logo

Zeytin Tepesi 1. Bölüm izle

Özet: Sevdiği adamın babasını öldürmekten suçlu bulunan Deniz, iyi halden sekiz yıl sonra tahliye olup Zeytintepe’ye döndüğünde, çok sevdiği evlerinin ve zeytinliklerinin büyük borçlar karşılığında ipotek altında olduğunu öğrenir. Diğer yandan anneannesi Keriman Hanım’ın, ablaları Suna ve Yıldız’ın onun katil olduğunu düşünmeleri ve tüm bunların yanında Gökçenerler’i iflasa sürükleyen kişinin Tarık olduğunu öğrenmesi onu hayal kırıklığına uğratır. Deniz’e inanan tek kişi vardır oda Tarık’ın abisi Emin Karatay’dır. Deniz, Emin’den aldığı destekle bir yandan arazilerini ipotekten kurtarmaya, diğer yandan da masum olduğunu kanıtlamaya çalışır. Ama Deniz’in işi göründüğünden daha da zordur.
Munis demiş ki;
Diziyi merak ediyorum lütfen tekrardan yüklermisiniz
1 yıl önce
0   0

sheri demiş ki;
dzi super dizi.boyle intikamli asklari seviyorum.ama ask olsun.erkeklerin olub bitecegi ask.xi xii.intikam dizisi gibi intikam diyil.askli intikam guzel oluyo.nefret ederim intikam dizisinden hic bakmadim bugune kadar.cekmedi beni.ben diznin guzel basrol oyuncu oldugu zaman bakarim.yksa bakmam))sadece kanal diziyi az reklam ediyo.bu kanald dizileri harcamaya pek merakli.yapmasin.artik.dizi cok guzel.
12.02.2014 - 17:28
0   0

eren demiş ki;
Ege yöresinde zeytinlikte cegilmis olub güzel bir dizi olucagindan einim tebrikler yanliz sesi düzeltirmisiniz filmi ceken arkadaslar cok ses kaymasi var ??? yinede emeginize saglik saygilarimla
09.02.2014 - 14:15
0   0

MSFIGO demiş ki;
Bence dizi cok güzel. Cok gizli kapakli seyler var. Muhtemelen Tarikin nisanlisinin babasi Tarikin babasini öldürdü, cünkü kizini birsey yapmis bu adam. Konusmalardan öyle anlasiliyor. Ayrica avukat, komiser, bunlar hepsi oyunun icinde. Tarikin abisi Denizden hoslaniyor. Tariktan daha cok Denizle Tarikin abisini görmek isterim.
07.02.2014 - 14:16
0   0

esesesesese demiş ki;
coxx bisss xosuma gelmir
07.02.2014 - 10:28
0   0

Fatos demiş ki;
Sevgili Adem bey, oncelikle yanlis anlasildigim icin ozur dilerim. Ben diziyi Tv'de izlemistim netten tekrar izlemek icin detaylari Tv'de atlamis olabilecegimi dusundugum icin izlemek icin sabirsizlaniyorum diye yazmistim. Hic boyle elestirilecegimi dusunmemistim. Nitekim kabahat bende daha aciklamali vs yazsaydim. Neyse yazdigim yazi yazdigimla kaldi. Tekrar ozur dilerim. Saygilarimla..
07.02.2014 - 02:43
0   0

berrin demiş ki;
Cok güzel Italyan Üzüm Baglarinda geciyordu.TUSCON PASSION ama ZEYTINLIK te fena degil.EGE BÖLGESI DENIZ KÜCÜK KASABALAR VE ORAYA MAHSUS EVLER .TÜM OYUNCULA R KENDILERINI KORKUNC DEGISTIRMISLER.HELE TARIK KARAKTERI...yOLUNUZ ACIK OLSUN:))
06.02.2014 - 15:14
0   0

adem demiş ki;
aile dostunun dizisini tv yerine internetten mi izliyorsun? Çok büyük destek oldun şimdi ona!
06.02.2014 - 11:03
0   0

ss ss demiş ki;
Bu dizi hayatta tutmaz. Hersey cok sig, hic derinlik yok,bir suru mantik hatasi var, yahu kasaba da yasiyorsunuz hic mi kutluru sivesi yok buranin, kasabaya polis mi bakar hem..
06.02.2014 - 10:58
0   0

Fatos demiş ki;
Bu diziyi uzun süredir bekledim. Çok teşekkür ediyorum çok çabuk yüklediniz emeğinize sağlık diyorum. Bu dizide çok sevip saydığımız aile dostumuz yer almakta.. İzlemek için sabırsızlanıyorum. tekrar emeklerinize sağlık........
05.02.2014 - 23:45
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler