logo

Aşk 13. Bölüm Final izle

Özet: Kerem artık bütün gerçekleri biliyordur. Annesi Sırma’ya çok kızgındır. Tek istediği Şebnem’le her şeyden uzakta yeni bir hayat kurmaktır.Şebnem hamile olduğunu öğrenince Kerem’den ayrılmak istemez. Şebnem’in hamile olduğunu öğrenen Neslihan’ın, Şebnem ve Kerem’e tepkisi büyük olur. Neslihan bütün gerçeklerle yüzleşince Azra’ya yanlış yaptığını anlar. Ve aile olmanın mutluluğunu istemese de çocukları için her şeyi yapar. Orhan’ın hapisten çıkması Kerem için büyük felakettir. Orhan her şeyi anlatmaya karar verir. Bu durum da Azra ve Kerem ne yapacaktır?
asim demiş ki;
Filmin devamini cekemediler mecburen final yapdilar
10.01.2014 - 06:53
1   0

MSFIGO demiş ki;
Alel acele yapilmis bir final. En sucsuz karakter öldü ve bu oyuna tahil olanlar yasadilar. Demek Azrada en sonunda anladiki Sebnem öldü diye mutlu olunmuyor. Ama diziye baktikca aslinda Sirmayi en suclu buldum. Madem baska birinin üzerine mutlulugunu kurdun ozaman bari sucsuz günahsiz olan bir cocugu alsaydin yanina. Ayrica baba rolündeki adamda cok suclu. Eger bir kadini evlenmeden önce hamile birakiyorsun ozaman hic olmassa öz cocuguna sahip cik. Azra hamile kalirken Sirma nasil Kereme kizdi onun nasil yüzüstü birakti diye. Burda Azrada hataliydi cünkü Kereme cocugu aldirdi demisti. Sirma ogluna kizarken gecmiste nasil Orhanin annesine kilabildi? Sonradan ogluna ahkam kesmesi ne kadar dogru idi? Ayrica Kerem Sebnemle hayatini sürdürmek isterken durdugu yerde neden masada öyle olay cikardi? Orhanin en sonunda yaptigida dogru degildi. Yeterince Keremden intikamini aldi ve Keremin hic bir sucu yokken. Ben bütün oyunculari begendim.
04.01.2014 - 18:13
0   0

eti demiş ki;
dogrusu dizinin final yapmasi beni cok uzdu.hazalsiz ekranlarin tadi tuzu yok insallah yeni yilda hazali yeni bir dizide seve seve izleriz.aslinida hemcin.dizini zaten ikisi tasiyordu.ben su dizini iki seyin berbat etdiyine inaanlardanim,biri erkek oyuncularin itici ve yeteneksizliyine,birde kanalin dizini sahiplenmemesine.neyse olan olmus emegi kecenlere sayqilar.her kesin yeni yili kutluyor mutluluklar dilerim.
02.01.2014 - 16:05
0   0

Deniz demiş ki;
Umarim hazal kaya ekranlardan uzak durur uzunnn bir süre. Oyuncuyum diyebilmesi icin 40 firin ekmegi bir güzel yer! Dizinin konusuda berbatti.
02.01.2014 - 13:10
0   0

Duru demiş ki;
Gorevini layikiyla yapanlara tesekkur ederim. Dizi yapimcilari bizi salak mi saniyorlar bilmem ama yabanci dizilerdeki tempo, icerik, doluluk sizlere rehber olsun.Boyle enstrümantel dizilere, zayif repliklere, mantiksizliklara dayanacak gucumuz yok.
02.01.2014 - 09:47
0   0

Sanem demiş ki;
Sevgili SELIN tesekur ederim. Dilerim herkesin 2014 yili saglik,basari,huzur ve mutlullukla dolsun....Iyi yillar!
02.01.2014 - 04:35
0   0

cemile demiş ki;
sevgili SELİN, seninle dönülmez noktalarda değildik. benim de sana karşı sert sözlerim oldu. ben başlattım veya sen başlattın bunun önemi yok. umarım benim söylemlerim de seni kırmamıştır. aslında hoşgörülü bir insan olduğumu düşünüyordum ama burası bana gösterdi ki bazen sabırsız olabiliyorum. yeni yılın mutluluklar getirmesi dileğiyle, hoşçakal..
01.01.2014 - 22:19
0   0

Ceren demiş ki;
Sebnemin ölmezine gercekten üzüldüm. Hayatini maf etdiler. Zor Hastaligini yendi ama sonunda böyle birsey icin öldü. Kötüler yasamaya devam, ama yine iyilerin hayatlari maf oldu. Gercekten yazik.
01.01.2014 - 22:04
0   0

shirley demiş ki;
Aslinda boyle bir finali hic tahmin etmiyordum. Bence cok kotu. " eve yildirim dustu " diyorlar ya ., assil bunlarin evine yildirim dustu. Butun aileyi parcaladilar. sonunu begenmedim
01.01.2014 - 15:22
0   0

Zelda demiş ki;
Oyuncular kendi aralarinda anlasamiyor gibi bir izlenim birakti.....bir birlik olarak bir ekip olarak calismadilar, sahneler donuk ve özen yoktu. Ictenlik yoktu! Yeni dizilerden en iyisi Calikusu!
01.01.2014 - 13:48
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler