliyoruz,bizim kibi kac aile var bir dusunun.lutfen bizi ahlakiyla ekrana bagliyan su oyuncu kadrosundan marhum burakmayin.emegi kecen her kese derin tesekkurler
20.12.2013 - 17:19
0   0

Roza demiş ki;
Garli yeni yorumcularla offcular,puffcular diye dalga gecicegine sen bölüm yorumunu yapsaydin,bizlerde okusaydik. Ask sevenler veya sevmeyenler hepimizin tahmin ettigi üzere dizi 13. Bölümde FINAL yapiyor. Yapimci sirketten aciklama geldi. Ben degerli vaktimi daha fazla bu diziye yorum yaparak harcayamam. Zaten yorumumla devamli DALGA gecen o SULTANLA ayni dizi platformunda bulunmak bir zevk degil bir ISKENCEYDI.Gerci o beni baska niklerlede baska dizilerde bulur ve ugrasir. Böyle gelmis böyle gider. SELINE,FEYE,MSFIGOYA,SANEME selam eder,her seyin gönlünüzce olmasini dilerim. 2014 ün herkese güzellikler getirmesini dilerim.
18.12.2013 - 18:34
0   0

ella demiş ki;
Diziyi bitirme karari almislar, 13. bolumde final yapacakmis. Bu bas rol oyuncu erkekle ancak bu kadar ileri gittiler. Hazal'in ikinci biten dizisi, bakalim acaba daha once soyledigim gibi sadece guclu kadrolarin oldugu guzel dizilerde yan oyuncu olarak mi cikacak karsimiza yoksa yine yanlis bir kararla bas rol oyuncusu olup bir kac bolumde dizisi kaldirilicak mi??? Bas rol omasi icin daha cok ol kat etmesi lazim..
18.12.2013 - 18:11
0   0

Garli demiş ki;
Dizinin kalitesinin dusmesi yeni yorumcularin yazdiklarindan belli. offff-cular puff-cular!!!
18.12.2013 - 07:40
0   0

yasemin demiş ki;
Tekkas Hakan Kurtas! Allam yaa ne rezil bir oyuncu.. hareketler mimikler cok basarisiz. Beni etkilemeyen oyuncu oyuncu degildir. dizinin resmen icine etmis.. yazik...
17.12.2013 - 22:10
0   0

Aygun demiş ki;
Ben diziye yalniz can ve SEBNEM icin bakiyorum simdide canin Aski ve azra asik olucakmi cana aceba
17.12.2013 - 17:42
0   0

cemile demiş ki;
ben bu bölümden hoşlanmadım. bu bölüm geçiş bölümü olarak hazırlanmış ama bence çok başarısız bir bölüm yazmışlar. canını ortaya koyacak kadar seven azra 15 günde kendisini toplayamaz. can gibi profesyonel playboylar üç beş görüşte evlenme noktasına gelmez. kerem deli gibi azrayı severken, kıskanırken baktık şebneme aşık. can gibi zengin ve güçlü bir erkek, ece gibi birine mahkum oldu. can ecenin şantajına çok kolay boyun eğdi. . bir de teyzemiz oldu. senaristler şebneme başka dünyada yaşıyormuş gibi hava katıyor sürekli. mektubu neslihanın bulması için bir bahane yaratıldı. sanki kerem 15 gün hastanede yatıp kalkmış, hiç mi eve uğrayıp üstünü değiştirmemiş, mektubu yok etmeye fırsat bulamamış gibi. inanılır gibi değil. hakanın fırsatçı kişiliğini öğrenip, sırf keremi takip etmek için iş teklifi de çok saçma. neslihan gibi kadınların asalak diye nitelendirdiği bu insanları kullanması mantıklıdır ama hayatının bir parçası haline gelmesine izin vermesi inandırıcı değil. çünkü uzun vadede holding sırlarını (avukat olarak işe başladı) böyle birine teslim etmesi mümkün değil gerçek hayatta. her şeyin insanlar için olduğuna inanıyorum ancak, yaşanan şeyler, bir birikim sonucu, belli bir mantık silsilesiyle başa gelir. bir şeyler başka şeylerin nedenidir. tesadüfi olayların başa gelmesi de enderdir. her an yeni tesadüflerin yarattığı gelişmeler inandırıcı olmuyor maalesef. başta senaryo gerçekten güzeldi, bazı hatalara rağmen olabilirlik oranı yüksekti. ama son bölümler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. hayal kırıklığı yaşatan bu bölüm için içimden yorum yapmak gelmiyor. umarım benden daha iyi duygularla seyredenler olmuştur da onların yorumlarını okurum. herkese sevgiler.
17.12.2013 - 13:56
0   0

alev demiş ki;
hazal kaya nin oyun gucu olduguna inanmiyorum. ayrica basroldeki erkek oyuncuda basarisiz. bu yuzden seyretmiyorum artik..yazik hazal kaya ya verilen para ya..ne oyunculuk ne fizik. sifir!
17.12.2013 - 12:45
0   0

merve demiş ki;
kerem cok cirkin ya =) niye daha yakisikli bi oyuncu bulmadilar ki okadar güzel kizin yanina hic yakismiyor
17.12.2013 - 08:56
0   0

gül demiş ki;
lütfen azra cani sevsin
17.12.2013 - 01:36
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler