logo

Kayıp 15. Bölüm izle

Özet: Yoğun bakımda olan Mehmet, üç gündür uyutulmaktadır. Ancak Metin’in durumu Mehmet’ten daha ciddidir. Hastaneye getirildiğinden beri Metin komdadır. Kerem hala eve döndüğüne inanamamaktadır. Kerem’in bu durumuna üzülen Leyla, psikolojik destek almaya karar verir. Polis her yerde Falko’yu aramaktadır. Falko’nun zorla alıkoyduğu Özlem’i bırakmaya niyeti yoktur.
melis demiş ki;
eski bölümlerden hatirladigimi sana aklima gelenide yazayim özlemin babasida olabilir neden dersen özlem mutahaasip bir ailede yetistim demisti.gerci annesi normal karsilamisti kemalin esinden bosanip kizini almai ama babasi sert bir babaysa falkoyu begenip yakistirmadi ama kizi evli adamdan cocuk yapinca kiziyla konusmamasi onun icin özlem senin yüzünden herseyi kaybettimm dedi.eh nede olsa ayni mahalledeler falkoyu taniyor ama bir ihtimal diyorum yada hayrettin cünkü hayrettin zaten mafyaymis .senin dediginde olabilir o adam murata calisiyordur eski hikayeyi belki murat ögrendi kardesinin kocasinin özlemle iliskisini arastrdi kemali sevmiyordu cünkü bir eksiyini yakaladi arastirip.yani nerden baksan kemalle özlemin cocuk meselesinden oldu ikisi suclu degermiydi o kadaar insanin ölmesine o kadar insanin iskencesine (kerem,leyla,mehmetin annesi ,inci,fahri,bill )hepsi bir bebek icinse yaziklar olsun
12.01.2014 - 19:26
0   0

melis demiş ki;
steve kimden duydumsam birakmislar bir bakima kanal hakli bence reytingler 30 civarindayms ben hala inanamiyorum bir pols 4 sene bu hikayeyimi yazmis as ücgni bir kadin üc erkegin hikayesimi neymis evi adamdan cocuk yapmista adam cocugu baskasina vermiste kadinda eski sevgiliyle plan kurmusta vs..vs...olacak seymi bu falko kiminle anlastiysa anlasti buda senaristlere ders olsun seyirciyi aptal yerine koymasinlar ...
11.01.2014 - 01:16
0   0

melis demiş ki;
steve,o dedigin muratin adami bekirle hasanida tanidigina göre falkoyuda taniyor ee murat blmiyormu bu adamin onlari tanidigini böyle islerdeki adamin herseyini bilmesi grrekirki ona bu isleri yaptirsin .ha birde mehmetide o bayiltmisti degilmi hani camereayi alirken o zaman bu adam hayrettinde taniyordur cünkü hasan falko hayettin ayni hapiste tanismislardi beir mahalleden issiz gücsüz biiydi.kbence hikayeyi yaza iyi yazmista senarist karistirmis bana öyle geliyor ya resmen aptal yerne koyyorlar seyirciy kemal pekla biliyor falko insan cocugu icin neler yapabilir diyor iste acikca özlemle benim yapa diye.pisi piine kac kisi öldü iki polis,bilal,fari ,inci yazik degilmi ya kac kisiin cani yandi .zaten sonu belli kemal bilali öldürmekten tutuklanir murat ya inthar eder ya hapise girer falko icin hic bir sey farketmez o zaten ölümü göze almis.yaaa iste biz senaryo üretiyoruz olanlar aslinda iki saatlik filmmis :-)))
10.01.2014 - 17:11
0   0

melis demiş ki;
steve ben izlemeyi biraktim ve bu haberi bekliyordum dah önceden duyduum ama beeeeelki diye duymustum.neden biraktigima gelince,resmen seyirciyi aptal yerine koymalari oldu .steve bu adam nasil senaryo yazmis yoksa seneristmi kafasina göre uydurmus bak steve kemali bilal öldürülecehi zaman ne dedi falko "iyice bir düsün bakalim insan cocugu icin ne yapabilir?"yani kemal bunu özlemin ve falkonun yaptigini pekala biliyordu ne yani kemal bilmiyormu bilmiyor cünkü baska biri bu ise falkoyla anlasti hani hatirlarsan hayrettin aramisti o zaman yazmismim kitpsiz hayrettin dye bunlar feridun falko,özlem özlemin babasi kemalin babasi ayni mahlledenler hayrettini hapishanede tanidi bekir demistiya orda tanistilar diye .yani kim olursa olsun biraktim belki son finaline bakarim özlemi zaten gözümüze soktular onun icinde oldugunu pesine takilmassindan anladik falkoda demisti bu adam ayak altinda dolasiyor diye .ya bu hikayede bne var dört senede yazmis sonunda kim olursa olsun ama artik ilgimi cekmiyor .the killing var ona bakiyorum burda syrettim cok güzel bir dii ona yorum yapmam cünkü biliyorum zaten neler olacak sadece sevdigim oyuncular var onun icin.kala kala bi tek umutsuz ev kadinlarri kaldi onuda final yaparlarsa yazik ya cok eglenceli.sana iyi seyirler ha egerki o dedigin adamdsa muratin adamiysa o zaman muratta isin icinde metinle ..
10.01.2014 - 16:07
0   0

Steve demiş ki;
Hadi be , dizi ile ilgili soylediklerimin hepsi bir bir tutarken dizi'nin tekrardan final yapmasi nerden cikti simdi :D herkez dizinin Ozlem ve Faik Kemal Mehmet dans uclusu den ibaret oldugunu soylerken ben 4 senede yazilmis olan dizinin Ozlem ve komedi dans uclusunden fazlasi oldugunu ve isin icinde ilerki bolumlerde mafianin polisin olacagini ve hatta esas patronun kim oldugunuda kac defa yazdim, for the record belki okumayanlar olmustur ben bir daha yazayim Falkonun beraber calistigi kisi ''Durali''dir yani Muratin Mehmet'ten gizli kamerayi geri almasi icin tuttugu adam Duralidir ve Mehmeti bayiltip kamerayi geri alan sahisda Falko dur ..DURALI ile calisiyor Duralida Muratla is yapiyor ...olay bu kadar basit ...dusunuyorumda acaba ben müneccim miyim?....:)) Saka bir yana ben insanin gormek isitmek, tatmak ,dokunmak ve koklamak harici baska ozellikleri olmadigina inanan biriyim,yani benim gozumde hic bir kimsenin ozel gucu yoktur arkadas ...Ve ben bana bu dedigimin aksini kanitlayacak insan ogluna bir milyon dolar vermeye hazirim.ve dalga gecmiyorum sozlerimde cok ciddiyim ...haciymis hocaymis gelecegi gorurmus , akil okurmus, yerden havanalirmis ,gokten inermis gibi iskenbe'den atislara karnim tok!.. bu saydigim ozelliklerinden bir tanesini bana kanitlayana ben bir milyonumu seve seve vermeye hazirim ,ama diziilerle ilgili soyledigim olaylarin bir bir olmasi bazen benide korkutmuyor desem yalan olur,yoksa ben dizi müneccim miyim?:)) memlekete geri donup haci hocami olsam?hahaha
10.01.2014 - 08:49
0   0

Steve demiş ki;
Alinti ;Kayıp dizisi final yapıyor Kanal D ekranlarında yayınlanan Kayıp dizisi final kararı aldı.Başrollerini Mete Horozoglu, Aslı Enver, Dolunay Soysert ve Kaan Taşaner'in oynadığı Kayıp 3 bölüm sonra 27 Ocak'ta Final yapıyor. Geçtiğimiz haftalarda final yapacağı açıklanan dizi, izleyicilerin isteği üzerine devam kararı almıştı. Kanal yönetiminin 27 Ocak'taki finalden dönme ihtimalinin olmadığı öğrenildi.
10.01.2014 - 05:32
0   0

Roza demiş ki;
Yine kayip 18. bölümde FINAL yapacak söylentisi var. Kanal gercekten izliyeciyle dalga geciyor! Senaristte ne yazicagini sasirmistir. Muhtesem bir final yerine karisik bir corba bekliyorum:))
09.01.2014 - 19:42
0   0

maya demiş ki;
cok begenerek izliyorum.final olajak diye duydum olmasin devam etsin lut.
09.01.2014 - 18:43
0   0

eminek demiş ki;
Bu dizi son iki bölümdür bir hayli güzelleşti. Artık daha bir merakla bekliyorum.
09.01.2014 - 13:13
0   0

Musti demiş ki;
Dikkatsizlik benimkisi. Roza, ben de "Kitapsiz Hayrettin" diyecektim aslinda. Nasil olduysa aklima "Ferudun" diye kazilmis. Evet, burdan biseyler cikabilir.
08.01.2014 - 14:17
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler