logo

Huzur Sokağı 55. Bölüm izle

Özet: Fenalaşan Zeliha’yı apar topar hastaneye kaldırırlar. Zeliha’nın durumu kötüdür. Sezaryenle bebeği alırlar. Bebek gayet sağlıklıdır fakat Zeliha’nın durumu ciddiyetini korur. Bilal buruk bir sevinç yaşamaktadır. Diğer taraftan Feyza’yı da zor günler beklemektedir. Feyza’yı elde etmek için hiç olmadığı biri gibi davranan Selim, artık gerçek yüzünü göstermeye başlar. Selim bundan sonra Feyza’ya hayatı iyice zindan edecektir. Ali ise Şükran’a her şeyi itiraf eder. Duydukları karşısında yıkılan Şükran, Ali’yi görmek bile istemez.
Liyana demiş ki;
Zelihanin olmesini tahmin etmistim, zeliha oldu cocugunu ardindan birakti! feyiza ve bilal evlenicekler, feyiza bilalin cocuguna anlik yapicak, Final!
20.01.2014 - 06:06
0   0

esra demiş ki;
bilal necatiye dediki zelihanın akrabaları geldi.onlar zelihanın akrabalarımı anne ve babası ve bilalin kayınvalidesi ve kayınpederi bir türlü benimsemedi onları yazık oldu zelihaya...
18.01.2014 - 16:30
0   0

Zara demiş ki;
Bilal'in annesine gerçekten sinir oluyorum. Sürekli mıy,mıy,mıy. Gereksiz ve abartılı telaşlar, ağlamalar, başkaların işine karışmalar. İyi niyetinin arkasına saklanıp nefes aldırmayan annelerden.
18.01.2014 - 13:13
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler