logo

Aşk Ekmek Hayaller 3. Bölüm izle

Özet: Uğur, yeni evine ve yeni okuluna alışmaya çalışmaktadır. Bir gece onu uykusundan uyandıran çörek kokusu Uğur'la Ferit'in arasındaki ilişkiyi farklı bir boyuta taşır. Bunun üzerine Uğur, annesi ile babasını tekrar bir araya getirme planları kurmaya başlar. Bu yakınlaşmanın farkına varan Leyla ise intikamını Erdinç'in kendine olan zaafını kullanarak almaya çalışır. Bu arada Reyhan, oğlunu delicesine özlemiştir. Mahallesini ve arkadaşlarını, özellikle de Karaca'yı çok özleyen Uğur, babasını oyuna getirir. Hiç beklemediği bir anda Uğur'u karşısında gören Reyhan'ı en çok da onunla gelen misafir şaşırtır. Bütün bunlar olurken Uğur'dan kurtulmak için planlar yapan Leyla, yine Erdinç'e koştuğu bir anda, hayatlarını altüst edecek bir sürprizle karşılaşır.
KararBenim demiş ki;
Slm ,acayip bir dizi sanatcilardan bir tek Müjde Ar i taniyorum, oyuncular gercekten cok Güclü,ben izleyici olarak kendimi gördüm dizinin icinde,geriye gittim,hem de cok geriye.cok heyecan verici,..bence bir kac tane daha tanidik oyuncu bulsunlar eskilerden,daha iyi olur simdi de fena degil,.
02.02.2014 - 20:25
0   0

Nurten demiş ki;
evet sizlere katiliyorum ben de mujde ar icin bakiyordum ama oldurduler iyi olmadi, evet ya berna laçin ne kicik kendine bir bak sonra diyerlerin kapisini ayitla lanet kadin, ah bu diziyide birakip git iyi olur, çocuklari buyuttuler haftaya ama oglanin iyi kalpli annesinioldurduler ya iyi olmadi mirassi kim hakedecek guzel dizi ama iki insan yani sanatcilari oldurmeseler iyi olur ben mujde ar için bakiyordum olunce bakmam
30.12.2013 - 00:09
0   0

ceyran demiş ki;
bu diziyi cok seviyorum. Sadece ismini anlamiyorum. aralarinda vergul olsa anlardim.
28.12.2013 - 16:56
0   0

naz demiş ki;
ilk başta biraz endişeliydim ama daha ilk blmden alıştım diziye ya hele Uğur ne şeker şey ya.Altansa ona Altan demiyorum ben Velet diyorum çok bi sinsi değil mi anasına çekmiş ya da Erdinçe çekmiştir.Ben asıl bu çocuklar ne zaman büyüyecek onu merak ediyorum.Tanıtımda çocuklar baya büyüktü.Sanırsam kızla yakınlaşan Altan havuzdaki Uğur tam terside olabilir.
25.12.2013 - 01:06
0   0

berrin demiş ki;
Sorry:((( Ferit degil Kuzeni kötü karakter itici !! düzeitirim…..
23.12.2013 - 23:57
0   0

yunus demiş ki;
dizi güzel gidiyor zengin kız fakir oğlan edebiyatı değil. berrin hanımın dediği gibi ekmek konusu ve hayaller ön plana çıkmış. bozmazsalar dizinin kalitesine diyecek yok.
23.12.2013 - 20:10
0   0

berrin demiş ki;
bu bölüm gayet güzeldi.fazla uzatmadan gercek ortaya cikti.Ferit karakteri ve Leyla cok itici.Berna Lacine botox hic yakismamis;( hamster yanakli olmus mimik filan kalmamis berbat:( Degisik konu EKMEK esas obje olarak alinmasi ilginc.Bikmistik Insaat,Finans ve EXPORT holdinglerinden ! Müjde Ar, Sinan Tuzcu ve Cocuk Yildiz götürüyor diziyi.Ugur karakteri kücük yasina ragmen cok basarili.Daha önce ELDE VAR HAYAT'tada basariliydi.Böyle devam edin. Fazla lastik gibi uzatmadan....Yine bir sürü yeni DIZI baslamak üzre!! Basarilar.Yolunuz acik olsun;)
23.12.2013 - 12:32
0   0

mira demiş ki;
Bu diziyi seyreden yokmu?? Müjde AR icin izlenir ancak Berna LACIN sinir bozuyor.Kendi haltini kulak arkasi yapiyor. Oda artik dizi sonunda meydana cikar:((( Brezilya dizileri gibi uzatirlar ...
23.12.2013 - 10:12
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler