logo

Cinayet 2. Bölüm izle

Özet: Zehra ve Yılmaz, olay yeri ekipleriyle birlikte Samandıra’da, göletten çıkan aracı incelemektedir. Arabanın Aslan Kocatepe’yle bağlantılı çıkması hepsinin akıllarını karıştırmıştır. Aslan, Hüseyin Biçer’e bilgi sızdıranın kim olduğunu merak etmekte, şoförü Veli dahi herkesten şüphelenmektedir. Umay kendisinin de bu şüphe çemberinde yer aldığını sezer. Zehra, Aslan’a, bulunan arabanının Aslan’ın seçim kampanyasına ait olduğunu bildirir. Umay ve Nurettin, bir basın açıklaması yapmak konusunda ısrarcıdır. Ancak Aslan bir cinayetinin aydınlatılmasının, tüm politik çıkarların üzerinde olduğunu söyleyerek, basın toplantısı yapmamaya karar verir. Tahir ve Meryem, morga getirilirler ve acı içinde Gonca’yı teşhis ederler. Borova Ailesi artık acı gerçekle yüzleşmiştir.
celavie demiş ki;
Katil simdiden belii olursa Dizinin anlami kalmaz!! Oyuncularin hepsi CUK diye oturmus.hepsi iyiler.BASARILAR.!!!! Sirf basroldekiler icin izlenir...Ben tuttum.Zaten diger kaplumbaga temposundaki holding bebekleri,entrika MAFYA ve suni A$K Dizilerinden bikmistik .Hatta benim gibi baskalari veeee Araplar ve Balkanlarda bikmis olacakki 20 ad. Diziye FINAL yaptiracaklar!!
22.01.2014 - 11:54
0   0

NERI demiş ki;
benim icin NURGÜL YESILCAYín performansi .daha önemli. dizinin kopya olusu beni rahatsiz etmiyor .zaten . suan tv´deki dizilerin yüzde kaci bizim gercek hikayelerimizi anlatiyor .zaten . su aralar . etliye , sütlüye kimsenin karismaya niyetli oldugunu sanmiyorum . TÜRKIYE´NIN GERCEGINI HANGI BABAYIGIT SENARYO HALINE GETIRIP :FILM ; DIZI CEKMEYE CESARET EDEBILIR :ben ,dizinin güzel ilerledigini , seyirciyi icine aldigni düsünüyorum . izlemeye devam edecegim .yayin saati. günü degismedigi müddetce .
21.01.2014 - 20:02
0   0

beza demiş ki;
Yalniz kopya tam kopya, dedktif kadinin kazagi, parkasi tipatip orjinali!!! Orijinali cok guzel ama psikolojik olarak agir isleyen bir dizi bence yanlis secim. Oyunculara hic lafim yok ama bu dizi olmaz..
19.01.2014 - 07:41
0   0

Viyana demiş ki;
Orjinali Danimarka senaryosu, Amerika da The Killing ismi ile cekilmis 26 bölüm cekilmis. Cok fazla sir aydinlatiliyor. Her bölümde baska kisilerden süphe duyuyorsun, dizinin sonunda ise bambaska bir hikaye ortaya cikiyor. Hikaye TR de cok farkli anlatilmasi gerekir. Izleyip görecegiz.
17.01.2014 - 17:26
0   0

Abuzer demiş ki;
Katilin kim olduguna dair ipucu veriyorum: Bilmek istemeyen gozunu kapasin... Katil olen kizin yakin bir akrabasi. Kimin neden ve nasil oldurdugunu isteyen diziyi seyrederek ogrensin. Hadi iyi seyirler.
17.01.2014 - 00:56
0   0

hazal demiş ki;
katil kimmiş çok merak ettim söylermisin?
15.01.2014 - 13:08
0   0

yuusuuuff demiş ki;
The Killing'i mi yoksa bunu mu izlemeliyim sence? eminek
14.01.2014 - 23:45
0   0

eminek demiş ki;
The killing dizisinin aynısı tabii 3 gündür the killing dizisini izleyip sonucu öğrendim.Tam 2 sezon sürmüş katilleri bulması. Bizde o kadar uzun ömürlü olur mu bilemem ama ben sonunu öğrenince Yerlisini izleme hevesim kaçtı. Ama bizdeki oyuncular da bu rollere aynen onların ki gibi çok uygunlar.
14.01.2014 - 19:34
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler